Turknet Candır Yav

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

Arkadaşlar turknetin sitesinden adres sorgulamadan kaç mbps internet alırım diye baktım, 16 mbps diyo. Çokmu düşük sizce?

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oinomaos
    oinomaos's avatar
    Erkek
    Pc-ErrOr bunu yazdı

Arkadaşlar turknetin sitesinden adres sorgulamadan kaç mbps internet alırım diye baktım, 16 mbps diyo. Çokmu düşük sizce?

Diğerleri daha yüksek veriyorsa turknet te verir ama benim evime ttnette superonline da 16 dan fazla vermedi. ikisinide yıllarca kullandım aradım söyledim altyapı yetersiz diyip kapatıyorlardı.

Turknette 35 e yükselt vardı bastım valla artık 35 kullanıyorum canavar gibi memnunum.

Günde 1 falan kesiliyor ama superonline da 10 kere kesiliyordu ttnette 10 kere bağlanabiliyordum aynı alt yapıyla ve abartmıyorum.

Anıl
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saposcol
    saposcol's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    EmiRReiS bunu yazdı

Hocam Emre zaten Turknet konularına yazıyor neden özelden yazdım diyorsun anlayamadım.

http://www.tahribat.com/Members/Muaddib 

Bu konuya yazmadığına göre kendini belli etmek istemiyordur diye direk nick vermek istemedim.

Adam aile babası olunca tbt a da girmez oldu : )

Hakedeni hayatıma sokarım, haketmeyenin hayatına sokarım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

bende 35 Mbps 4000kb ile indirdiğim oldu torrentten..genel anlamıyla iyi.. ama tabii şans biraz

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Dsmart taahhüt bitene kadar mecbur devam da, acaba her lokasyonda böyle başarılılar mı? Ona göre ben de geçeyim.

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

50 Mbit Ttnet kullanıyoruz, Türk netle 2 ay önce altyapu testi yaptığımızda en fazla alabileceğiniz hız 32mb diyordu, şimdi kontrol ettim arttırdılar mı  diye 16mbit e düşürmüşler. Anlaşılan AKN'siz internetin altından kalkamayınca en üst hız limitini düşürmeye başladılar. 

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı

50 Mbit Ttnet kullanıyoruz, Türk netle 2 ay önce altyapu testi yaptığımızda en fazla alabileceğiniz hız 32mb diyordu, şimdi kontrol ettim arttırdılar mı  diye 16mbit e düşürmüşler. Anlaşılan AKN'siz internetin altından kalkamayınca en üst hız limitini düşürmeye başladılar. 

turknet düşürmüyor, türk telekom düşürüyor.

çünkü o fiyata ancak 16 mbit verebiliyor kendileri, müşteri kaçırmamak için de turknet kullanıcılarının hızını düşürüyorlar.

daha dandik portları veriyorlar.

ben de ilk 2 ay bunlarla uğraştım, 16 mbit adsl verdiler, 2 ay sonra anca vdsl e geçiş yapabildim, şu anda 50 mbit çatır çutur kullanıyorum.

port yok yalanını duyabilirsiniz.

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    yalnizturk bunu yazdı

çünkü o fiyata ancak 16 mbit verebiliyor kendileri, müşteri kaçırmamak için de turknet kullanıcılarının hızını düşürüyorlar.

ben de ilk 2 ay bunlarla uğraştım, 16 mbit adsl verdiler, 2 ay sonra anca vdsl e geçiş yapabildim, şu anda 50 mbit çatır çutur kullanıyorum.

Mümkün Türk Telekomdan herşey beklenir ama hız önemli olduğu için sözleşmemiz bittiğinde dahi Tt ile devam etmemiz gerekecek anlaşılan.

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    yalnizturk bunu yazdı

Mümkün Türk Telekomdan herşey beklenir ama hız önemli olduğu için sözleşmemiz bittiğinde dahi Tt ile devam etmemiz gerekecek anlaşılan.

tt den alıp, sonrasında hat taşıma yapabilirsiniz, o zaman değerlerde düşme olmaması lazım.

goo.gl/qBNZmW
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Benim hat superonline a göre 62mbps ttnet e göre 50mbps turknet e göre 35 mbps fakat vdsl modemim olmadığı için 16üstüne çıkamıyorum. Ay sonu vdsl modem alıp tekrar test eder sonucu yazarım

Toplam Hit: 94990 Toplam Mesaj: 165
turknet