folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yaşamak İçin En Güzel İl Neresidir.

Yaşamak İçin En Güzel İl Neresidir.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Real_Love
    Real_Love's avatar
    Erkek

adalara kaç :) mesela çanakkale gökçeada

Üzülme can ! Terkederse canan terketsin ...Dua et Rabbin seni terketmesin! Çünkü O terkederse gerçekten B İ T E R S İ N !..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

salla izmiti hocam, orda okuyorum.  sakarya karasu ilçesini araştır benden tavsiye.

der die das
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

Olgunisik bunu yazdı:
    -----------------------------

xzxz bunu yazdı:

mali durumun, güzellikten kastının ne olduğu gibi bir çok parametreye bağlı aslında bu sorunun yanıtı 

ucuz biyer mi arıyon, huzurlu biyermi , gecehayatımı istiyon ? temiz biyermi , sağlık , eğitim olanakları yüksek biyer mi , kültürel bi yermi ? 

Memurum. Kurumum sağdece İl merkezlerinde olabiliyor. Gece hayatıyla işim olmaz. Bu yaştan (35) sonrada neyliyim eğitim hayatını.

eskişehirliyim , eskişehir iyidir güzeldir temizdir ucuzdur insanı efendidir , sağlık olanakları yüksektir çocuğun olursa kreştir okuldur sıkıntısı olmaz 

parka bahçeye doyarsın , trafik otopark sorunu yaşamazsın ama sıkıcıdır 

ankarada iyidir ama krosu çoktur ayrıca esk den bile sıkıcıdır 

herşeyin bir şeyi vardır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

nevşehir i araştır hacı.

benm memleket. denizi yoktur ama kızılırmağı vardır peribacaları filan güzeldir.

bağlar bahçeler zibil gibi. ben düşünüyorum gidiyim yerleşiyim diye. ırmak kenarından bi bağ evi miss :B

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

rize olabilir mesela hocam tam istediğin gibi

Allah Türktür.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KodlayanAdam
    KodlayanAdam's avatar
    Erkek

arkadaş memur, artık naptıysa haritadan yer beğen demişler adama :D

Hiç savaş görmemiş çocuklarla, hiç barış görüşmemiş çocuklar için adalet farklı anlamlar taşır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İzmir'den başka bir şehirde zor yaşarım.

İkinci favorim kesinlikle Eskişehir...

Ama Eskişehir'de olmayacaksa son favorim Gaziantep.

Kütahya'nın il sınırlarından bile geçme...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvnckck
    kvnckck's avatar
    Erkek

Çanakkalede yaşıyorum ve Sakaryada da üniversite okudum. Açıkçası Sakaryaya ilk başlarda ısınamamıştım çünkü Çanakkaleden sonra bana sıkıcı gelmişti ama yıllar geçtikçe alışıyorsun, heryere yakın Sakarya bir de.

Ben Çanakkaleyi tavsiye ederim bir Çanakkalelei olduğum için, hiçbi olay olmaz buralda doğru düzgün. Canın sıkıldığında kordona gider gezersin çay içersin ha o da kesmedi karşıya geçer oralarda takılırsın öğrenciye karşıya vapurla geçiş 1 TL zaten şehiriçi tam bilet 1.5 Tl çok büyük yer değil zaten. Heryere yürüyerek gidebilirsin. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kvnckck bunu yazdı:

Çanakkalede yaşıyorum ve Sakaryada da üniversite okudum. Açıkçası Sakaryaya ilk başlarda ısınamamıştım çünkü Çanakkaleden sonra bana sıkıcı gelmişti ama yıllar geçtikçe alışıyorsun, heryere yakın Sakarya bir de.

Ben Çanakkaleyi tavsiye ederim bir Çanakkalelei olduğum için, hiçbi olay olmaz buralda doğru düzgün. Canın sıkıldığında kordona gider gezersin çay içersin ha o da kesmedi karşıya geçer oralarda takılırsın öğrenciye karşıya vapurla geçiş 1 TL zaten şehiriçi tam bilet 1.5 Tl çok büyük yer değil zaten. Heryere yürüyerek gidebilirsin. 

Çanakkale için çakma İzmir diyorlar mürit var mı aslı astarı? Fake saat kulesi, kordon filan?

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvnckck
    kvnckck's avatar
    Erkek

Valla İzmirde çok bulunmadım sadece bikaç defa sınav dolayısıyla gittim. Ama evet diyorlar çakma İzmir diye :). Tarihi bi saat kulesi var, kordonda eskiden çok güzel değildi ama düzenleme yapıldı şimdi gayet şık. Şu filmde kullanıla at da zaten kordonda bulunuyor. Tek sıkıntı rüzgar çok oluyor 

Toplam Hit: 12800 Toplam Mesaj: 113