Utanıyorum Bu Şerefsizlerden Yağma Rezilliği
-
stradivarius bunu yazdı:
-----------------------------
amerikadaki Yağma olaylarında da kürtler Başrol oynuyordu:)
-----------------------------Senin yaşın kaç yaw :) Amerika'da bu ve buna benzer suçları işleyenlerin çoğunluğunun zenci ve diğer latin kökenli amerikalılar olduğunu herkes biliyor..Dışlanmışlık,gerek abd kültürünü alamamışlık,toplumda kendini alt sınıfta görmek,azınlıkların marjinalleşmesini doğuruyor.Dünyanın her yerinde böyledir bu olaylar.Sosyolojik bir olay,git biraz sosyoloji kitapları oku.herşeyin bir sebebi var.
Tr ye gelirsek oradakilerin çoğunluğunun kürt olduğunu bilmeyen yoktur herhalde.Buradaki kürtler de niye çoşar anlamam,sen mi çaldın ki? İkisi farklı şey ama gerçek şuna benziyor.Kürtlerin çoğunluğu pkk değil ama pkk lıların çoğunluğu kürt gibi bir denklem bu..Oradakilerin de çoğunluğunun kürt oluşunu,tümüne mal eden yok ki.Yine de bazılarının; hepimiz insanız gibi,heryerde herkes yapıyor gibi at gözlükleriyle bakmaması lazım..
Neyse o aynı muhabbet avrupadaki olayların buraya yansımasında da gerçekleşiyor..Yok türkler onu katletti,bunu öldürdü,şuna tecavüz etti vs..Hala avrupa göbeğinde kan davasını devam ettiren kürtler var..Tr ye nasıl yansıyor Almanya da Türkler onu yaptı bunu yaptı.Almanya'da ki akrabalarm ile konuşuyorum,tv de kürtler diyor diyor..Bas bas kürtüz oyuz buyuz diye bağırdıklarından,avrupalılar zaten ayırt ediyor artık neyin ne olduğunu..Türkiye de ise hani Ab istiyor ya,ayrımcılık olmasın etnisite işin içine girmesin,marjinalleştirme körüklenmesin diye bizdeki haberler birilerinin istediği gibi yapılıyor..
-
nocturnal_mortum bunu yazdı:
hay kürtler sksin sizi.amına koyim illa küfür ettirceksiniz dimi?kürt ve mal statüsünde ki minibüsçü,seyyar satıcı,köşebaşı bekçisi kürtler'e karşı yusuf yusuf edip her türlü mallığına korkudan boyun eğerken hıncınızı sanaldan kürtlere saydırarak mı alıyorsunuz?3,5 tane orospuçocuğuna lafınız geçmiyor diye evinde aile geçiren,kimseye zararı dokunmayan ayrımı yapmaksızın herkese böyle laf mı sokuyorsunuz..o yağma için zonguldak'dan minibüs tutup gelmişler.madem türk,kürt ayrımı yapıyorsunuz o zaman başkasıda zonguldak'ı referans alıp türk halkı böyle ölü soyucudur diye lafı gediğine koyar.forumun yaş ortalaması yüzünden bazen pek siklemiyorum ama moderatorunde tüm kurt halkına yonelik hakaretlerle dolu mesajlara mudehale etmedigini gorunce tutamıyorum kendimi.amına koyim askerligini yapmamıs,kurt,laz,cerkez dostu olmamıs,vatanla ilgili tek avuntusu netten bordo berelilerin resimlerine bakıp duygusal ereksiyona girmek,abilerinin,amcalarının asker ugurlama,abartılı hikayelerini dinlemek olan ergenleri onemsemek zorunda bıraktıkları icin moderasyona sukranlarımı sunuyorum.
-----------------------------Ellerine sağlık kardeşim anca böyle anlatılırdı.
Sana aynen kaltılıyorum.
