Utanıyorum Bu Şerefsizlerden Yağma Rezilliği
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------exca seni ilk tanıdığımda dedikleri gibi biri olmadığını düşünmüştüm
ama dediklerinin kat kat fazlasını hak ediyorsun
-----------------------------Evet Doğrusu Bende Kırıldım Bu Çıkışından.. Tüm Olayı Getirip Nasılda Kürtlere Bağladı. Ne Diyebilirimki, Allah Islah etsin o Minnacık Beynine Azcık Akıl Versin.
-
Sen İstanbulsun büyük düşün!
Hafıza-i beşer nisyan ile malüldür.
Akılda tutması zor bir cümle.
*
İnsan hafızası özürlüdür çünkü.
*
Bakın “görülmemiş afet” diyorlar.
Görüldü halbuki.
Hem de “görülmemiş” diyen basınımızın burnunun dibinde...
Basın Ekspres Yolu’nda görüldü.
*
Aynı yer, aynı dere.
1995’ti sene.
*
Kimdi belediye başkanı?
Şimdiki Başbakan.
Kimdi İSKİ müdürü?
Şimdiki Çevre Bakanı.
Asfaltta kayıkla geziyoruz...
Kimdi kayık müdürü o günkü?
Ulaştırma Bakanı bugünkü.
*
15 senedir İstanbul’u...
7 senedir ülkeyi yönetiyorlar.
Depremde, evden çık!
Karda, evden çıkma!
Yağmurda, üst kata çık!
Gözleri var görmezler, diyor ya...
Görülemiyor hâlâ.
*
8 artı 2 şehide gelince...
O görülmemiş değil.
Sıradan.
O nedenle birinci sayfalarda pek “görülmez” basınımız tarafından.
yılmaz özdil.
2010 Dünya başkenti İstanbul :))gemicik varsa boğulmayalım bizde gemücük isterük:)
-
söylenecek bişi yok : adi şerefsizin teki hepsi..
-
şu orospuçocuğunun sinir bozucu yazılarını her yere koymayın.hayır yazdıkları yanlıştır demiyorum.aksine felaketin en büyük sorumlusu tayyip ve kurmayları olduğunu düşünüyorum.tayyip muammer güler ve kadir topbaş triosunun hemen olayın akabininde verdiği demeçlerden dolayı beynime kan gitti falan ama bu adamın yazım tarzı kanser ediyor beni.röportaj mı yapıyorsun be o.ç..50,100 kelimeyle köşe yazarlık mı yapılır.birde enter tuşunu neresine sokmuşsa habire entera basıyor.bide alta yıldız koyması ekolümü yarattım mutluyum kıvamında ki konseptiyle adeta bana küfür edin diye bağırıyor..türkçe,düzen,intizam,edebi sanat hiç birisi yok...şu tarzda bir yazıyı tbt'den dahi 100 kişi yazabilecekken bu adamın bu kadar popüler olmasına dayanamıyorum.
-
hoca sana noluyor böyle ? çok küfrediyorsun. yazmışsa yazmış. bende sen küfrediyorsun diye sana gıcık olsam nolacak şimdi? hoşuna gitmiyor diye sanamı soracağız bişey eklerken...çık dışarı nefes al biraz.zaten rte onuda gazeteden muhalif olduğu için kovduracak merak etme emeline ulaştıracak rte.
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------Zor dönemlerde, halkın desteğe ihtiyacı olan dönemlerde ortaya çıkar bu k.rdler.
Gerekli desteği (!) verirler. Boşta kalan eşyaları ve malları da götürürler. Amaç sadece (!) yardım. Ne de olsa din kardeşiyiz ya, kimse de ses çıkartmaz bu enikleri.
Sel bölgesine çevik kuvvetten başka 1.ordudan birlikler gönderilmelidir. Askere "vur" emri verilerek, olası yağmacı enikleri kızıl tamuya yollamak gerekir.
17 Ağustos depreminde de hatırlayın, doğu ve g.doğudan kamyonlar dolusu k.rd gelmişti malları yağmaya. Adapazarında ben gözümle gördüm, insanlar ellerinde tüfekle bekliyordu enkazların başında, yağmacılara karşı. İşte her Türk soyluya silah lazım derken, böyle durumlar için söylüyorduk.
Yani bu kırolar her bakımdan zarar bize. Savaşta veya barışta farketmez, ihanete ve "kürdlüğe" devam ediyorlar.
Herkes sel bölgesindeki ulaşabileceği akrabalarına ulaşmalı ve uyanık olmalarını söylemeli. Bağcılar,Güneşli,Başakşehir bunların yoğun yaşadığı yerler.
Ölü hayvanları bile yağmalamış bu kansızlar, haberlerde izledim. İşte bu haber K.rdlerin, memleket zor ana düştüğünde neler yapabileceğinin açık bir göstergesi. Birde utanmadan kalkıp ''istiklal savaşında beraber savaştık'' diyen gerizekalıları düşününce kendi kendime ''bu adamlar hiç mi gazete okumaz, televizyon izlemez, radyo dinlemez? '' diye soramadan edemiyorum ! Olaylardan sonra küçükçekmecede dükkanı olan bir arkadaşımı aradım orda da selin olağanüstü olmamasına rağmen durum ordada aynıydı ve birinci ağızda k.rtler ve çingelerin boş dükkanları yağmaladığını esnaf olarak müdahale etmeye çalıştıklarını; fakat kendi dükkanlarının da daha fazla sahipsiz kalmaması için, polisi arayarak bölgeye intikal etmelerini sağladıklarını anlattı.Maalesef, dağda ve şehirde TERÖR.. ama açılıma devam..
-----------------------------:|
-
açılım işe yaramış..
-
17 Agustos depreminde bileziklerini almak için, ölmüş kadının kolunu kesen insanları gördükten sonra hiç tuhaf gelmedi dogrusu... egitim şart!
-
exca yagma konusunu kurtlere getirmissin ama tamamen sacmalamissin,
ordaki yagmalayanlarin kimligine bakarak mi verdin bu karari ?
bu tip yazilar insanlari birbirine dusman gostermekten baska bi sonuca varilmaz
-
Dün bu görünütleri izlerken ağlamamak için zor tuttum kendimi ve bir karar aldım;
Okulum bitince bu ülkeden gidiyorum...Neresi olursa olsun o ülkeye yağma yapmak yakışır ama Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına yakışmaz...