folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Utanıyorum Bu Şerefsizlerden Yağma Rezilliği

Utanıyorum Bu Şerefsizlerden Yağma Rezilliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

ExcaliburTBT bunu yazdı:
    -----------------------------

Zor dönemlerde, halkın desteğe ihtiyacı olan dönemlerde ortaya çıkar bu k.rdler.

Gerekli desteği (!) verirler. Boşta kalan eşyaları ve malları da götürürler. Amaç sadece (!) yardım. Ne de olsa din kardeşiyiz ya, kimse de ses çıkartmaz bu enikleri.

Sel bölgesine çevik kuvvetten başka 1.ordudan birlikler gönderilmelidir. Askere "vur" emri verilerek, olası yağmacı enikleri kızıl tamuya yollamak gerekir.

17 Ağustos depreminde de hatırlayın, doğu ve g.doğudan kamyonlar dolusu k.rd gelmişti malları yağmaya. Adapazarında ben gözümle gördüm, insanlar ellerinde tüfekle bekliyordu enkazların başında, yağmacılara karşı. İşte her Türk soyluya silah lazım derken, böyle durumlar için söylüyorduk.

Yani bu kırolar her bakımdan zarar bize. Savaşta veya barışta farketmez, ihanete ve "kürdlüğe" devam ediyorlar.

Herkes sel bölgesindeki ulaşabileceği akrabalarına ulaşmalı ve uyanık olmalarını söylemeli. Bağcılar,Güneşli,Başakşehir bunların yoğun yaşadığı yerler.

Ölü hayvanları bile yağmalamış bu kansızlar, haberlerde izledim. İşte bu haber K.rdlerin, memleket zor ana düştüğünde neler yapabileceğinin açık bir göstergesi. Birde utanmadan kalkıp ''istiklal savaşında beraber savaştık'' diyen gerizekalıları düşününce kendi kendime ''bu adamlar hiç mi gazete okumaz, televizyon izlemez, radyo dinlemez? '' diye soramadan edemiyorum ! Olaylardan sonra küçükçekmecede dükkanı olan bir arkadaşımı aradım orda da selin olağanüstü olmamasına rağmen durum ordada aynıydı ve birinci ağızda k.rtler ve çingelerin boş dükkanları yağmaladığını esnaf olarak müdahale etmeye çalıştıklarını; fakat kendi dükkanlarının da daha fazla sahipsiz kalmaması için, polisi arayarak bölgeye intikal etmelerini sağladıklarını anlattı.

Maalesef, dağda ve şehirde TERÖR.. ama açılıma devam..

Lan excaluburmusun nesın laflarına dıkkat et hocam ne dedıgın farkında olmayıp cahaletıne verıyorumDoğu turkıstan bayragı koymussun.Çinlilierin yaptıkları zulmun aynısı savunuyorsun.Bİrşey de yapabılecegınden degıl.Konuyu saptırma git konumdan.

Ne dedıgının farkında olamyan adam gelmesın lutfen!!! ınsanca soyluyorum.İnsan olan anlar artık ya 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Ben kendi kafamdan uydurmuyorum bizzat orada olan arkadaşllarımdan akrabalarımdan birinci ağızdan alıyorum haberleri. Tabi haberlerde her daim Türk halkı diye geçiyor o ayrı ;D benm yazdığım şekilde yazacak halleri yokya !! Bu arada imzan güzelmiş matematik1 ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eexper
    eexper's avatar
    Erkek

Bence bu yağma olayı gibi adi işler türklük-kürtlük olayı değil insanın şahsiyeti karakteri ile ilgilidir. orda türkler ve kürtlerde dahil bir çok ırktan insan vardı o kirli işi gerçekleştiren. kimin yaptıgının peşinde değiliz tabiki. olayı bir bütün halinde düşünmemiz gerekiyor. bu ülkede yüzyıllardır beraber yaşıyoruz ama halen birbirimizi sindiremedik içimize. ön yargılardan kurulmak lazım. genelleme yapmak için her bir ferdinide tanımak gerekir.Mutlaka her milletten böyle aşağılık mahluklar çıkıyor. kendi problemlerimizi anlayışla halledelim elin conisini kendimize güldürmüyelim yada hakem tayin etmeyelim lütfen. en azından tbt de bunu sağlayalım. Şu habere bi göz atın ve daha sonra videoyuda izleyin lütfen  :

