Yeşil Lazer Pointer - 10 Km Etki Alanı! (100 Mw)
-
Merhaba arkadaşlar,Satılık Yeşil lazer vardır resimlerde gördüğünüz gibi kutulu. 2 adet AAA pil ile çalışır, piller kutuyla birlikte gelecek.
stok adedi 8 dir. tarafımdan test edilip onaylanmıştır. fiyatı 30 tl dir.

-
Pahalı hocam
-
fiyatı iyi gibi. bende 25 civarlarına almıştım heralde. bilmeyenler için, lazeri tuttugunuz sırada havada yeşil çizgiyi görebilirsiniz :) bu bi çok kişiyi cezbediyor.
iyi satışlar.
edit: ben 25 civarına 35w almıştım yanlış hatırlamıyorsam. yada 50w. fiyat gayet iyi bence.
Castaway tarafından 14/Kas/12 17:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Şaka yaptım :D
-
200 mw var bende, baya eglenceli bi alet 220 tl vermistim zamanında, ama değdi. 1Wattlar ucuzladı şimdi onlara göz diktim.
-
tosun bunu yazdı
Pahalı hocam
pahalı deil hocam belliki piyasasını bilmiosun genelde 50mw likler satılır bu 100 lüktür ve kesinlikle göze tutulmamalıdır. piyasada 70 80 tl arasındadır
-
HolyOne bunu yazdı
200 mw var bende, baya eglenceli bi alet 220 tl vermistim zamanında, ama değdi. 1Wattlar ucuzladı şimdi onlara göz diktim.
200mw likte satıyoruzda şeyh o biraz sakıncalı fiyatıda 100tl ama ben onun satış riskine girmem gider birini kör eder başıma kalır sonra
-
bunlar yasaklanmadi mi?
-
WH0 bunu yazdı
bunlar yasaklanmadi mi?
maçlara falan götürülmüyor sadece diye biliyorum. bide etrafa sıkıntı vermezsen problem olmaz kanımca.
-
Bu zımbırtının en güçlüsü hangisi üstat sende varmı varsa fiyatı nedir,
-
Yahoo bunu yazdıWH0 bunu yazdı
bunlar yasaklanmadi mi?
maçlara falan götürülmüyor sadece diye biliyorum. bide etrafa sıkıntı vermezsen problem olmaz kanımca.
aynen sen gidip yolda arabaların içine tutarsan olmaz, ben gece kullandım walla gitti uzaklığı görünce şaşıracaksınız.