Türkiyenin Heryerindeki Murid Ve Murideler Yardımınıza İhtiyacım Var :)
-
pm attım :)
-
Swordcum bana da gönder Düzce dağıtımı işini ben üstlenirim. Bizim iki yeğenin eline 10 ar kağıt sıkıştırdımı Düzceyi etiketlerler :) .
-
pm attım bekliyorum okullara sokaklara her yere yayacas ne varsa yolla eştanyion felan da olur xD
-
İyi olmuş sticker ile broşürler..
-
:D o ikincileri vizelerden sonra cafelere dağıtacam :D
edit: ilk dağıtan adam ben olduğum için fikri tasbib edenler benide takdir etsin :D bi işe yaradığımı hissedeyim :D muhahah
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------
:D o ikincileri vizelerden sonra cafelere dağıtacam :D
edit: ilk dağıtan adam ben olduğum için fikri tasbib edenler benide takdir etsin :D bi işe yaradığımı hissedeyim :D muhahah
-----------------------------helal olsun D:
-
Arkadaşlar kargoların büyük kısmı çıktı. İkinci mesajda gönderilenlerin listesi var. şimdiden herkese teşekkürler
-
swordfish bunu yazdı:
Arkadaşlar kargoların büyük kısmı çıktı. İkinci mesajda gönderilenlerin listesi var. şimdiden herkese teşekkürler
-----------------------------aga ben bide erzurumdan adres vermiştim orayada gönderdin mi yoksa sadece ardahan mı?
-
sirpence bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------aga ben bide erzurumdan adres vermiştim orayada gönderdin mi yoksa sadece ardahan mı?
-----------------------------Şimdilik sadece ardahana çıktı kardeşim.. ikinci partide erzuruma :)
Sitenin hit durumunu burda sizlerle paylaşacağım bakalım ne kadar işe yarayacak :)
-
Hocam istersen 1000 tane gönder eksiksiz yapıştırırımda bana masaüstü pc için shader 3.0 destekleyen ddr2 512 bi ekran kartı gönder 20.el olsada olur çalışsın yeter :D Shader 3.0 yüzünden kafama sıkıcam oyun oynanmıyo :D