Türkiyenin Heryerindeki Murid Ve Murideler Yardımınıza İhtiyacım Var :)
-
Bana ingilizce eğitim setini veya dizi setninden bi diziyi cd olarak tan yolla yanında her tarafa yapıştırmazsam topum.Bide kartın varsa yolla millete hava atayım bu benim akraba diye :D şirketi var diim :D
-
bende Rize'de yapıştırırım, geçtiğim yerlere iz bırakırım :)
-
Rize için alabilirim istersen.
-
tam tahribata yakışır bir yardımlaşma ... Hocam swordfish sana kırgınım bir sorunum vardı laptoop hakkında tel no istedin gönderdim tekrardan pm attım dönmedin belki işlerinde yoğundu yada ilgilenmek istemedin...
-
hyb bunu yazdı:
-----------------------------
tam tahribata yakışır bir yardımlaşma ... Hocam swordfish sana kırgınım bir sorunum vardı laptoop hakkında tel no istedin gönderdim tekrardan pm attım dönmedin belki işlerinde yoğundu yada ilgilenmek istemedin...
-----------------------------Geri dönüş yapmamam imkanız kardeşim.Mutlaka ya telefonun kapalıydı ya mesguldu yada bakmadın.Ondan sonrada arada kaynamıştır.
Msn e ekle : info(at)notebookuzman.com
-
hoca ankaradayım. yardıma hazırım :)
-
abi bugun benim pc yi gönderirken inş. koymuşsuındur içine ?
banada gönder bursada setbaşı - heykel - gazcılar - kent meydanı fomara caddelerine yapıştırırm :D Alışveriş merkezleri vs. :))
Not: 50 tane göndermen kafi, cd istemiyorum bilgisyarım yter çok bile :D
-
hocam siirt-batman-diyarbakır bölgesi bana ait. çok talep olur böyle şeylere adam gibi servis yok çünkü. dilediğin kadar yolla hepsini asayım saga sola. PM bekliyorum.
-
Burası Kahramanmaraş
Buraya Gönderebilirsin Yapiştirdigim yer'in fotolarini çekerim. Ayrıca Toplu Taşimaciyim Dolmuşcu yani dolmusa yapiştirabilirim . Tek ricam Web sitem için yardim et :D:D
-
uşak a da gönderebilirsin hocam otobüs duraklari ve bi kaç iş yerinin camına yapıştırırım