Turknet Candır Yav
-
Çok hızlandırmışlar desteği. Destek talebi açtıktan 10 dakika sonra sorunum çözüldü ve aradılar.
-
tolgasen bunu yazdı
Çok hızlandırmışlar desteği. Destek talebi açtıktan 10 dakika sonra sorunum çözüldü ve aradılar.
O zaman benim için de yazarmısın ?
15 gün önce açtığım desteğe hiç bişi yapmamıslar :) öyle duruyor
-
vdsl modemim elime geçmedi. Şimdilik adsl modem bağlasam sıkıntı çıkar mı acaba?
-
sLeymN bunu yazdı
vdsl modemim elime geçmedi. Şimdilik adsl modem bağlasam sıkıntı çıkar mı acaba?
Gelen bağlantı VDSL ise yani paketin ADSL de sinyal alamazsın yani internetin olmaz.
başıma geldi ordan biliyorum.
VDSL modem ADSL de alıyor
ADSL sadece ADSL alıyor
-
PanxeR bunu yazdısLeymN bunu yazdı
Gelen bağlantı VDSL ise yani paketin ADSL de sinyal alamazsın yani internetin olmaz.
başıma geldi ordan biliyorum.
VDSL modem ADSL de alıyor
ADSL sadece ADSL alıyor
desene internet yok bok için :D
-
arkadaşını getir beraber zkelim kampanyası yarın bitiyormuş benim taahhüt 1 şubat'ta bitiyor arkadaşımın ref kodu ile başvuru yapsam evrakları göndermeden bunlar mevcut iss iptal edemez değil mi 2 gün için göte gelmeyek
-
zuperonline 109 tl lık tarıfem vardı 8 mb ve kotasız yalvarıyordum bı ust paket yokmu 200tl razıyım yok dıyodu
tahrıbatta gordum turknet ı aradım adamlar 60 tl ye sınırsız verırız dedıler hız ne olursa olsun razıydım
sonuç bu
Mevcut Hız (Kbps) 3070 35833 (geçiş işlemleri başladıgında zuperden birileri arayıp veremezler hattınız desteklemiyor bıd bıd bıd diye kafa karıstırmaya eleman tutmuslar )
kady tarafından 17/Şub/18 11:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Geçen pazartesi evraklar ulaştı. Henüz bağlantı filan geçmedi. Kaç gün sürüyor bu sittimin şeysi ?
-
PathfindeR00 bunu yazdı
Geçen pazartesi evraklar ulaştı. Henüz bağlantı filan geçmedi. Kaç gün sürüyor bu sittimin şeysi ?
ara bir hocam bağlantı geçmedi derken ?
modem kurulumunu kendiniz yapıyorsunuz bilginize
modem bilgileri sms mail olarak gelir onları gireceksiniz modem arayüzünden
arkadaşın evrak takibi yaptık ondan bir önceki gün kargo takiptten teslim edildi yazdı aradık dedik evraklar gelmiş diye açarmısınız felan 15 dk sonra şak google :D
-
RimPalace bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdı
ara bir hocam bağlantı geçmedi derken ?
modem kurulumunu kendiniz yapıyorsunuz bilginize
modem bilgileri sms mail olarak gelir onları gireceksiniz modem arayüzünden
arkadaşın evrak takibi yaptık ondan bir önceki gün kargo takiptten teslim edildi yazdı aradık dedik evraklar gelmiş diye açarmısınız felan 15 dk sonra şak google :D
Aradım 6 dakika müzik çaldı başlarım dedim kapattım. İnternet var şuan ttnet öyle duruyor :D arayım bir daha senin için. :)