Utanıyorum Bu Şerefsizlerden Yağma Rezilliği
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Dün bu görünütleri izlerken ağlamamak için zor tuttum kendimi ve bir karar aldım;
Okulum bitince bu ülkeden gidiyorum...Neresi olursa olsun o ülkeye yağma yapmak yakışır ama Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına yakışmaz...
-----------------------------Hoca benide götür, Küba, Rusya, Çin neresi olursa artık :S
-
@kaygusuz : 'senden' özür diliyorum.bu gerzek adamın geçtim popüler olmasını yazar olmasına dahi tahammül edemiyorum.o yüzden biraz abartılı bir tepki oldu.
ayrıca YasevYaterket hayırdır kendin terkediyorsun yoksa sevmiyor musun:p
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Dün bu görünütleri izlerken ağlamamak için zor tuttum kendimi ve bir karar aldım;
Okulum bitince bu ülkeden gidiyorum...Neresi olursa olsun o ülkeye yağma yapmak yakışır ama Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına yakışmaz...
-----------------------------Evet Hocam Çok Doğru Söyledin, Felaket zedeye Bir Tekmede Atacak kadar Düşmedik, Düşmemeliyiz. Hırsız Adam Bile Bu Şerefsizliği Yapmaz Yapmamalıdır. Yahu Hırsızlığın bile Bir Şerefi Var, Bu Yağmacılarda Zerre Şeref yok.
Çok Utanç verici Kareler.
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------valla birader böyle sebeplerden ötürü 1 yıl önce karar aldım üni bitsin Kanada ya gidiyorum. Buyur gidelim. İnsanları yumuşak ve iyi huyluymuş. Yeri falanda ayarladım. gelemezsen Hidayet in bi maçına beklerim.. :D
-
nocturnal_mortum bunu yazdı:
-----------------------------@kaygusuz : 'senden' özür diliyorum.bu gerzek adamın geçtim popüler olmasını yazar olmasına dahi tahammül edemiyorum.o yüzden biraz abartılı bir tepki oldu.
ayrıca YasevYaterket hayırdır kendin terkediyorsun yoksa sevmiyor musun:p
-----------------------------Lordvader yalnız kalmasın, bırakıp gelicem lord'u,
Sonra başkalarınada eşlik ederim,
-
olm sen ülkücü adamsın yakışır mı ülkücü adamın komünistleri çiçekle,mendille uğurlaması? toplucan ocaktan reyisleri ellerinizde bezbol sopalarıyla fellik fellik komünist arayıp önce dövüp sonra denize atman yakışık kalır.yavru kurt değilsin ki 10 numara bozkurt olmuşsun.benden daha iyi bilmen lazım
-
Bazı arkadaş yağma olayını yapan fakir işte doğal olarak yağma yapmasını meşrulaştırmaya çalışmış kimsenin fakir olması kimsenin malını çalmasında onu meşrulaştırmaz fakirinde fakiri vardı ozaman herker ekonomik yönden bir üstündekini yağmalasaın malını .alsın böyle saçmalık mı olur.
Size şunu diyeyim orada o yağmayı yapanları hepsi kürt olmasada büyükçoğunluğu kürt ben biliyorumoradayım ben ama sakın ha sakın her türk yağmacıdır hırsızdır anlamı çıkamayın oradaki bir takım cahil kürtler yapıyor. Türkler yağmalasaydı Tümtürkler yağmacımı olacaktı böyle bir şey olamaza çarpıtılmasın yanlış anlaşılmasın -
-----------------------------olm sen ülkücü adamsın yakışır mı ülkücü adamın komünistleri çiçekle,mendille uğurlaması? toplucan ocaktan reyisleri ellerinizde bezbol sopalarıyla fellik fellik komünist arayıp önce dövüp sonra denize atman yakışık kalır.yavru kurt değilsin ki 10 numara bozkurt olmuşsun.benden daha iyi bilmen lazım
-----------------------------Yardın hocam yahu. :) Bu Kadar Açık Sözlü Vallahi Helal olsun. :))) Tabi Şaka demi.? :|
Ehhem ben Solcuyum Kominist değilim. Benide Fellik Fellik Ararlarmı bu Reis dediklerin. ? :)
-
-----------------------------olm sen ülkücü adamsın yakışır mı ülkücü adamın komünistleri çiçekle,mendille uğurlaması? toplucan ocaktan reyisleri ellerinizde bezbol sopalarıyla fellik fellik komünist arayıp önce dövüp sonra denize atman yakışık kalır.yavru kurt değilsin ki 10 numara bozkurt olmuşsun.benden daha iyi bilmen lazım
-----------------------------
:| -
-----------------------------Aziz mübarek gün saçma sapan konuşma hacı, olayı ülkücü-komünist işine dökme, geçmişte yaşananlar geçmişte kaldı, iki tarafta büyük aptallık sergilediler,
Neyse olayın iç yüzüne dönersek,
Mademki bezbol sopası ile atamıyoruz bunları ülkeden, bende böyle bir yol düşündüm, sevgi ile, hoşgörü ile davranıcam, tek tek bırakıp gelicem dünyanın değişik bölgelerine, zamanla azalırlar :)