Türkiyenin Heryerindeki Murid Ve Murideler Yardımınıza İhtiyacım Var :)
-
degree bunu yazdı:
-----------------------------
yolla 50 tane mağosaya (kıbrısa) dağıtayım yanındada acer aspire5630 driver cd si varsa gönder indirmek zor oluyo :)
-----------------------------Tamamdır kardeş driver cd side çeker yollarım ama bana tam laptop modelini ve isim soyisim telefon numarasını yollar pm den :)
-
Yolla hocam mersinde ben yapıştırırm. Bu aralarda broşür dagıtcam zaten o zaman yapıştırırm kalabalık yerlere.
-
hocam benim yapıştırmama gerek yok :) bende notebook tamiri yapıyorum izmirde. pm attım msni ekle, bana parça lazım oldukça alırım senden benimde yardımım bu şekilde olsun sana olurmu :)
-
tahta bunu yazdı:
Hocam istediğiniz arşiv falan varmı demişsin ben onu görmedim uzun zamandır (geçen forumda da verildi ama linkler silindi) aradığım Öner Yavuz Gitar Dersleri setini arıyorum orj set varsa yollarken onuda yollayabilir misin? Biraz ayıp ediyormuyum bilmiyorum ama varsa yollarsan çok sevinirim
hem sayıyıda 100 e çıkaralım 100 tane yolla
-----------------------------Yok ama biraz müsade edersen indiririm :)
-
twilight_flame bunu yazdı:
sworfish mersinden yapıştıracak eleman çıkmadıysa bende yapıştırabilirim aslında. tek günde bitecek olmasada 2 hafta içinde mersinin %90 ına yapıştırmış olurum sanırım ( Mersin merkez olmak kaydıyla :) İlçelerle alakam yokta )
Yapıştırdığımız yerlerin resmini çeksek nasıl olur birde?
-----------------------------:) Resim arşivi yaparız artık :) Adresini pm at kardeşim kargo yparım çıkınca :)
-
Paradox21
Bende perpa dayım çok yakınız :) Ben sana elden vereyim daha iyi..
narkozMRT
Adresini pm atarsan sevinirim kardeşim :) Ve istediğin arşiv varsa..
-
real_agabey bunu yazdı:
Fikir mükemmel.
Askere az kalmasa yardımım dokunsa sevinirdim.
Bu arada ide 2.5"laptop dvd-rw eline düştü mü?
:d
-----------------------------Evet ikinci elleri var elimde uygun fiyata bitane yollarım istersen kardeşim..
-
4eye bunu yazdı:
Yolla hocam mersinde ben yapıştırırm. Bu aralarda broşür dagıtcam zaten o zaman yapıştırırm kalabalık yerlere.
-----------------------------Kardeşim yolla adresini :)
-
Ekle Benide Ekle . Seve Seve Üniversitede Bile Her Yere Yapıştırırım.Popüler Kızların Bir Yerlerinde Yapıştırırım Daha İyi Olur :) Pm İle Atıyorum Adres Tel Vs.. :)
-
yolla hocam banada ORDU nun her yerıne yapıstırırım :D