Turknet Candır Yav

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Winter is coming... Başta bende çok seviyordum...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Bir sonraki Türknet konunda görüşürüz hocam :B

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

Sorun yaşamazsan çok iyi gerçekten ama sorun yaşarsan 10 yaş yaşlanıyorsun hocam :D

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Çelebiler Ailesi, yakından tanıdığımdan söyleyebilirim para kazanmaktan ziyade gerçekten kaliteli işler yapma çabasındadır.

10 yıldır kullanıyorum, sorun yaşamadım.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

Ben de memnunum kendileri gerçekten müşteri odaklı bir şirket

işte öyle
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı

katılıyorum. Daha dün nispet yapıyordum.Herşey boyle başladı....

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı

http://www.tahribat.com/forum/superonline-dan-turknete-gecis-oncesi-ve-sonrasi-231916/0

01.01.2018 İTİBARİ İLE GÜNCELLEME 

1.5 ay önce internet kesildi ve düzeltmeleri 2 hafta sürdü , internet düzeldikten sonra da hiç bir zaman ilk günlerdeki ilk haftalardaki gibi olmadı , sürekli kesildi sürekli kesildi , her seferinde arıza kaydı açtım olmadı düzelmedi vs derken. şuan yine 2 haftaya yakındır internetim yok , müşteri temsilcisini kaldırdıkları için birine de ulaşamyorum tamam AKK YOK iyi güzel ama 1. müşteri temsilcisi yok 2. internetim yok 3. sıkıntımı anlatacak adam yok. 

TTNETİ aradım kendi elemanları en azından sıkıntı çıkarsa saha elamanını bulurum bir şekilde işimi hallettiririm diye , 200GB AKN 50Mbps e kadar VDSL modem içinde 90 TL ye anlaşma yaptım araya yılbaşı girdiği için bu hafta içine kaldı bağlantı yapılması , abi parası önemli değil ben turknette bu bağlantı kopmaları ve internetsizlik yüzünden 60 70 tl internet aşım parası ödüyorum 10 lira ucuz alacağız diye daha çok para ödüyorum. 

Turknet i bu saatten sonra general mobile ile ayın kefeye koyuyorum. Kötü bir şirket değil taki siz sıkıntı yaşayana kadar , hiç sıkıntı yaşamazsanız deymesin kimse keyfinize fakat sıkıntı yaşarsanız bu sıkıntı hiç bir zaman bitmiyor. 

Tekrar ttnet tarafından internetimi bağlatmaya geldiklerinde adama kablolarımı göster lehim yapacağım diyeceğim yeter fiber geçen yerde 62mbps e kadar hat hızı olan yerde haftalarca günlerce internetsiz kalıyorum. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    whopper bunu yazdı

http://www.tahribat.com/forum/superonline-dan-turknete-gecis-oncesi-ve-sonrasi-231916/0

01.01.2018 İTİBARİ İLE GÜNCELLEME 

1.5 ay önce internet kesildi ve düzeltmeleri 2 hafta sürdü , internet düzeldikten sonra da hiç bir zaman ilk günlerdeki ilk haftalardaki gibi olmadı , sürekli kesildi sürekli kesildi , her seferinde arıza kaydı açtım olmadı düzelmedi vs derken. şuan yine 2 haftaya yakındır internetim yok , müşteri temsilcisini kaldırdıkları için birine de ulaşamyorum tamam AKK YOK iyi güzel ama 1. müşteri temsilcisi yok 2. internetim yok 3. sıkıntımı anlatacak adam yok. 

TTNETİ aradım kendi elemanları en azından sıkıntı çıkarsa saha elamanını bulurum bir şekilde işimi hallettiririm diye , 200GB AKN 50Mbps e kadar VDSL modem içinde 90 TL ye anlaşma yaptım araya yılbaşı girdiği için bu hafta içine kaldı bağlantı yapılması , abi parası önemli değil ben turknette bu bağlantı kopmaları ve internetsizlik yüzünden 60 70 tl internet aşım parası ödüyorum 10 lira ucuz alacağız diye daha çok para ödüyorum. 

Turknet i bu saatten sonra general mobile ile ayın kefeye koyuyorum. Kötü bir şirket değil taki siz sıkıntı yaşayana kadar , hiç sıkıntı yaşamazsanız deymesin kimse keyfinize fakat sıkıntı yaşarsanız bu sıkıntı hiç bir zaman bitmiyor. 

Tekrar ttnet tarafından internetimi bağlatmaya geldiklerinde adama kablolarımı göster lehim yapacağım diyeceğim yeter fiber geçen yerde 62mbps e kadar hat hızı olan yerde haftalarca günlerce internetsiz kalıyorum. 

abi aramızda 10km fark var bitezde 0 sıkıntı turgutreis niye öyle ki :(

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    driveshaft
    driveshaft's avatar
    Erkek

Nazar değmeğmez inşallah. Turknet candır...

"Sen doğru dur, eğri belasını bulur"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    driveshaft
    driveshaft's avatar
    Erkek

Turknette birileri sıkıntı yaşıyorsa sorun bilinki altyapı hizmeti veren ttnetten kaynaklanıyordur. Her ne hikmetse sorun yaşadığım dönemler ttnetten telefonla aranıp şu kampanyamız var bu kampanyamız var diye aranmaya başladım.

"Sen doğru dur, eğri belasını bulur"
Toplam Hit: 94907 Toplam Mesaj: 165
turknet