"Afrika'ya giderken İngiltere açıklarında batan gemideki malların BMW'ye ait olduğu ortaya çıktı. Gemi yağmalandı, 77 konteynır kayboldu, şirket milyonlarca avro zarara uğradı.Alman otomobil grubu BMW, MSC Napoli adlı yük gemisinin kötü hava şartları yüzünden İngiltere açıklarında karaya oturması nedeniyle milyonlarca avroluk ticari kayba uğradığını bildirdi.Grubun bir sözcüsü, geminin Devon kenti açıklarında karaya oturması ve yan yatması nedeniyle milyonlarca avroluk kayıp olduğunu belirterek, "77 konteynırımız kayıp" dedi.İngiliz televizyonları, hafta sonunda, yöre halkının, motosiklet ve motor parçaları gibi karaya oturan malları topladıklarının görüldüğü görüntüleri yayımladı. Gemideki 26 kişilik mürettebat helikopterle tahliye edilmişti.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Benden korkunç cevaplar duymak istemiyorsan, bana korkunç sorular sormaktan vazgeçmelisin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

ben tarafsızım

bir arkadas demişki şunu bunu k.rdler yapmıştır resimlerdeki yağmacı tiplere dikkat ettimde hiç benzemiyorlar

bu tür durumlar savaş felaket durumlarında yaşanır genelde

türkiyede gördüğüme üzüldüm

buda artık insanlarımızın yozlaştığını gösteriyor

mademki türksün systeme göster ürksün
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek

ExcaliburTBT bunu yazdı:

Zor dönemlerde, halkın desteğe ihtiyacı olan dönemlerde ortaya çıkar bu k.rdler.

Gerekli desteği (!) verirler. Boşta kalan eşyaları ve malları da götürürler. Amaç sadece (!) yardım. Ne de olsa din kardeşiyiz ya, kimse de ses çıkartmaz bu enikleri.

Sel bölgesine çevik kuvvetten başka 1.ordudan birlikler gönderilmelidir. Askere "vur" emri verilerek, olası yağmacı enikleri kızıl tamuya yollamak gerekir.

17 Ağustos depreminde de hatırlayın, doğu ve g.doğudan kamyonlar dolusu k.rd gelmişti malları yağmaya. Adapazarında ben gözümle gördüm, insanlar ellerinde tüfekle bekliyordu enkazların başında, yağmacılara karşı. İşte her Türk soyluya silah lazım derken, böyle durumlar için söylüyorduk.

Yani bu kırolar her bakımdan zarar bize. Savaşta veya barışta farketmez, ihanete ve "kürdlüğe" devam ediyorlar.

Herkes sel bölgesindeki ulaşabileceği akrabalarına ulaşmalı ve uyanık olmalarını söylemeli. Bağcılar,Güneşli,Başakşehir bunların yoğun yaşadığı yerler.

Ölü hayvanları bile yağmalamış bu kansızlar, haberlerde izledim. İşte bu haber K.rdlerin, memleket zor ana düştüğünde neler yapabileceğinin açık bir göstergesi. Birde utanmadan kalkıp ''istiklal savaşında beraber savaştık'' diyen gerizekalıları düşününce kendi kendime ''bu adamlar hiç mi gazete okumaz, televizyon izlemez, radyo dinlemez? '' diye soramadan edemiyorum ! Olaylardan sonra küçükçekmecede dükkanı olan bir arkadaşımı aradım orda da selin olağanüstü olmamasına rağmen durum ordada aynıydı ve birinci ağızda k.rtler ve çingelerin boş dükkanları yağmaladığını esnaf olarak müdahale etmeye çalıştıklarını; fakat kendi dükkanlarının da daha fazla sahipsiz kalmaması için, polisi arayarak bölgeye intikal etmelerini sağladıklarını anlattı.

Ne saçmalıyosun sen. Nerenle düşünüyorsun Allah aşkına. Bu olayıda kürtlüğe bağlayacak kadar alçalma. Yağmacıların üzerinde yaftamı vardı kürt olduğunu anladın.

west[at]tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

ecalibur un üzerine gitmeyin fazla.

Excalibur sende direk kürtler filan hajım olmuyor böyle genelleme daha dikaktli ol lütfen.

Şimdi ne bağcıyı dövelim ne de yanlış yaptığını düşündüğümüz arkadaşa tavır alalım çözüm bunlar değil..

Evet katılıyorum excalivura görmeyen inanmaz çoğunluk dediği gibi FAKAT BÖYLE BİR DURUMDA AYRIM YAPILAMAZ!

Ulan doğal afet yaşıyoruz orada yağma yapan türkde var kürt de var o çingene de var. Hepsi orada bu tamamen karaktersiz şerefsiz insanlar topluluğu. Süper ırk Türklük diyemez kimse ama Ne mutlu Türküm demeli herkes! 

Siyasi konulardaki kafatası milliyetçiliği yaptığımı düşünen arkadaşlar bu düşünceme ne diyecek merak ediyorum; Evet asacaksın toprak bütünlüğü huzur ve sulh için asacaksın bu adamları. Türk kürt fark etmez. Bir arkadaş ne güzel söylemiş askeri göndereceksin oraya ve vur emrini vereceksin.. 

Şimdi ne oldum kafatası milliyetçiliğinden terfi ettim cani bir insan mı oldum?