-
Bizim hemen alt mahalle oluyor orası hergünişe gelip giderken kullandığım yoldu orası oranın belli bir kesiminin bunu yapması doğal dır size tek bunu diyorum o bölgede mültecisinden tut pkklısına çingenesine hepsi var yapanlarda muhakkak onlardır oranın kendi halkı yapmaz Türkler Yapmıyor bunu biliyorum ;)
Bende oraya yakın oturuyorum ben niye yağmaya çıkmadım peki
Selin Bastığı köprünün girişindeki yolun kaldırımında hayvan kadar Biji serok apo yazıyordu Cahil birtakım kürtlerin yaptığından eminim kalkıp AB Ye gireceğiz a.k nah girersin insanlıktan haberi olmayan hayvanlar var ülkede millet ne alıp başına bela etsin adamlar
Güneşlide Oturuyorum a.k o kadar fazla kürt yok Excalibur demişte işte bir o küçükçekmce belediyesiyle bağcıların kesişytiği yer oluyor orası selin tam vurduğu bölge pkk da çok var orada kürtde çok var evren Mahallesi özellikle öyle işte orada oluyor bu yağma -
hay kürtler sksin sizi.amına koyim illa küfür ettirceksiniz dimi?kürt ve mal statüsünde ki minibüsçü,seyyar satıcı,köşebaşı bekçisi kürtler'e karşı yusuf yusuf edip her türlü mallığına korkudan boyun eğerken hıncınızı sanaldan kürtlere saydırarak mı alıyorsunuz?3,5 tane orospuçocuğuna lafınız geçmiyor diye evinde aile geçiren,kimseye zararı dokunmayan ayrımı yapmaksızın herkese böyle laf mı sokuyorsunuz..o yağma için zonguldak'dan minibüs tutup gelmişler.madem türk,kürt ayrımı yapıyorsunuz o zaman başkasıda zonguldak'ı referans alıp türk halkı böyle ölü soyucudur diye lafı gediğine koyar.forumun yaş ortalaması yüzünden bazen pek siklemiyorum ama moderatorunde tüm kurt halkına yonelik hakaretlerle dolu mesajlara mudehale etmedigini gorunce tutamıyorum kendimi.amına koyim askerligini yapmamıs,kurt,laz,cerkez dostu olmamıs,vatanla ilgili tek avuntusu netten bordo berelilerin resimlerine bakıp duygusal ereksiyona girmek,abilerinin,amcalarının asker ugurlama,abartılı hikayelerini dinlemek olan ergenleri onemsemek zorunda bıraktıkları icin moderasyona sukranlarımı sunuyorum.ergenlerin aklı havadadır şudur budur diye mazaretleri olabilir.esas aynı çizgide dusunen ve sırf konumu geregi fikirlerini acikca paylasmaktan cekinen 'abi'leredir lafım.20,30 yıllık hayatınızda 'insan ve saygı' hususunda geldiginiz nokta bu mudur?eger buysa kusura bakmayın ama ancak boyle yas ortalaması dusuk forum sitelerinde sabillerin size sırf yasından dolayı hormet gosterdigi platformlarda önemli kişi statusune sahip olacaksınız.Onun dışında sosyal hayatta 'iplenmeyen ve bos' bir adam olarak oksijen sarfıyatına devam edeceksiniz.banlarsanızda banlayın amına koyim.skimde degil.
-----------------------------Klavyene saglik. Iyi yazmissin.
-
SeRDaR bunu yazdı:
Bizim hemen alt mahalle oluyor orası hergünişe gelip giderken kullandığım yoldu orası oranın belli bir kesiminin bunu yapması doğal dır size tek bunu diyorum o bölgede mültecisinden tut pkklısına çingenesine hepsi var yapanlarda muhakkak onlardır oranın kendi halkı yapmaz Türkler Yapmıyor bunu biliyorum ;)
Bende oraya yakın oturuyorum ben niye yağmaya çıkmadım peki
Selin Bastığı köprünün girişindeki yolun kaldırımında hayvan kadar Biji serok apo yazıyordu Cahil birtakım kürtlerin yaptığından eminim kalkıp AB Ye gireceğiz a.k nah girersin insanlıktan haberi olmayan hayvanlar var ülkede millet ne alıp başına bela etsin adamlar
Güneşlide Oturuyorum a.k o kadar fazla kürt yok Excalibur demişte işte bir o küçükçekmce belediyesiyle bağcıların kesişytiği yer oluyor orası selin tam vurduğu bölge pkk da çok var orada kürtde çok var evren Mahallesi özellikle öyle işte orada oluyor bu yağma
-----------------------------Hocam ne kadar güzel dedın cahil bir takım kürt diye .Hepsı degıl ıste bu zıhnıyetı herkes anlamalı hocam
-
hay kürtler sksin sizi.amına koyim illa küfür ettirceksiniz dimi?kürt ve mal statüsünde ki minibüsçü,seyyar satıcı,köşebaşı bekçisi kürtler'e karşı yusuf yusuf edip her türlü mallığına korkudan boyun eğerken hıncınızı sanaldan kürtlere saydırarak mı alıyorsunuz?3,5 tane orospuçocuğuna lafınız geçmiyor diye evinde aile geçiren,kimseye zararı dokunmayan ayrımı yapmaksızın herkese böyle laf mı sokuyorsunuz..o yağma için zonguldak'dan minibüs tutup gelmişler.madem türk,kürt ayrımı yapıyorsunuz o zaman başkasıda zonguldak'ı referans alıp türk halkı böyle ölü soyucudur diye lafı gediğine koyar.forumun yaş ortalaması yüzünden bazen pek siklemiyorum ama moderatorunde tüm kurt halkına yonelik hakaretlerle dolu mesajlara mudehale etmedigini gorunce tutamıyorum kendimi.amına koyim askerligini yapmamıs,kurt,laz,cerkez dostu olmamıs,vatanla ilgili tek avuntusu netten bordo berelilerin resimlerine bakıp duygusal ereksiyona girmek,abilerinin,amcalarının asker ugurlama,abartılı hikayelerini dinlemek olan ergenleri onemsemek zorunda bıraktıkları icin moderasyona sukranlarımı sunuyorum.ergenlerin aklı havadadır şudur budur diye mazaretleri olabilir.esas aynı çizgide dusunen ve sırf konumu geregi fikirlerini acikca paylasmaktan cekinen 'abi'leredir lafım.20,30 yıllık hayatınızda 'insan ve saygı' hususunda geldiginiz nokta bu mudur?eger buysa kusura bakmayın ama ancak boyle yas ortalaması dusuk forum sitelerinde sabillerin size sırf yasından dolayı hormet gosterdigi platformlarda önemli kişi statusune sahip olacaksınız.Onun dışında sosyal hayatta 'iplenmeyen ve bos' bir adam olarak oksijen sarfıyatına devam edeceksiniz.banlarsanızda banlayın amına koyim.skimde degil.
