Turknet Candır Yav
-
An itibari ile hat hızımı 14mbps den 36mbps e çıkarttırmış bulunoyurum
upload hızı da 1mbps den 4 mbps e çıktı

Ne zamandır uğraşıyorum aynı adrese superonline 8mbps veriyordu ama 6 felan alabiliyordum speed testte.
1mbps den düşükte upload vardı. Yine aynı adreste hiç bişi yapmadan turknet e geçince hızım 16mbps download 1mbps upload oldu.
Ttnet fiber çekti artık 24mbps üstü alabileceksiniz dedi ( ttnetin fiber dediği vdsl hipernet yani ) internetten sorgulama yaptığımda 66mbps e kadar hız alabileceğimi gördüm.
2-3 defa ticket açtım turknete sonunda bugun hızımı yükselttiler.
download 16 dan 36 ya çıktı
upload 1 mbps den 4 mbps e çıktı
bugun kreyzi ile konuştum benimde 35mbps ama torrentte 55mbps civarında hız görüyorum dedi , denemek için xbox a oyun indirdim
aynen bende de 55 leri görüyor.

-
sirri bunu yazdı
kesinlikle katılıyorum. ttnette olan sııntılar burda da olabiliyor . onun haricinde hızı fiyatı ve taahhütsüz olması çok iyi yazın 2 ay evde bulunmuyırum kapatıyorum neti kafamda ses olmuyor. ayrıca turk nete getirdiğin her arkadaşın ,ç,n bir fatura bedelni hediye ediyorlar.
Türknetin hıaaaamıjvıfna artık sevmiyorum . müşteri temsilcisi olmayan kurum mu kaldı
-
PanxeR bunu yazdı
An itibari ile hat hızımı 14mbps den 36mbps e çıkarttırmış bulunoyurum
upload hızı da 1mbps den 4 mbps e çıktı

Ne zamandır uğraşıyorum aynı adrese superonline 8mbps veriyordu ama 6 felan alabiliyordum speed testte.
1mbps den düşükte upload vardı. Yine aynı adreste hiç bişi yapmadan turknet e geçince hızım 16mbps download 1mbps upload oldu.
Ttnet fiber çekti artık 24mbps üstü alabileceksiniz dedi ( ttnetin fiber dediği vdsl hipernet yani ) internetten sorgulama yaptığımda 66mbps e kadar hız alabileceğimi gördüm.
2-3 defa ticket açtım turknete sonunda bugun hızımı yükselttiler.
download 16 dan 36 ya çıktı
upload 1 mbps den 4 mbps e çıktı
bugun kreyzi ile konuştum benimde 35mbps ama torrentte 55mbps civarında hız görüyorum dedi , denemek için xbox a oyun indirdim
aynen bende de 55 leri görüyor.

sen 100 mbps e kadar olandan 28 alıyorsun
ben 24 e kadar olandan 23 alıyorum :D

-
napalım geçelim mi bilemedim? bi arayayim dedim müşteri hizmetlerini bakalım acmiyorlar mi diye o da işlem yapmak istediğiniz abone numarasını tuşlayın diyo taktik yemedi :D endişeliyim geçsem mi bilemedim
-
FiL3MAN bunu yazdı
napalım geçelim mi bilemedim? bi arayayim dedim müşteri hizmetlerini bakalım acmiyorlar mi diye o da işlem yapmak istediğiniz abone numarasını tuşlayın diyo taktik yemedi :D endişeliyim geçsem mi bilemedim
Ben kullanıyorum çok memnunum. Ama memnun olmayan da var. En iyisi kendin deneyimlemek. Taahhüt falan yok zaten :D Arkadaşa abonelik açtık o da aynı şekil ypaacak önce 1 ay deneyecek olmazsa ttnete geri dönecek. Zaten türknette kalırsan 2. ay fatura ödemiyorsun da :D
saku tarafından 15/Ağu/18 11:57 tarihinde düzenlenmiştir -
FiL3MAN bunu yazdı
hocam sıkıntısız bir şekilde bağlatabilirsen ne ala, ama başlangıçta biraz sıkıntı çıkabiliyor, port yok, hat yok, sinyal yok vs, ama sonrasında rahatsın.
4 yıldır kullanıyorum, sadece 2-3 kere internet kesintisi yaşadım. O da 1-2 saat içinde düzeldi.
1 ay ücretsiz kullanım aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.
https://turk.net/p/NCN88WS88OQN/
-
bende kullanıyorum nisandan beri, ilk defa geçen gece bi kesinti oldu.
çağrı merkezini arayıp kayıt bıraktım. 10 dk sonra sms geldi arızanız telekom kaynaklı diye. yarım saat sonra bi daha sms geldi arızanız giderilmiştir diye.
bence bu çağrı merkezi sistemi gayet güzel. gecenin 3ünde yarım saat içinde çözüldü yani :)
-
cankol bunu yazdı
çağrı merkezini arayıp kayıt bıraktım. 10 dk sonra sms geldi arızanız telekom kaynaklı diye. yarım saat sonra bi daha sms geldi arızanız giderilmiştir diye.
bence bu çağrı merkezi sistemi gayet güzel. gecenin 3ünde yarım saat içinde çözüldü yani :)
ha gayret gaza geliyorum geçecem :D
-
FiL3MAN bunu yazdıcankol bunu yazdı
ha gayret gaza geliyorum geçecem :D
hocam bu bence bulunduğun bölgenin altyapısı ve telekomun çalışanlarıyla ilgili. mesela bizim bina yeni olduğu için direk ana kutudan bizim bina içine kutu çekmişler, altyapı temiz olunca sorun yaşanmıyor pek.
-
Site girişine kadar müthait kabloları çektirmiş
site girişinden kutuya kablo çekilecek birtek , bunun için telekoma mı müracat ediyoruz ?