folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Türkiyenin Heryerindeki Murid Ve Murideler Yardımınıza İhtiyacım Var :)

Türkiyenin Heryerindeki Murid Ve Murideler Yardımınıza İhtiyacım Var :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aydogan45
    Aydogan45's avatar
    Erkek

Bana ingilizce eğitim setini veya dizi setninden bi diziyi cd olarak tan yolla yanında her tarafa yapıştırmazsam topum.Bide kartın varsa yolla millete hava atayım bu benim akraba diye :D şirketi var diim :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLaZzz
    HaYLaZzz's avatar
    Erkek

bende Rize'de yapıştırırım, geçtiğim yerlere iz bırakırım :)

Hayat bir bilgisayar oyunu gibi bölümlerden oluşur. Her seferinde bir bölüm geçersin ve ilerlersin. Bölümü geçmek için verdiğin mücadelede karşına çıkan sorunları ve güçlükleri aştığın zaman elde edeceğin puanlar hanene tecrübe olarak işlenecektir. (Her hakkı bende saklıdır) Hırçın Karadenizin Bıçkın Delikanlısı www.iphonebuca.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Rize için alabilirim istersen.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyb
    hyb's avatar
    Erkek

tam tahribata yakışır bir yardımlaşma ... Hocam  swordfish sana kırgınım bir sorunum vardı laptoop hakkında tel no istedin gönderdim tekrardan pm attım dönmedin belki işlerinde yoğundu yada ilgilenmek istemedin...

........................................
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

hyb bunu yazdı:
    -----------------------------

tam tahribata yakışır bir yardımlaşma ... Hocam  swordfish sana kırgınım bir sorunum vardı laptoop hakkında tel no istedin gönderdim tekrardan pm attım dönmedin belki işlerinde yoğundu yada ilgilenmek istemedin...

-----------------------------

Geri dönüş yapmamam imkanız kardeşim.Mutlaka ya telefonun kapalıydı ya mesguldu yada bakmadın.Ondan sonrada arada kaynamıştır.

Msn e ekle : info(at)notebookuzman.com

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

hoca ankaradayım. yardıma hazırım :)

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

abi bugun benim pc yi gönderirken inş. koymuşsuındur içine ?

banada gönder bursada setbaşı - heykel - gazcılar - kent meydanı fomara caddelerine yapıştırırm :D Alışveriş merkezleri vs. :))

Not: 50 tane göndermen kafi, cd istemiyorum bilgisyarım yter çok bile :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Siser
    Siser's avatar
    Erkek

hocam siirt-batman-diyarbakır bölgesi bana ait. çok talep olur böyle şeylere adam gibi servis yok çünkü. dilediğin kadar yolla hepsini asayım saga sola. PM bekliyorum.

HolyOne Babanızın Nelere İhtiyacı var?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

Burası Kahramanmaraş

Buraya Gönderebilirsin Yapiştirdigim yer'in fotolarini çekerim. Ayrıca Toplu Taşimaciyim Dolmuşcu yani dolmusa yapiştirabilirim . Tek ricam Web sitem için yardim et :D:D

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

uşak a da gönderebilirsin hocam otobüs duraklari ve bi kaç iş yerinin camına yapıştırırım

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
Toplam Hit: 18003 Toplam Mesaj: 123