Yaşamak İçin En Güzel İl Neresidir.
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------İzmir'den başka bir şehirde zor yaşarım.
İkinci favorim kesinlikle Eskişehir...
Ama Eskişehir'de olmayacaksa son favorim Gaziantep.
Kütahya'nın il sınırlarından bile geçme...
-----------------------------Kütahya konusunda kayılıyorum. Hatta Kütahya İl Olsun TT idi dün twitterda :P
-
tekirdağda 20 yıl geçirdim, bakma öyle abartılara. insanı dinci değildir, içmesini bilir ve sapıtmaz. akıllıdır, coğunun gözleri mavi, yeşildir.
genel olarak huzurlu bir şehirdir, en belalı okulunda okumama rağmen bir kez şiddetli kavga etmişimdir.
yalnız uzun süreli yaşanacak bir yer olmadığı kanaatindeyim, çünkü öyle büyük bir şehir değil ve pek fazla eğlence hayatı yok. emekli şehri tarzı düşünebilirsin.
eğlence için kumbağ ı var, çok muhteşem biryerdir.
git bir gez,gör birkaç gün geçir. beğenirsen tavsiye edebilirim :)
-
Olgunisik bunu yazdı:
-----------------------------Taşınacağım ama il seçemedim. Deniz kenarı, düz ve hayatın ucuz olduğu bir yer istiyorum. Sakarya,kocaeli, tekirdağ, çanakkale, balıkesir, bursa illerini düşündüm. Şehir merkezine toplu taşım ile 10-15 dakika uzaklıktaki 1.000metrekare araziyi misal 10.000 tl ye alabileceğim yerler olursa kendi evimide yapabilirim. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
-Tekirdağ'ı düşündüm. Alkol kullanmıyorum. Orada alkol çok fazla tüketiliyormuş. Gerçi kime sorsam içmeyi ağzıyla yapıyorlar, sorun çıkarmazlar diyor. İnsanlarıyle yaşamak zevklidir diyorlar.
-Sakarya favorim. Düz ve 1-2 günlüğüne gittiğimde 3 den fazla katlı yer yoktu. Şehirde yürürken göyüzünü görebilmek harika bir şey.
Her türlü tavsiyelerinize açığım.
Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 18:49'da The_Pilot tarafından düzenlendi.
-----------------------------
Yaşamak Için En Güzel Il Neresidir. :
Cevap: YAŞAMAK İçin Medeniyetin Olduğu Yerlere bakacaksın. -
zenginsen Çankkale-Kepez.
Kordonu da yaptılar, 3 kordonu birleştireceklermiş 8 yıllık bi projede, yürü yürü bitmez :)
-
kvnckck bunu yazdı:
-----------------------------HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------İzmir'den başka bir şehirde zor yaşarım.
İkinci favorim kesinlikle Eskişehir...
Ama Eskişehir'de olmayacaksa son favorim Gaziantep.
Kütahya'nın il sınırlarından bile geçme...
-----------------------------Kütahya konusunda kayılıyorum. Hatta Kütahya İl Olsun TT idi dün twitterda :P
tavşanlı güzel ilçe hacılar niye öle diyonuz :D
domaniçe gitmedim ama orayada güzel diyorlar. sessiz sakin şeker bi yer :D
-
Mersin hayat bedava :) tam istediğin özellikler :)
-
Yaşadığım iller istanbul ankara edirne sivas kastamonu. Hem medeniyete yakın, hem insanları ortamı iyi olan en yaşanılır il edirne. Avrupa şehri diyebilirim, zaten hafta sonu türkten çok yunan bulgar vs olur. Son zamanlarda kürtler biraz çoğaldı heryerde olduğu gibi ama, edirneyi istanbula çevirmelerine (hava karardıktan sonra sokağa çıkamamak, köşe başlarında zincir sallayan gelene geçene laf atıp sataşan kırolar vs) nerden baksan 10-15 yıl var. Gece 2 de bisikletle gezen kızlar bile var :) Daha sonra karadenizde istila edilmemiş bir yer bulup oraya taşınabilirsin.
-
valla hoca izmit yaşanacak yer yahya kaptan, yuvam akarca, bayındırlık, dünya bankası gibi yerleri tercih edebirsin ama 10000 tlye arsa alayım ev yapayım diyebileceğin şehir merkezine yakın bi yer bulamazsın
-
en mutl olduğun yer yaşanılacak en güzel yerdir. gez gör ondan sonra nerde çok mutlu oluyorsan oraya yerleş
-
o il'in ankara olmadığını söyleyebilirim.