folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Utanıyorum Bu Şerefsizlerden Yağma Rezilliği

Utanıyorum Bu Şerefsizlerden Yağma Rezilliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

lordvader89 bunu yazdı:
    -----------------------------

Dün bu görünütleri izlerken ağlamamak için zor tuttum kendimi ve bir karar aldım;

Okulum bitince bu ülkeden gidiyorum...Neresi olursa olsun o ülkeye yağma yapmak yakışır ama Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına yakışmaz...

Hoca benide götür, Küba, Rusya, Çin neresi olursa artık :S

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nocturnal_mortum
    nocturnal_mortum's avatar
    Erkek

@kaygusuz : 'senden' özür diliyorum.bu gerzek adamın geçtim popüler olmasını yazar olmasına dahi tahammül edemiyorum.o yüzden biraz abartılı bir tepki oldu.

ayrıca YasevYaterket hayırdır kendin terkediyorsun yoksa sevmiyor musun:p

aranılan adam ercü geri döndü.banka kredilerine kefil,okeye dördüncü,halı saha maçlarınıza kaleci hatta nikahınıza şahit bile olurum.artık bende sosyalleşmek istiyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

lordvader89 bunu yazdı:

Dün bu görünütleri izlerken ağlamamak için zor tuttum kendimi ve bir karar aldım;

Okulum bitince bu ülkeden gidiyorum...Neresi olursa olsun o ülkeye yağma yapmak yakışır ama Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına yakışmaz...

Evet Hocam Çok Doğru Söyledin, Felaket zedeye Bir Tekmede Atacak kadar Düşmedik, Düşmemeliyiz. Hırsız Adam Bile Bu Şerefsizliği Yapmaz Yapmamalıdır. Yahu Hırsızlığın bile Bir Şerefi Var, Bu Yağmacılarda Zerre Şeref yok.

Çok Utanç verici Kareler. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

lordvader89 bunu yazdı:

valla birader böyle sebeplerden ötürü 1 yıl önce karar aldım üni bitsin Kanada ya gidiyorum. Buyur gidelim. İnsanları yumuşak ve iyi huyluymuş. Yeri falanda ayarladım.  gelemezsen Hidayet in bi maçına beklerim.. :D

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

nocturnal_mortum bunu yazdı:

@kaygusuz : 'senden' özür diliyorum.bu gerzek adamın geçtim popüler olmasını yazar olmasına dahi tahammül edemiyorum.o yüzden biraz abartılı bir tepki oldu.

ayrıca YasevYaterket hayırdır kendin terkediyorsun yoksa sevmiyor musun:p

Lordvader yalnız kalmasın, bırakıp gelicem lord'u,

Sonra başkalarınada eşlik ederim,

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nocturnal_mortum
    nocturnal_mortum's avatar
    Erkek

olm sen ülkücü adamsın yakışır mı ülkücü adamın komünistleri çiçekle,mendille uğurlaması? toplucan ocaktan reyisleri ellerinizde bezbol sopalarıyla fellik fellik komünist arayıp önce dövüp sonra denize atman yakışık kalır.yavru kurt değilsin ki 10 numara bozkurt olmuşsun.benden daha iyi bilmen lazım 

aranılan adam ercü geri döndü.banka kredilerine kefil,okeye dördüncü,halı saha maçlarınıza kaleci hatta nikahınıza şahit bile olurum.artık bende sosyalleşmek istiyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Bazı arkadaş yağma olayını yapan fakir işte doğal olarak yağma yapmasını meşrulaştırmaya çalışmış kimsenin fakir olması kimsenin malını çalmasında onu meşrulaştırmaz fakirinde fakiri vardı ozaman herker ekonomik yönden bir üstündekini  yağmalasaın malını .alsın böyle saçmalık mı olur.

Size şunu diyeyim orada o yağmayı yapanları hepsi kürt olmasada büyükçoğunluğu kürt ben biliyorumoradayım ben ama sakın ha sakın her türk yağmacıdır hırsızdır anlamı çıkamayın oradaki bir takım cahil kürtler yapıyor.  Türkler yağmalasaydı Tümtürkler yağmacımı olacaktı böyle bir şey olamaza çarpıtılmasın yanlış anlaşılmasın

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

olm sen ülkücü adamsın yakışır mı ülkücü adamın komünistleri çiçekle,mendille uğurlaması? toplucan ocaktan reyisleri ellerinizde bezbol sopalarıyla fellik fellik komünist arayıp önce dövüp sonra denize atman yakışık kalır.yavru kurt değilsin ki 10 numara bozkurt olmuşsun.benden daha iyi bilmen lazım 

Yardın hocam yahu. :) Bu Kadar Açık Sözlü Vallahi Helal olsun. :))) Tabi Şaka demi.? :|

Ehhem ben Solcuyum Kominist değilim. Benide Fellik Fellik Ararlarmı bu Reis dediklerin. ? :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

:|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Aziz mübarek gün saçma sapan konuşma hacı, olayı ülkücü-komünist işine dökme, geçmişte yaşananlar geçmişte kaldı, iki tarafta büyük aptallık sergilediler,

Neyse olayın iç yüzüne dönersek,

Mademki bezbol sopası ile atamıyoruz bunları ülkeden, bende böyle bir yol düşündüm, sevgi ile, hoşgörü ile davranıcam, tek tek bırakıp gelicem dünyanın değişik bölgelerine, zamanla azalırlar :)

Toplam Hit: 16227 Toplam Mesaj: 115