Turknet Candır Yav
-
Ne zaman Turknet konularına yorum yapsam internetim gidiyor aq. Yine gitti internet 10 gün çıldırtırlar şimdi.
-
RimPalace bunu yazdımkyb bunu yazdıRimPalace bunu yazdı
Turknet çalışanlarından biri foruma üye olsa sıkıntımız kalmaz he :D
Zaten üye. Zamanında banada yardımcı olmuştu.
kim ki o
Özelden yazdım.
-
mkyb bunu yazdıRimPalace bunu yazdımkyb bunu yazdıRimPalace bunu yazdı
kim ki o
Özelden yazdım.
ben de basvuru belgelerini gonderdim. insallah lazim olmaz bu arkadas :)
-
En iyisi Türksat, ne zaman ararsan ara anında ulaşıyorsun. Bir gün sonra teknik ekip gelip yardım ediyor. Tv de bi sürü kanalları da var. Ben çok memnunum.
-
cuneyd bunu yazdı
En iyisi Türksat, ne zaman ararsan ara anında ulaşıyorsun. Bir gün sonra teknik ekip gelip yardım ediyor. Tv de bi sürü kanalları da var. Ben çok memnunum.
her yere hizmet vermiyorlar ne yazık ki.
aynı sokakta bazı apartmanlarda olup bazılarında olmadığını gördüm.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıcuneyd bunu yazdı
her yere hizmet vermiyorlar ne yazık ki.
aynı sokakta bazı apartmanlarda olup bazılarında olmadığını gördüm.
Ona sebep daireye kadar kendi kablolarını kullanmaları. Genelde 90 öncesi yapılan binalarda yoklar. Sonradan siz abone olmak isterseniz sokakta altapı varsa daireye kadar kablo çekiyorlar ama çoğu kişi uğraşmak istemiyor. Mesala bizim burada kentsel dönüşüm var yeni yapılan binalarda hemen kendileri geliyor duvarlar örülürken tek tek kablo ucu koyuyorlar dairelere.
50 megabit internet + 100 dk her yöne görüşmeli sabit hat + kablo tv sinema ve belgesel kanalları açık (Hepsi 1080p) aylık 60 lira ödüyorum. Modem ücretide içinde. Hızım sabit. Türk Telekom gibi 50 megabite kadar saçmalığı yok. Ne derlerse o. Modeme gelen değerleri görüyorum 51 megabit tanımlamış adamlar. :) 4 megabitte upload hızım var.
mkyb tarafından 04/Oca/18 01:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Taahhüt sayar a bıraktım bakalım turknet denemekte fayda var 50 gösteriyor 20 verseler bile razıyım
-
mkyb bunu yazdıRimPalace bunu yazdımkyb bunu yazdıRimPalace bunu yazdı
kim ki o
Özelden yazdım.
Hocam Emre zaten Turknet konularına yazıyor neden özelden yazdım diyorsun anlayamadım.
-
Bugün süperonlinedan aradı kadının biri. 2 ayınız kalmış yenileyelim bilmemne dedi. Birde fiyat artmış 47'den 52'ye çıkmış. Beleşçilik ruhumuzda olduğu için "niye bunun fiyatı bu kadar artmış yaw" diyorum :D
Ben size dönerim diyip kapattım. Türknet bizim buraya 59TL'ye 35mbit veriyor vdsl modemle. Ona geçerim daha iyi.
-
Bugün 2 ev için turknet iptal dilekçemi hazırladım. Kablonete başvurdum. 15 lira daha fazla verip bu orospu çocuklarının eline düşmem daha iyi.
Sunum hazırlayacam öğleden akşama kadar taşak geçer gibi internet kesildi. Geldiğinde de max 1-2 mbit hız veriyor. Bu son oldu artık yeter.