Turknet Candır Yav

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

Ne zaman Turknet konularına yorum yapsam internetim gidiyor aq. Yine gitti internet 10 gün çıldırtırlar şimdi.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    RimPalace bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    RimPalace bunu yazdı

Turknet çalışanlarından biri foruma üye olsa sıkıntımız kalmaz he :D

Zaten üye. Zamanında banada yardımcı olmuştu.

kim ki o 

Özelden yazdım.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    RimPalace bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    RimPalace bunu yazdı

kim ki o 

Özelden yazdım.

ben de basvuru belgelerini gonderdim. insallah lazim olmaz bu arkadas :)

İmzalamazsam ne olcak?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

En iyisi Türksat, ne zaman ararsan ara anında ulaşıyorsun. Bir gün sonra teknik ekip gelip yardım ediyor. Tv de bi sürü kanalları da var. Ben çok memnunum. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı

En iyisi Türksat, ne zaman ararsan ara anında ulaşıyorsun. Bir gün sonra teknik ekip gelip yardım ediyor. Tv de bi sürü kanalları da var. Ben çok memnunum. 

her yere hizmet vermiyorlar ne yazık ki.

aynı sokakta bazı apartmanlarda olup bazılarında olmadığını gördüm.

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı

her yere hizmet vermiyorlar ne yazık ki.

aynı sokakta bazı apartmanlarda olup bazılarında olmadığını gördüm.

Ona sebep daireye kadar kendi kablolarını kullanmaları. Genelde 90 öncesi yapılan binalarda yoklar. Sonradan siz abone olmak isterseniz sokakta altapı varsa daireye kadar kablo çekiyorlar ama çoğu kişi uğraşmak istemiyor. Mesala bizim burada kentsel dönüşüm var yeni yapılan binalarda hemen kendileri geliyor duvarlar örülürken tek tek kablo ucu koyuyorlar dairelere. 

50 megabit internet + 100 dk her yöne görüşmeli sabit hat + kablo tv sinema ve belgesel kanalları açık (Hepsi 1080p) aylık 60 lira ödüyorum. Modem ücretide içinde. Hızım sabit. Türk Telekom gibi 50 megabite kadar saçmalığı yok. Ne derlerse o. Modeme gelen değerleri görüyorum 51 megabit tanımlamış adamlar. :) 4 megabitte upload hızım var.

mkyb tarafından 04/Oca/18 01:36 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Taahhüt sayar a bıraktım bakalım turknet denemekte fayda var 50 gösteriyor 20 verseler bile razıyım 

Merhabaaaaa
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    RimPalace bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    RimPalace bunu yazdı

kim ki o 

Özelden yazdım.

Hocam Emre zaten Turknet konularına yazıyor neden özelden yazdım diyorsun anlayamadım.

http://www.tahribat.com/Members/Muaddib 

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Bugün süperonlinedan aradı kadının biri. 2 ayınız kalmış yenileyelim bilmemne dedi. Birde fiyat artmış 47'den 52'ye çıkmış. Beleşçilik ruhumuzda olduğu için "niye bunun fiyatı bu kadar artmış yaw" diyorum :D

Ben size dönerim diyip kapattım. Türknet bizim buraya 59TL'ye 35mbit veriyor vdsl modemle. Ona geçerim daha iyi.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Bugün 2 ev için turknet iptal dilekçemi hazırladım. Kablonete başvurdum. 15 lira daha fazla verip bu orospu çocuklarının eline düşmem daha iyi.

Sunum hazırlayacam öğleden akşama kadar taşak geçer gibi internet kesildi. Geldiğinde de max 1-2 mbit hız veriyor. Bu son oldu artık yeter.

Toplam Hit: 94905 Toplam Mesaj: 165
turknet