Yaşamak İçin En Güzel İl Neresidir.
-
Adana diyorum, neden mi?
365 günün 360 günü hava sıcak, hayat ucuz, meyve sebze ucuz ve lezzetli,
Deniz de yakın araban varsa,
Ah memleketim..
-
Eskişehir hem güzeldir hem sessizdir hem de belasızdır.Mevsimide güzeldir.Kent park taraflarinda 3-4 ay kadar bulundum.Mükemmel ötesi
güzellikleri var.Araştırırsan öğrenebilirsin.Hemde heryere yakindir.
-
erbogan bunu yazdı:
-----------------------------zenginsen Çankkale-Kepez.
Kordonu da yaptılar, 3 kordonu birleştireceklermiş 8 yıllık bi projede, yürü yürü bitmez :)
-----------------------------
-
HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------Alıcaksın bi yat cekiceksin güzel bi koya veya limana bakıcaksın keyfine tek hayalim bunuda gerçekleştiricem inanıyorum kendime. Ev araba hikaye.
-----------------------------Memurum dedim sen yat diyorsun. Ha sizin oradaki memurlar Rahmetli Özalın dediği gibi(Benim memurum işini bilir demişti) işini bilir tipse başka.
-
Memursan kafa dinliyim diyorsan burdur'a gideceksin güzel yerdir sessiz sakin kafana göre takılmak istersen antalya bir adım ötede halkı yobaz değildir geçim ortalama bir yerdir.
-
Ben Çanakkale li olduğum için ileride oralarda yaşamayı düşünüyorum. Deniz kenarı sessiz sakin bir kent. Son zamanlarda göç almaya başladığı için biraz kalabalıklaştı ama sorun olmaz. Yalnız şehir bazı konularda diğer illere göre pahalı gelebilir, giyim, yerleşim gibi. Onun dışında Eskişehir de gerçekten yaşanılası bir şehir (orada da okuduğum için biliyorum) Deniz var, düzlük araziler, parklar bahçeler düzenli şehir planı, genç nüfus, kum, güneş, kızlar ve diğer bir çok ilde bulamayacağın sosyal aktiviteler, klasik müzik jazz konserleri kısa film günleri tiyatrolar ....
-
Olgunisik bunu yazdı:
-----------------------------HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------Alıcaksın bi yat cekiceksin güzel bi koya veya limana bakıcaksın keyfine tek hayalim bunuda gerçekleştiricem inanıyorum kendime. Ev araba hikaye.
-----------------------------Memurum dedim sen yat diyorsun. Ha sizin oradaki memurlar Rahmetli Özalın dediği gibi(Benim memurum işini bilir demişti) işini bilir tipse başka.
-----------------------------
Yat epey zor olur da bul karavan istediğin yere git. Sakarya'da yaşıyorum ben. Daha doğrusu şimdi Londra'dayım ama epey zaman Sakarya'da yaşadım. Kötü değildir ama iyi midir tartışılır.
En iyisi Vizontele'de işte. Sen bir yeri sev oraya yerleş mutlu olursun mutlaka zaten içki sıcaklık ot çöp bakma çok fazla her yerde aynı sorunlar var.
Vizontele Dünyanın en güzel yeri: http://www.youtube.com/watch?v=r7ygpUbw24M -
hocam yaz sıcaklarını pek önemsemezsen Aydını bir araştır derim...
-
kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------hocam yaz sıcaklarını pek önemsemezsen Aydını bir araştır derim...
-----------------------------Bn askerliği aydında yaptım arkadas one sıcak yaw imanım gevriyordu sıcaktan 48-50 dereceydi
Hocam aydın merkez ufacık yerla ben 5 saat çarsı izninde sıkılıyordum amk :)
Hocam açıl karadenize doğru Ordu-Ünye güzel yerdir
Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 21:55'da lacuradeamore tarafından düzenlendi. -
valla üstad allahtan nem yok bi antalya,zonguldak kadar biz de bu illerdeki nemi kıyaslayarak kendi kendimize avunuyor gece gündüz klimanın altında bi an önce eylülün gelmesini bekliyoruz...
küçük olmanın avantajları bana daha fazla geliyor hocam trafik yok istediğin her yere bin dolmuşa yarım satte git bu yönleri on numara benim için,tek sorun çok fazla gece hayatı yok oda sorun değil kuşadası 60 km atladın mı 40 dakikaya kuşadasında,2 saate marmaristesin özel arabanla.iklimi güzel,bitki örtüsü güzel,şehir yapılanması güzel valla 25 lirayla pazar masrafını çok rahat görürsün haftada bundan iyisi şamda kayısı benim için :)
Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 22:02'da kabadayi09 tarafından düzenlendi.