folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Utanıyorum Bu Şerefsizlerden Yağma Rezilliği

Utanıyorum Bu Şerefsizlerden Yağma Rezilliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    çokta yadırganacak bi davranış değil bence, işsizliğin ve parasızlığı had safhada olduğunu düşünürsek

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:
    -----------------------------

Demekki İnatla Her Zaman Kürtleri Pisliyeceksiniz ve bu Bazı Arkadaşlarımızı Mutlu ediyor. Aslında Forum Ortamında Maksat Zevzeklik Olsun Diye Konuşanlarda var Dikkatimi Çekiyor İsim Vermeyecem Onlar kendilerini biliyorlar.

Yahu Ben Anlıyamıyorum, Kendini Bilmez Dengesiz Nasıl Oluyorda Tüm Kürtleri Temsil Ediyor. Ve Bu Mantıkla Milliyetçilik Havasına Bürünen Kardeşlerimiz Doğru Konuşan Yapıcı Konuşan Biri İçinde Nasıl Oluyorda Tatlı Dilli Yılan Tanımlaması Getiriyor, Gayrı İnsani Girişimini Meşrulaştırması İçin Neden Daha Tutarlı Şeyler Üretmezlerki. Neden Üretemezler Çünkü Dayanakları yok. !!!

Yağmacılar Olarak Kürtlerin Yağmacı Olduğunu Gerçekten Düşünüyor Olamazsınız yahu. Onlar Kürtler Yada Türkler Yada Başka Irktanlardan Olarak Orada Bulunmadılarki, İnsanlar işte. Vatandaşlardan bazı Uyanıkların Densizliği

Bu Hareketin Tanımı Densizliktir. Irklar la Alakası ne.?

Hocam lütfen ilk mesajlara bakarmısın?

o mesajlarda Türklere hakaret var görebildin mi? 

tartışma amacıyla yazmıyorum ama yeter artık ezilmişi oynamayı bırakın. 

Irk kavramını böyle bir olayla nasıl bağdaştırdılar bende anlamadım

şerefsizliğin adiliğin ırkı olmaz onu yapan Türk Türk değil Kürt de Kürt değildir benim gözümde.İnsan değildir çünkü en başından. 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:

Demekki İnatla Her Zaman Kürtleri Pisliyeceksiniz ve bu Bazı Arkadaşlarımızı Mutlu ediyor. Aslında Forum Ortamında Maksat Zevzeklik Olsun Diye Konuşanlarda var Dikkatimi Çekiyor İsim Vermeyecem Onlar kendilerini biliyorlar.

Yahu Ben Anlıyamıyorum, Kendini Bilmez Dengesiz Nasıl Oluyorda Tüm Kürtleri Temsil Ediyor. Ve Bu Mantıkla Milliyetçilik Havasına Bürünen Kardeşlerimiz Doğru Konuşan Yapıcı Konuşan Biri İçinde Nasıl Oluyorda Tatlı Dilli Yılan Tanımlaması Getiriyor, Gayrı İnsani Girişimini Meşrulaştırması İçin Neden Daha Tutarlı Şeyler Üretmezlerki. Neden Üretemezler Çünkü Dayanakları yok. !!!

Yağmacılar Olarak Kürtlerin Yağmacı Olduğunu Gerçekten Düşünüyor Olamazsınız yahu. Onlar Kürtler Yada Türkler Yada Başka Irktanlardan Olarak Orada Bulunmadılarki, İnsanlar işte. Vatandaşlardan bazı Uyanıkların Densizliği

Bu Hareketin Tanımı Densizliktir. Irklar la Alakası ne.?

Hocam lütfen ilk mesajlara bakarmısın?

o mesajlarda Türklere hakaret var görebildin mi? 

tartışma amacıyla yazmıyorum ama yeter artık ezilmişi oynamayı bırakın. 

Irk kavramını böyle bir olayla nasıl bağdaştırdılar bende anlamadım

şerefsizliğin adiliğin ırkı olmaz onu yapan Türk Türk değil Kürt de Kürt değildir benim gözümde.İnsan değildir çünkü en başından. 

Yok Haklısın Görüşünde Doğrusun. İlk Mesajdan Beri, Türkü ile Kürdü ile İşlemişler konuyu. Bende Onu diyorum işte. Şerefsizliğin Irkı Olmaz ne Güzel Söyledin. Budur işte.

Ancak Nitrous Hocam Ezilmişi Oynamayın Sözün fazla Kaçmış Malesef, Yahu Tamam Bir Zulüm Yapılmıştır Kürtlere, Bunu Yapan Senmisin değilsin, Seni Bağlarmı Bağlamaz, O Zaman kimi Bağlıyorsa Sorunu Bırakalım Çözsünler. Haksızmıyım, Bırakalım Pkk dan Dağdan insin, Eskisi Gibi, Sağcı solcu Kimki Kime Hakaret ettiyse Kessin Biletini olsun bitsin.

Eskiden daha iyidi galiba, Yok Biz Kavgasız Duramıyoruz İçimizde var Çünkü. Bari Askeri bulaştırmayalım Pisliğimize, Yazık değilmi. Kim Kavga ediyorsa Etsin, Biri Mezara Biri Mapusa. Bence Bu Daha Adaletli Olacaktı.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

alicem bunu yazdı:

morportakal bunu yazdı:

ben türküm ama yağmalamaya her zaman açıgım

hele teknosadan çalınan leptap hikayesi daha güzelmiş 

bide müslümanım diye gezersiniz, oruç tutarsınız.hangimiz daha müslüman?

haha :D o müride sökmez öyle laflar :D

Toplam Hit: 17373 Toplam Mesaj: 115