Yaşamak İçin En Güzel İl Neresidir.
-
adalara kaç :) mesela çanakkale gökçeada
-
salla izmiti hocam, orda okuyorum. sakarya karasu ilçesini araştır benden tavsiye.
-
Olgunisik bunu yazdı:
-----------------------------xzxz bunu yazdı:
-----------------------------mali durumun, güzellikten kastının ne olduğu gibi bir çok parametreye bağlı aslında bu sorunun yanıtı
ucuz biyer mi arıyon, huzurlu biyermi , gecehayatımı istiyon ? temiz biyermi , sağlık , eğitim olanakları yüksek biyer mi , kültürel bi yermi ?
-----------------------------Memurum. Kurumum sağdece İl merkezlerinde olabiliyor. Gece hayatıyla işim olmaz. Bu yaştan (35) sonrada neyliyim eğitim hayatını.
-----------------------------eskişehirliyim , eskişehir iyidir güzeldir temizdir ucuzdur insanı efendidir , sağlık olanakları yüksektir çocuğun olursa kreştir okuldur sıkıntısı olmaz
parka bahçeye doyarsın , trafik otopark sorunu yaşamazsın ama sıkıcıdır
ankarada iyidir ama krosu çoktur ayrıca esk den bile sıkıcıdır
-
nevşehir i araştır hacı.
benm memleket. denizi yoktur ama kızılırmağı vardır peribacaları filan güzeldir.
bağlar bahçeler zibil gibi. ben düşünüyorum gidiyim yerleşiyim diye. ırmak kenarından bi bağ evi miss :B
-
rize olabilir mesela hocam tam istediğin gibi
-
arkadaş memur, artık naptıysa haritadan yer beğen demişler adama :D
-
İzmir'den başka bir şehirde zor yaşarım.
İkinci favorim kesinlikle Eskişehir...
Ama Eskişehir'de olmayacaksa son favorim Gaziantep.
Kütahya'nın il sınırlarından bile geçme...
-
Çanakkalede yaşıyorum ve Sakaryada da üniversite okudum. Açıkçası Sakaryaya ilk başlarda ısınamamıştım çünkü Çanakkaleden sonra bana sıkıcı gelmişti ama yıllar geçtikçe alışıyorsun, heryere yakın Sakarya bir de.
Ben Çanakkaleyi tavsiye ederim bir Çanakkalelei olduğum için, hiçbi olay olmaz buralda doğru düzgün. Canın sıkıldığında kordona gider gezersin çay içersin ha o da kesmedi karşıya geçer oralarda takılırsın öğrenciye karşıya vapurla geçiş 1 TL zaten şehiriçi tam bilet 1.5 Tl çok büyük yer değil zaten. Heryere yürüyerek gidebilirsin.
-
kvnckck bunu yazdı:
-----------------------------Çanakkalede yaşıyorum ve Sakaryada da üniversite okudum. Açıkçası Sakaryaya ilk başlarda ısınamamıştım çünkü Çanakkaleden sonra bana sıkıcı gelmişti ama yıllar geçtikçe alışıyorsun, heryere yakın Sakarya bir de.
Ben Çanakkaleyi tavsiye ederim bir Çanakkalelei olduğum için, hiçbi olay olmaz buralda doğru düzgün. Canın sıkıldığında kordona gider gezersin çay içersin ha o da kesmedi karşıya geçer oralarda takılırsın öğrenciye karşıya vapurla geçiş 1 TL zaten şehiriçi tam bilet 1.5 Tl çok büyük yer değil zaten. Heryere yürüyerek gidebilirsin.
-----------------------------Çanakkale için çakma İzmir diyorlar mürit var mı aslı astarı? Fake saat kulesi, kordon filan?
-
Valla İzmirde çok bulunmadım sadece bikaç defa sınav dolayısıyla gittim. Ama evet diyorlar çakma İzmir diye :). Tarihi bi saat kulesi var, kordonda eskiden çok güzel değildi ama düzenleme yapıldı şimdi gayet şık. Şu filmde kullanıla at da zaten kordonda bulunuyor. Tek sıkıntı rüzgar çok oluyor