Utanıyorum Bu Şerefsizlerden Yağma Rezilliği
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Dün bu görünütleri izlerken ağlamamak için zor tuttum kendimi ve bir karar aldım;
Okulum bitince bu ülkeden gidiyorum...Neresi olursa olsun o ülkeye yağma yapmak yakışır ama Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına yakışmaz...
-----------------------------senin gibi düşünen her okumuş bu ülkeye sitem edip bırakıp giderse pes ederse halimiz n'olucak hocam.
bırakıp gitmek mi savaşmak mı senin ideolojine savaşmak uymuyormuydu ?
-----------------------------lordvaderin o mesajı yazdıgı yeri bulamadıgım için alıntı yapıyorum.
Hocam sen türkiyede yaşadıgına eminmisin ?
Nerede yaşadıgını sanıyorsun gayet laik demokrat herkesin eşit yaşam seviyesinin über oldugu bir ülkede mi yaşıyoruz ?
Devlet dairelerinde iş yaptırabilmek için rüşvet istiyolar açık açık çevik kuvvet şerefsizlerin önde gideni devlet desen özzelleştire özelleştire elde bişiy kalmadı
ama adam yerde iphone buluyo laptop buluyor alınca neymiş AMAN SONY BATICAK SONY GİTTİ YAMALAMAYIN yA BSG DİYORUM SANA
KEşke ben de orda olsaydımda 3-5 bişiy çalsaydım yağmalsaydım amk Onların hepsi garantili saten sigorta şirketleri öder yarına
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Dün bu görünütleri izlerken ağlamamak için zor tuttum kendimi ve bir karar aldım;
Okulum bitince bu ülkeden gidiyorum...Neresi olursa olsun o ülkeye yağma yapmak yakışır ama Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına yakışmaz...
-----------------------------senin gibi düşünen her okumuş bu ülkeye sitem edip bırakıp giderse pes ederse halimiz n'olucak hocam.
bırakıp gitmek mi savaşmak mı senin ideolojine savaşmak uymuyormuydu ?
benim ideolojim emperyalizmle savaş diyordu...Şimdi aç gözlü emperyalist esiri vatandaşlarda girdi işin içine.. -
şu başlıkta yağmadan dolayı midesi bulandığını ifade edenler acaba o enkaz'da iphone bulsaydı naısl tepki verirlerdi?bu yağmacılık olayı kişinin karakterine göre aşama aşamadır.kimisi iphone'la fit olurken kimisi beleş diye patlak prezervatifi bile uçarak kapma telaşındadır.böylelerine yancı veya beleşci diyoruz.sigaraya beş kuruş bütçe ayırmadan muhtelif ortamlarda 'hacı bi dal malbuş versene' replikleri ve yaşantısı ile ülke ekonomisini skertmeye and içmişlerdir.bizim işyerinde bir tanesi var böyle.enkazda radyasyonlu parçaçık bulsa kimseye yar olmasın diye çaktırmadan ısırıp tadına bakar öyle böyle değil.
-
kalitesiz insan olur da böyle mi olur...
-
Bu ülkeden cacık olursa bunlardanda cacığın hıyarı olur.Sadece boku sisteme atmakta doğru olmaz.İnsanın doğru yanlış kavramını ayırt etçek aklı yoksa böle işin ta ...
-
bu konuya yapacagım yorum en baştan belli idi konuyu okumadan yapayım yorumu dedim sonra kafatasçıya çıkar adımız diye yorum yapmadım ama exca helal olsun duygularıma kalem olmuşun.
yaw bu adamlar neden hep kötü yanları ile ortamda oluyorlar çok iyilerde bizmi yanlış görüyoruz...
-
neyinden utanıyorsunki?
savundugunuz sistem böyle adamlar yaratır
açın kürtü türküde olmaz ayrıca
-
ZyreX bunu yazdı:
-----------------------------stradivarius bunu yazdı:
amerikadaki Yağma olaylarında da kürtler Başrol oynuyordu:)
-----------------------------Senin yaşın kaç yaw :) Amerika'da bu ve buna benzer suçları işleyenlerin çoğunluğunun zenci ve diğer latin kökenli amerikalılar olduğunu herkes biliyor..Dışlanmışlık,gerek abd kültürünü alamamışlık,toplumda kendini alt sınıfta görmek,azınlıkların marjinalleşmesini doğuruyor.Dünyanın her yerinde böyledir bu olaylar.Sosyolojik bir olay,git biraz sosyoloji kitapları oku.herşeyin bir sebebi var.
Tr ye gelirsek oradakilerin çoğunluğunun kürt olduğunu bilmeyen yoktur herhalde.Buradaki kürtler de niye çoşar anlamam,sen mi çaldın ki? İkisi farklı şey ama gerçek şuna benziyor.Kürtlerin çoğunluğu pkk değil ama pkk lıların çoğunluğu kürt gibi bir denklem bu..Oradakilerin de çoğunluğunun kürt oluşunu,tümüne mal eden yok ki.Yine de bazılarının; hepimiz insanız gibi,heryerde herkes yapıyor gibi at gözlükleriyle bakmaması lazım..
Neyse o aynı muhabbet avrupadaki olayların buraya yansımasında da gerçekleşiyor..Yok türkler onu katletti,bunu öldürdü,şuna tecavüz etti vs..Hala avrupa göbeğinde kan davasını devam ettiren kürtler var..Tr ye nasıl yansıyor Almanya da Türkler onu yaptı bunu yaptı.Almanya'da ki akrabalarm ile konuşuyorum,tv de kürtler diyor diyor..Bas bas kürtüz oyuz buyuz diye bağırdıklarından,avrupalılar zaten ayırt ediyor artık neyin ne olduğunu..Türkiye de ise hani Ab istiyor ya,ayrımcılık olmasın etnisite işin içine girmesin,marjinalleştirme körüklenmesin diye bizdeki haberler birilerinin istediği gibi yapılıyor..
Sen ne Zeki şeymişsin her şeyin bi nedeni mi var Yapma yaw Bu kadar Ciddi olamazsın:) Amerikadaki Yağma olaylarında kürtler Başrol oynuyordu:) Bunu yazmamdaki neden biri osursa kürt osurdu damdan adam düşse kürt düşürdü daha neler bulacaz:)nasıl bağlantılar kuracaz onları suçlamak için:) -
şu yağmalama olaylarını da bir ırka bağlayan şahsiyette ki eğer şahsiyet varsa ben de pezevengin tekiyimdir. buraya da yazıyorum.
bu ne biçim mantık bu ne terbiyesizlik ya
-
abi yağmanın dili dini ırkı yok adamın içinde var.. bedava gelicek olan herşeyi alan iki ayaklı hayvan türü çok .. yeter ki para vermesin...Allah şaşırtmasın abi haram mal çoluğunun çocuğunun eşinin ailesinin gırtlağından o haramı geçirmeye gönlü razı geliyosa o hayvandan da aşşağı olmuştur zaten..herhangi bi cinsi ya da ırkı temsil edemiyecek haldedir o andan itibaren....