Utanıyorum Bu Şerefsizlerden Yağma Rezilliği
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------bu konuya yapacagım yorum en baştan belli idi konuyu okumadan yapayım yorumu dedim sonra kafatasçıya çıkar adımız diye yorum yapmadım ama exca helal olsun duygularıma kalem olmuşun.
yaw bu adamlar neden hep kötü yanları ile ortamda oluyorlar çok iyilerde bizmi yanlış görüyoruz...
-----------------------------Yahu bu olayın Irkçılığını yapmayın bari... Kafatasçı Değilsen bu ne böyle. Kürt Türk Münakaşasını Bu Konuda Neden Duygulandırıyorsunuz Ben Ona Şaşıyorum. Orada Çingenide var, kürdü de var, Lazıda Olabilir, Türküde var. Yani Karakter meselesi, Açlık sınırının Altında Yaşayan İnsandan Karaktermi Beklersin.
Ayıp yahu, Tüm kürtlere Malettiniz Gitti Bu Şerefsizliği ha... Utanın utanın arkadaşım.
-
Biraz önce haberlerde izledim adam enkaz'dan cıkardıklarını enkazın önünde işportacı gibi satıyor , kimisi sülalecek gelmiş bir tane cam parcası bile bırakmıyorlar..
Adam akıntının içindeki kamyondan lastik söküyor , arkadan sahibi bagırıyor tınladıgı yok ..
Nerden baksan 1 hafta daha haberlerde enkaz farelerinin marifetlerini dinleriz ya neyse..
-
Abi millet Zonguldak'dan minivüs kiralamış gelmiş yağmaya :S
-
yağma ihaleside Kürtler'e kalmış anlaşılan :)
Biri çıkıp Doğu Türkistan daki kardeşlerimizi Kürtler katlediyor diyecek diye bekliyorum .
ha gayret yokmu bu konu hakkında iddiası olan?
-
komple edit tartışmaya girmicem daha sizle destek e mail attım sıkıntı varsa hallederler
-
n2 bunu yazdı:
-----------------------------
Seninle tamamen aynı düşünüyordu abim, aynı cümleyi kurdu ve ABD'ye gitti senelerdir orada. Duygularınızın incinmesini anlıyorum ancak bu kaçış kendinden kaçıştır, hiçbir milletin birbirine üstünlüğü olmadığını, en iyinin de en kötünün de bütün milletlere istisnasız yakışacağını kabullenmeniz gerekiyor. milletleri insanlar oluşturur, insanı ise iyi ile kötü diye tabir ettiklerimizin dengesi, hiç bir ırk gökten inmedi, böyle şeyleri kendi milletinizin dışındakilere yakıştırıp kendi milletinizi ayrı tuttukça hem dürüst olmamış oluyorsunuz hem de kendi kendinizi üzüyorsunuz güzel arkadaşlarım. Bu olay gibi felaketlerin bari bir tek iyi yönü bu olsun, şu hayal dünyanızdan uyanın, dürüstlüğün ve ahlağın "türk ya da kürt" olmak, "müslüman ya da ateist" olmak ile birlikte promosyon olarak gelmediğini anlayın artık. Kaç tane kimliğiniz olursa olsun, bunların en üstü "insan" kimliğiniz değilse daha çok üzer ve üzülürsünüz.
-----------------------------Kardeşim böyle geniş ve düzgün düşünebilen insanların olduğunu gördüğüme nasıl mutlu oldum anlatam. Beynine yüreğine sağlık kardeşim ...
-
nocturnal_mortum bunu yazdı:
şu başlıkta yağmadan dolayı midesi bulandığını ifade edenler acaba o enkaz'da iphone bulsaydı naısl tepki verirlerdi?bu yağmacılık olayı kişinin karakterine göre aşama aşamadır.kimisi iphone'la fit olurken kimisi beleş diye patlak prezervatifi bile uçarak kapma telaşındadır.böylelerine yancı veya beleşci diyoruz.sigaraya beş kuruş bütçe ayırmadan muhtelif ortamlarda 'hacı bi dal malbuş versene' replikleri ve yaşantısı ile ülke ekonomisini skertmeye and içmişlerdir.bizim işyerinde bir tanesi var böyle.enkazda radyasyonlu parçaçık bulsa kimseye yar olmasın diye çaktırmadan ısırıp tadına bakar öyle böyle değil.
-----------------------------!!! KArdesım sen okuyormusun basından beri yazılanları ben actım konuyu.İğrenıyorum herkes sen gıbi degıl senın kafanda almak dusuncesı olabılır.Ben lısedeyken cok sıkıntı cektım okula bı mılyonla gıdıp geldıgımı bılırım ama kımsenıon parasına baska bıre malına yangozle bakmadık bunlar aıleden gelır ,yetısmeyle alakadlırı karaktersizlikle alakası var. LAn zaten yapılanlandan utandıgımıcın mıdemın bulandıgını söyluyorum.Kımseye kurt dıye bunları yapıyor bılmemne demıyorum.
-
yahu siz ne diyorsunuz ak adam zonguldaktan kamyon kiralamış yağma için ötesi varmı
-
n2 bunu yazdı:
Seninle tamamen aynı düşünüyordu abim, aynı cümleyi kurdu ve ABD'ye gitti senelerdir orada. Duygularınızın incinmesini anlıyorum ancak bu kaçış kendinden kaçıştır, hiçbir milletin birbirine üstünlüğü olmadığını, en iyinin de en kötünün de bütün milletlere istisnasız yakışacağını kabullenmeniz gerekiyor. milletleri insanlar oluşturur, insanı ise iyi ile kötü diye tabir ettiklerimizin dengesi, hiç bir ırk gökten inmedi, böyle şeyleri kendi milletinizin dışındakilere yakıştırıp kendi milletinizi ayrı tuttukça hem dürüst olmamış oluyorsunuz hem de kendi kendinizi üzüyorsunuz güzel arkadaşlarım. Bu olay gibi felaketlerin bari bir tek iyi yönü bu olsun, şu hayal dünyanızdan uyanın, dürüstlüğün ve ahlağın "türk ya da kürt" olmak, "müslüman ya da ateist" olmak ile birlikte promosyon olarak gelmediğini anlayın artık. Kaç tane kimliğiniz olursa olsun, bunların en üstü "insan" kimliğiniz değilse daha çok üzer ve üzülürsünüz.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
+10 bu Yoruma :) -
ben türküm ama yağmalamaya her zaman açıgım
hele teknosadan çalınan leptap hikayesi daha güzelmiş