Yaşamak İçin En Güzel İl Neresidir.
-
zorbaa bunu yazdı:
-----------------------------arkadaş niye kimse ankarayı beğenmiyor yaa.Şimdi hiç biriniz Gölbaşıyı görmedimi?
-----------------------------Gölbaşına gittim. Hatta kız arkadaşıma orada evlenme teklif etmiştim. Sonra ailesi sağolsun karadenizliye kız vermem diye tutturdu, olmadı bizim iş. Gölbaşı dediğin yerden karadenizde sayısız var ve hepside doğal yerler. Artı bir tarafı yok gölbaşının. Sakin değil, ağız tadıyla sevişemiyorsun kenarında. İlginç bir yer.
-
Sakarya güzeldir,hem de merkezi,halkı da iyidir.Karma bir yerdir.Çerkesi Boşnağı Arnavutu hep orada,epey renklidir,kimse kimseye karışmaz.hem bölge hep yeşil,suyu da bol.
-
4 sene sakarya da okudum bana göre bi yer değil biraz tutucu bir il fakat yaşam açısından bakarsak fena bir yer değil aileye öyle pahalı gelcek bir yer değil,pislik kesimi pek yok ben hiç rastlamadım içlerlerinde varmış ama ben sadece adapazarı ve serdivn ilçelerinde yaşadım oralarda hiç sıkıntı olmadı.piknige gidebileceğin denizi olmasada sapanca gölü olan istanbula 1.30 saat uzaklıkta bir şehir.memur olsam tercih edebileceğim bir yer olabilirdi ama dediğim gibi tutucu bi yer
-
kandıra :)
-
kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------RunAway bunu yazdı:
-----------------------------Hocam Ankara tavsiye ederim.
-----------------------------hacım kusura bakmada ankaranın neresini tavsiye ediyon yaw trafikten başını alamıyon her taraf avm bi sevemedim gitti şu angarayı yahuu
-----------------------------
Aynen hocam ya 5 senedir ankaradayım bunaldım iyice Uşak a gitmek için bile can atıyorum. Ankarayı da Ankaralılardan başka seven görmedim ben daha :) -
Tekirdağ hakkında bilgisi olan varmı? Ağırlık gittikce tekirdağ tarafına kayıyor.
-
hocam karadenizi neden hiç düşünmedin?
-
tekırdag hocam orda aslaaa huzun keder olmazz ordakılerın kanında oldugu ıcın cook ıcerler moralın bozuk oldumu cık dısarı bır carsı gezz bırınee slm ver ılk cwp bu aleykum selam beaaa dedımı tmmdır hayat sana gzl ucuzdur ıstanbula gore denız kenarıdırr cogu yerı kesınlıkle tavsıye ederım hocam :)
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------
Bence Adana gibisi yok ya hocam :) bi araştır derim :) ha doğuda yaşarım diyorsan tatvan da iyidir :) karşında Van gölü olur :)
-----------------------------kalsın hacı o ne sıcak la cehennemin dünya şubesi gibi.
-
git YasamaK a sor hacı bize niye soruyosun :|