-----------------------------Kesinlikle tahribatta adaletsizlik olmaya basladi.Bu tur konularda kurtler hedef olmus durumda..Burda birkisi TURKLUK adinda kotu bir laf soylese tum forum karisiyor..Bu forumda kurtlukle ilgili bir konu acilmasin aciliyorsa ADAM gibi yorum yapilsin yada simdi tahribati birakiyorum..
-
olur böle şeyler her ülkede oluyor türkiyedede olur ama sorun şu ki dün tayyibi dinledim işte geçmiş dönemlerin acısını çekiyoruz diye zırvalıyor lan sen 10 senedir burdasın sen türkiyenin başbakanısın aq senin beynin bu kadar küçük mü koca başbakan kendi yediği boku temizliyemiyor belediyeye suç atıyor köprü kenarına ev yapılmasına izin vermicez bundan sonra amiyane tabirle lan gittiniz başka belediyeye oy verdiniz şimdide sel geldi kiminiz öldü kiminizin arabası gitti evi gitti bunlar benim sikimde değil bakarız bi hal çaresine diyor şu ramazan ayında bile bu kadar şerefsiz oluyor bu adam millet ne yapsın zaten aç
-
DÜN STAR TV DE İZLEDİYSENİZ AYNEN ŞÖYLE OLDU YAĞMA YAPAN Bİ ADAMA MUHABİR SORDU NAPIYORSUNUZ FALAN DİYE DEDİ Kİ BUNLAR ORUÇ TUTMADIKLARI İÇİN BAŞLARINA BÖYLE BİŞEY GELDİ. 5-10 DK SONRA KAMERA TEKRAR ADAMI ÇEKTİ BİRİLERİNİN SELDE KARIŞAN CÜZDANLARINI FALAN YOKLUYORDU. ADAM ORUÇ DİYOR SONRA HIRSIZLIK YAPIYOR KAN BEYNİME ÇIKTI RESMEN O HABERDEN SONRA
-
İstanbul'daki sel sonrasında 6 kişilik bir yağmacı grubu gelmişti Bu kişiler gözaltına alınmıştı. Gruptan 5 kişi mahkemeye sevk edildi
Haberturk. -
Kesinlikle yapılanı onaylamıyorum.Fısıltı gazetesinin 'herkes bişeyler alıyormuş hadi koş bizde hallenelim' şeklinde seri yayın yapmasının payı büyük.Ama şunuda gözardı etmemek gerekir.Kim Ataköydeki sitesinden kalkıp jeep'iyle yağma yapmaya gider ki?Şayet herkes Ataköy'dekiler kadar zengin olsaydı yağma da olmayacaktı.Yapanların büyük kısmı geçim sıkıntısı çeken gecekondu sahipleri.Esas yağmacılar %90'u köpek gibi çalışırken %10'unun bu parayı dubai'deki dünyanın en zengin otellerinde rezervasyon yaptırarak,autoshow fuarında ferrarinin yeni modeline sipariş vererek türkiye'nin adını duyuranlardır.Malumunuz dünyanın en pahalı hedeleri konseptindeki haberlerde musteri potansiyeli en yuksek ulke turkiye oluyor.Ama haketmiyor muyuz?bence hakediyoruz.Bkz;ilk üç sayfası cemiyet hayatının taş gibi mankenleri götürdüğü,bodrumlarda tatil yaptığı,eğlence mekanlarında çılgınlığın dibe vurduğu haberlerine ayıran posta gastesinin türkiyenin en çok okunan gazetelerinden biri olması.