Türkiyenin Heryerindeki Murid Ve Murideler Yardımınıza İhtiyacım Var :)
-
Hoca Antalyadayım Gece Toplanıyoruz Arkadaşlarla 10-15 kişi Ben Kafalarım Arkadaşları 100 Tane Yollarsan Antalyada baya dağıtırız direklere okulların dibine Her Tarafa Yani.
-
Yarın Eskişehir'deyim. Yardımcı olabilirim :)
-
pm ile msnini gönder çkaleyi donatalım
-
pm ile msn gönder hocam (: çanta hep yanımda alırım yanıma çıkarır mersinde heryere yapıştırırım .d
-
ben bursadan alabilirim. çevrem geniş :=)
-
eğer iş görürse burada merkez ve bi kaç ilçeye yakın zamanda gidersem karsa ve erzurumda da yapıştırrım... Eğer sadece Ardahan ve ilçeleri içinse 20 tane yeter sanırsam fazla abartmaya gerek yok. ama öteki iki ilide düşünüyosan büyük ihtimal bir aydan önce gidemem ama gidersem yapıştırrım. eğer onlarıda düşünürek gönderirsen 50 tane alırım :)
edit:
bu arada yapıştıracağım yerler abidik gubidik yerler olmayacağı için fazla abartmaya gerek yok dedim. en işlek yerlere yapıştırrım. Üniversitede liselerde çarşıda göze batan yerlere falan..
-
Edirne için Sticker vakti gönder hocam 50-100 arası. ekle beni adresi pm lerim
-
yolla 50 tane mağosaya (kıbrısa) dağıtayım yanındada acer aspire5630 driver cd si varsa gönder indirmek zor oluyo :)
-
İşleri geliştirip Yurt dışı ayağı istersen Azerbaycandayım :F
-
Hocam istediğiniz arşiv falan varmı demişsin ben onu görmedim uzun zamandır (geçen forumda da verildi ama linkler silindi) aradığım Öner Yavuz Gitar Dersleri setini arıyorum orj set varsa yollarken onuda yollayabilir misin? Biraz ayıp ediyormuyum bilmiyorum ama varsa yollarsan çok sevinirim
hem sayıyıda 100 e çıkaralım 100 tane yolla