Türkiyenin Heryerindeki Murid Ve Murideler Yardımınıza İhtiyacım Var :)
-
Ben esenlerdeyim emin ol duvarlarda hatta en son trafik işiklarinda gördüm yer kalmamış metroya yakinim metro içine yapıştırabilirim
Bu arada ilk mesajim :) heycanlandım -
İşte buu tam bana göre =))
Arkadaşım Yalova Merkez' de asılmadık direk - duvar bırakmam...
PM...
-
Çin'de de reklamim olsun diyorsan, yapistirabilirim buralara da..:)
-
Kargomu teslim aldım yurtiçi şimdi getirdi,akşam saatlerinde yapıştırmaya başlarım eskişehir sokaklarına :)
-
hocam benim siteye senin reklamı alak kastırma böyle binler görsn :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
hocam benim siteye senin reklamı alak kastırma böyle binler görsn :D
-----------------------------Alalım Abi :)
-
kargo geldi.. yurt içi kargoyla.. eyüp gop ve çevre ilçelerde bol bol sticker görüncek..
-
DawnOfDarkness bunu yazdı:
Çin'de de reklamim olsun diyorsan, yapistirabilirim buralara da..:)
-----------------------------Oralara bizzat kendim yapıştıracağım zaten :) Teşekkürler
-
shadowan bunu yazdı:
Kargomu teslim aldım yurtiçi şimdi getirdi,akşam saatlerinde yapıştırmaya başlarım eskişehir sokaklarına :)
-----------------------------Bakcam üniversite caddesine ona göre :) çarşıya kızılcıklıya adalara felan da as tamam mı
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
shadowan bunu yazdı:
-----------------------------Bakcam üniversite caddesine ona göre :) çarşıya kızılcıklıya adalara felan da as tamam mı
-----------------------------Aaa Eskişehirden mürit buldum :s Sende gel hatta pmden ulaş bir ara buluşalım hem tanışır hem de sticker yapıştırırız,maskede getir ama yanında yapıştırıp kaçalım :D