folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yaşamak İçin En Güzel İl Neresidir.

Yaşamak İçin En Güzel İl Neresidir.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

kabadayi09 bunu yazdı:
    -----------------------------

valla üstad allahtan nem yok bi antalya,zonguldak kadar biz de bu illerdeki nemi kıyaslayarak kendi kendimize avunuyor gece gündüz klimanın altında bi an önce eylülün gelmesini bekliyoruz...

küçük olmanın avantajları bana daha fazla geliyor hocam trafik yok istediğin her yere bin dolmuşa yarım satte git  bu yönleri on numara benim için,tek sorun çok fazla gece hayatı yok oda sorun değil kuşadası 60 km atladın mı 40 dakikaya kuşadasında,2 saate marmaristesin özel arabanla.iklimi güzel,bitki örtüsü güzel,şehir yapılanması güzel valla 25 lirayla pazar masrafını çok rahat görürsün haftada bundan iyisi şamda kayısı benim için :)

Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 22:02'da kabadayi09 tarafından düzenlendi.

Bir arkadaşım önceki yıl üni yi okumaya gitmişti aydına. Sonra hanımı arıza çıkarmış sen orda gencecik kızlarla beni aldatırsın diye. Vaz geçti döndü Ankaraya. Haksızda değildi hanımı.Güzel yer demişti Aydın için. Sen gelde Giresundaki nemi gör. Oturduğum yerde terliyorum. Klima için 4lt/gün diyor nem toplama kapasitesini ama 19 litrelik damacana 1 günde doluyor. Aydın hep akılımda zaten.

Düz yermi peki? Googleden baktım dağların arasında ırmak boyuna kurulmuş gibi duruyor. En iyisi aydına bir uğramak.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

3 Adet AVM ( Sanko Park, Forum Gaziantep ve PrimeMall )

3 Adet Üniversite ( Devlet + 2 Özel, 3. Özel Yolda )

6 Adet OSB bölgesi, 1 Adet Yolda

Sosyal Hayat

Ucuzluk

Bdp'nin vekil çıkamadığı şehir

Olimpik Havuzlar

Tr'nin en büyük hayvanat bahçesi

Alışveriş Merkezleri

GAZİANTEP diyorum :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

İzmir/Foça güzel yer

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

Olgunisik bunu yazdı:

kabadayi09 bunu yazdı:

valla üstad allahtan nem yok bi antalya,zonguldak kadar biz de bu illerdeki nemi kıyaslayarak kendi kendimize avunuyor gece gündüz klimanın altında bi an önce eylülün gelmesini bekliyoruz...

küçük olmanın avantajları bana daha fazla geliyor hocam trafik yok istediğin her yere bin dolmuşa yarım satte git  bu yönleri on numara benim için,tek sorun çok fazla gece hayatı yok oda sorun değil kuşadası 60 km atladın mı 40 dakikaya kuşadasında,2 saate marmaristesin özel arabanla.iklimi güzel,bitki örtüsü güzel,şehir yapılanması güzel valla 25 lirayla pazar masrafını çok rahat görürsün haftada bundan iyisi şamda kayısı benim için :)

Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 22:02'da kabadayi09 tarafından düzenlendi.

Bir arkadaşım önceki yıl üni yi okumaya gitmişti aydına. Sonra hanımı arıza çıkarmış sen orda gencecik kızlarla beni aldatırsın diye. Vaz geçti döndü Ankaraya. Haksızda değildi hanımı.Güzel yer demişti Aydın için. Sen gelde Giresundaki nemi gör. Oturduğum yerde terliyorum. Klima için 4lt/gün diyor nem toplama kapasitesini ama 19 litrelik damacana 1 günde doluyor. Aydın hep akılımda zaten.

Düz yermi peki? Googleden baktım dağların arasında ırmak boyuna kurulmuş gibi duruyor. En iyisi aydına bir uğramak.

hocam neme alışıksan aydın daki sıcak sana koymaz burda senin bahseetiğin kadar nem yok çünkü sıcaklığı bu yüzden pek fazla yüksek hissetmezsin aydın dümdüz hocam şöyle ki bi ucundan bi ucuna bisikletle yarım saattee gidebilirsin ben genelde çarşıda işim oldu mu atlıyorum bisiklete dolaşa dolaşa gidiyorum dolmuşla aynı zamanda varıyorum çok düzlek bir yer aydın merkez anlatılmaz yaşanır boş yere övmeyelim öven övmüş zaten heredot gibi ''Bizim yeryüzünde bildigimiz en güzel gökyüzünün altı ve en güzel iklimin bulunduğu yer”      Şehir hakkında genel bilgiyi ve resimleri valiliğin sitesinden temin edebilirsin                  http://www.aydin.gov.tr/default_B1.aspx?content=1036    gene de kafana takılırsa pm den ve ya faceten ulaşırsın 

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RunAway
    RunAway's avatar
    Erkek

Hocam Ankara tavsiye ederim. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

RunAway bunu yazdı:

Hocam Ankara tavsiye ederim. 

hacım kusura bakmada ankaranın neresini tavsiye ediyon yaw trafikten başını alamıyon her taraf avm bi sevemedim gitti şu angarayı yahuu 

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

HolyOne bunu yazdı:

İzmir/Foça güzel yer

75 gün acemilik yaptığım yere güzel deme hocam 
    cehenneme gidip geldiğim yer olarak maziye yazıldı bi kere :)

en güzel il istanbuldur o kadar.

Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 22:47'da kaygusuz tarafından düzenlendi.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Ankaradan nefret ediyorum. Boğuyor beni Ankara. Denizi yok ama çok fazla bürokrat, müdür amir vb. var. Bir adam bilmem hangi daire başkanının oğluyum diye metroda kendisine yer vermeyenlere laf atarmı. Ayrıca tam bir bürokrasi şehri. Kolay kolay iş çıkmıyor bakanlıklardan. ben işimde de pratiğim, yetişemiyorlar bana. Muğlaya baktım fena değil. Acaba yaşam nasıldır orada. Zaten karadenizdeyim. Samsun dışında birtek Trabzon hoşuma gidiyordu, onuda beton yığınına çevirdiler.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

Olgunisik bunu yazdı:
    Ankaradan nefret ediyorum. Boğuyor beni Ankara. Denizi yok ama çok fazla bürokrat, müdür amir vb. var. Bir adam bilmem hangi daire başkanının oğluyum diye metroda kendisine yer vermeyenlere laf atarmı. Ayrıca tam bir bürokrasi şehri. Kolay kolay iş çıkmıyor bakanlıklardan. ben işimde de pratiğim, yetişemiyorlar bana. Muğlaya baktım fena değil. Acaba yaşam nasıldır orada. Zaten karadenizdeyim. Samsun dışında birtek Trabzon hoşuma gidiyordu, onuda beton yığınına çevirdiler.

hocam muğla çok küçük bi yerr eğer merkez düşünüyorsan nüfusu topu topu 60-70 binlik bi kent bu pazar muğla merkezdeyddim doğrusu köy gibi geldi bana 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

Yalovayı kimseye tavsiye etmiyorum

çok kalabalık oldu:) 

All is well
Toplam Hit: 12794 Toplam Mesaj: 113