Vücut Geliştirme Hakkında
-
hacim sana burda ne desek pek fayda etmez. Sen güzel bir spor salonuna kayit ol, egitmen destegiyle body yap. Ben 8 aydir düzenli olarak yapiyorum. Tüm beslenmeni, protein üzerine yapman lazim. hindi gögsü, tavuk gögsü, balik, bunlari cok tüketmen lazim. Princ pilavi ve haslanmis yada firinda patetes'de iyidir. Sadece protein tüketmen ve yararli yag tüketmen lazim. Protein tozu kullanma diyenlerede aldirma sen ;) protein tozu sart. Her fitness bitiminde 1 porsiyon alman lazim. 1 porsiyon; 30gr toz + 300ml su karisimi ;)
Ben, Frey protein 96'yi kullaniyorum.
Bide bi tavsiyede bulanayim. Fitness - beslenme ile orantilidir. Düzenli yapmaz ve Düzgün beslenmezsen, yapmanin anlami yok ;)
Benim gibi iki günde bi git ve 2 saat calis, 6-7 ay sonra, ne kadar gelistigine sasirirsin :)
-
"Generation Iron" filmini de bul izle, bu isin pirleri neyi nasil yapiyor gormen icin. Uyeligin varsa su linkten cekebilirsin.
alexelebek tarafından 06/Nis/14 23:45 tarihinde düzenlenmiştir -
mektepli bunu yazdıJilet_Boris bunu yazdı
http://kickass.to/power-90-master-series-x264-mp4-dvdrip-t8749295.html
P90 iyidir senin için 2 dambıl ve bir bilgisayarla sınırsız eğlence.bu işe yarar mı abi kesin çözüm di mi, sonra bi taraf şişip bi taraf bozuk kalmasın
edit: yahu bu program kilo vermek içinmiş? ben zaten zayıfım
sen beslenmene dikkat et, bol bol protein alıp abur cuburdan uzak dur.
kaslarını forma sokar, daha dinç hissedersin.
zaten 90 gün yaptıktan sonra bir üst programa geçersin.
-
Jilet_Boris bunu yazdımektepli bunu yazdıJilet_Boris bunu yazdı
http://kickass.to/power-90-master-series-x264-mp4-dvdrip-t8749295.html
P90 iyidir senin için 2 dambıl ve bir bilgisayarla sınırsız eğlence.bu işe yarar mı abi kesin çözüm di mi, sonra bi taraf şişip bi taraf bozuk kalmasın
edit: yahu bu program kilo vermek içinmiş? ben zaten zayıfım
sen beslenmene dikkat et, bol bol protein alıp abur cuburdan uzak dur.
kaslarını forma sokar, daha dinç hissedersin.
zaten 90 gün yaptıktan sonra bir üst programa geçersin.
hocam aynen beslenmene dikkat edersen uygun kiloya gelmene yardımcı olacak bi program, zayıflatma amacı taşımıyo. programa başladıktan 1 hafta sonra güç bakımından gelişmeyi fark etmeye başlarsın.
ben de yarın başlıyorum, bugün bi ilk alıştırmayı yapıyım dedim de çok formdan düşmüşüm bazı şeyleri yapamadım bile. ama ben p90x yapıyorum, vücudum çok çabuk alışıyo diye, sen p90la başlarsan daha rahat yaparsın. ayrıca ben de 182 boy 62 kiloyum ama programı düzgün yapıp düzenli beslenince kısa sürede kilo alıyorum.
-
hocam bol yumurta ye, bizim arkadaş günde 12 yumurta yiyor her yediği kas oluyor amk.
-
hocu protein tozu felan kullanma en azından ilk 3 ay kullanma
-
hoca bu saatten sonra çok fayda etmez.. sen kitaplara yoğunlaş entellektüel beyin kası yap.. ciddiyim o zaman hiç kavga etmene gerek kalmadan halledebilirsin tüm problemlerini..
-
akenaton bunu yazdı
hoca bu saatten sonra çok fayda etmez.. sen kitaplara yoğunlaş entellektüel beyin kası yap.. ciddiyim o zaman hiç kavga etmene gerek kalmadan halledebilirsin tüm problemlerini..
şimdi karşındaki sana dalmaya istekli olduktan sonra entellektüellik pek fayda etmiyor, o yüzden her kası biraz çalıştırmakta fayda var
-
Jilet_Boris bunu yazdıakenaton bunu yazdı
şimdi karşındaki sana dalmaya istekli olduktan sonra entellektüellik pek fayda etmiyor, o yüzden her kası biraz çalıştırmakta fayda var
haklılık payın var tabi ki ama; bunca yıldır okuyorum sınıfın en uslu çocuğunun dayak yediğini hiç görmedim :)
-
akenaton bunu yazdıJilet_Boris bunu yazdıakenaton bunu yazdı
haklılık payın var tabi ki ama; bunca yıldır okuyorum sınıfın en uslu çocuğunun dayak yediğini hiç görmedim :)
arkaya kopya vermezse başına neler geldiğini gördüm meslek lisesinde, spoiler vermek gibi olmasın ama :D