folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Türkiyenin Heryerindeki Murid Ve Murideler Yardımınıza İhtiyacım Var :)

Türkiyenin Heryerindeki Murid Ve Murideler Yardımınıza İhtiyacım Var :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

pm attım :)

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arachnophobia
    Arachnophobia's avatar
    Erkek

Swordcum bana da gönder Düzce dağıtımı işini ben üstlenirim. Bizim iki yeğenin eline 10 ar kağıt sıkıştırdımı Düzceyi etiketlerler :) . 

Çok Sevdik Be Abi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

pm attım bekliyorum okullara sokaklara her yere yayacas ne varsa yolla eştanyion felan da olur xD 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

İyi olmuş sticker ile broşürler..

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

:D o ikincileri vizelerden sonra cafelere dağıtacam :D

edit: ilk dağıtan adam ben olduğum için fikri tasbib edenler benide takdir etsin :D bi işe yaradığımı hissedeyim :D muhahah

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zachariah
    Zachariah's avatar
    Erkek

tarzan bunu yazdı:
    -----------------------------

:D o ikincileri vizelerden sonra cafelere dağıtacam :D

edit: ilk dağıtan adam ben olduğum için fikri tasbib edenler benide takdir etsin :D bi işe yaradığımı hissedeyim :D muhahah

helal olsun D:

Anime - Manga
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Arkadaşlar kargoların büyük kısmı çıktı. İkinci mesajda gönderilenlerin listesi var. şimdiden herkese teşekkürler

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

Arkadaşlar kargoların büyük kısmı çıktı. İkinci mesajda gönderilenlerin listesi var. şimdiden herkese teşekkürler

aga ben bide erzurumdan adres vermiştim orayada gönderdin mi yoksa sadece ardahan mı?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

sirpence bunu yazdı:

swordfish bunu yazdı:

aga ben bide erzurumdan adres vermiştim orayada gönderdin mi yoksa sadece ardahan mı?

Şimdilik sadece ardahana çıktı kardeşim.. ikinci partide erzuruma :)

Sitenin hit durumunu burda sizlerle paylaşacağım bakalım ne kadar işe yarayacak :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Hocam istersen 1000 tane gönder eksiksiz yapıştırırımda bana masaüstü pc için shader 3.0 destekleyen ddr2 512 bi ekran kartı gönder 20.el olsada olur çalışsın yeter :D Shader 3.0 yüzünden kafama sıkıcam oyun oynanmıyo :D

Avukat/Hukukçu
Toplam Hit: 18014 Toplam Mesaj: 123