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Bakın  buraya hocam  kusura bakmayın arkdaslar ustunuzede alınmayın.Ben  kımseye laf edıcek kadar ustun gormuyorum.Hepimiz eşidiz çünkü.Bu adamların neresi kürde benzıyor benzese nolucak.Benım bır cok arkdasım var bes vakıt namazında haram mal yemez mılletın karısına kızına bakmaz türktür.Hemen genelleme babamda aynı sızın mantıktı önceden hiç sevmezdım.Nedir adam darbe dönemını gormus 3 tane kürt kökenli vatandasımızı vurmus cezasını cekmıs .O adam bile doğruyu bulmuşken sizinde bir gün gerçeği anlayacagınıza emınım.

Arkdaşlar alınmayın sızle bır alakası yok sızmemın.Bende diskramatopsi var ama ayırt edebılıyorsam ten rengını sende ayırt edersın.Bunlar kürt vatandaşlarıma benzıyor mu ? 

http://img6.imageshack.us/img6/2165/aaaaaaaaaaaaaj.png

Ha bırde dırekt din düşmanlıgı yapmayın.Ben burada ahkem degılım kimse iddaa edemez.Benım basıma 2 tane gayet güzel diyebilcegı bazılarının olay geldı.!. sı gecen yıl   bı telefon buldum ozman yenı cıkmıstı ya n97 yada 95 ben o telefonu gıder alıp ımeı numarasnı kopyalattırırdım.yapmadım neden kımse görmezse Allah görüyor yukarda.

Lise 1 deyken kendı cep telefonum çalındı.3 gun snra bıra tane 6600 buldum telfon kapalıydı.Fotograflardakı resımlerden saptamya calıstım sahıbını 2 hafta gıttım devamlı sordum resımlerının cıktısını alıp sahıbını buldum verdım.

bu yıl da  elçantası buldum .  Metro da oturdugum anda farkettım 3 yolda .Çaktırmadım kımseye aldım ıcerısınde cep telefonu ve yuklu meblada para vardı bi .Cep telefonu şirket kartvızı vardı el cantalarındı.Be çantayı alıp telfonu atabılrdım.Kı oradan nereden baksan 20 mılyar vardı.Bir çok insan vardır o parayı alır ama ben almadım.

Allahtan korktugumdan oturu.Ahlak kavramı olmalı demıssınız.Ahlak kavramı bır felseye gore gelısmelıdır.Muslumanım dıyıp ayak yapanda olmaz.Ahlak kavramının nelere baglı oldugu degısır bıreye göre.

Örnek verıdıgınız ınsanlar gercek muslumanlar  Allah bılır.Kuran ı bı kere bıle Turkce okumamıs ınsanlar .Anlamayan ınsanlardan bahsetmıyorum ben müslüman diye.Müslüman olan ınsan yapmaz zaten baskasının karısına,kızına,malına.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    West bunu yazdı:

ExcaliburTBT bunu yazdı:

Ne saçmalıyosun sen. Nerenle düşünüyorsun Allah aşkına. Bu olayıda kürtlüğe bağlayacak kadar alçalma. Yağmacıların üzerinde yaftamı vardı kürt olduğunu anladın.

Alkışlıyorum hocam seni =DDD

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:

Ha bırde dırekt din düşmanlıgı yapmayın.Ben burada ahkem degılım kimse iddaa edemez.Benım basıma 2 tane gayet güzel diyebilcegı bazılarının olay geldı.!. sı gecen yıl   bı telefon buldum ozman yenı cıkmıstı ya n97 yada 95 ben o telefonu gıder alıp ımeı numarasnı kopyalattırırdım.yapmadım neden kımse görmezse Allah görüyor yukarda.

Lise 1 deyken kendı cep telefonum çalındı.3 gun snra bıra tane 6600 buldum telfon kapalıydı.Fotograflardakı resımlerden saptamya calıstım sahıbını 2 hafta gıttım devamlı sordum resımlerının cıktısını alıp sahıbını buldum verdım.

bu yıl da  elçantası buldum .  Metro da oturdugum anda farkettım 3 yolda .Çaktırmadım kımseye aldım ıcerısınde cep telefonu ve yuklu meblada para vardı bi .Cep telefonu şirket kartvızı vardı el cantalarındı.Be çantayı alıp telfonu atabılrdım.Kı oradan nereden baksan 20 mılyar vardı.Bir çok insan vardır o parayı alır ama ben almadım.

Reklamlar bitti şimdi programımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Ben başıma gelen olayı anlattım hocam .Kimseye gıdıpte anlatmadım bunları.Burada bununlar ılgılı hava atma gıbı bı olay da yok reklam fılan demıssın.Dikkat et uslubüne.Bir şey pazarlamıyoruz burada konu tezege dönüşmesin.

Toplam Hit: 17357 Toplam Mesaj: 115