Yeşil Lazer Pointer - 10 Km Etki Alanı! (100 Mw)
-
ndmylmz bunu yazdı
hocam birşey oracağım bu lazerlerle ilgili. Mesela düğmesine batık bunun. İçindeki piller tam dolu. Kaç dk boyunca yanıyor bu böyle ?
şimdi hocam lazer i en fazla 2 3 dk kesintisiz kullanmak lazim sonra bi 20 sn dinlenmesi lazim yoksa merceklere zarar verir. ben dün sabah taktım duracell pilleri 1 gün boyunca kullandım akşam özellikle elimden hiç bırakmadım. bugünde kullandım hala bitmedi.
-
Ürünün yeni vidyosu şimdi çektim. 0 piller deil ama öğlen almıştım yinede performansı güzel
-
metalkolik bunu yazdındmylmz bunu yazdı
hocam birşey oracağım bu lazerlerle ilgili. Mesela düğmesine batık bunun. İçindeki piller tam dolu. Kaç dk boyunca yanıyor bu böyle ?
şimdi hocam lazer i en fazla 2 3 dk kesintisiz kullanmak lazim sonra bi 20 sn dinlenmesi lazim yoksa merceklere zarar verir. ben dün sabah taktım duracell pilleri 1 gün boyunca kullandım akşam özellikle elimden hiç bırakmadım. bugünde kullandım hala bitmedi.
hocam şundan sordum bende de var ama mesela düğmesine basıyorum 2 3 dk parlak yanıyor baya sonra parlaklığını yitiriyor. Sanki çok çabukl pil harcıyor. Bir yarım saat bekleyince anca kendine geliyor yine
-
ndmylmz bunu yazdımetalkolik bunu yazdındmylmz bunu yazdı
hocam şundan sordum bende de var ama mesela düğmesine basıyorum 2 3 dk parlak yanıyor baya sonra parlaklığını yitiriyor. Sanki çok çabukl pil harcıyor. Bir yarım saat bekleyince anca kendine geliyor yine
hee anladım ama bak abartısız söylim kedi vidyosunu ben saat 10 gibi çektim akşam 6 da biim dikkana gittim havada kararmıştı saat 12 e kadar ounadım o kediyle bikaçtane daha vidyosu varda onları atmadım. yani dediği gibi bi sıkıntı yaşamadım hiç
-
eğer istek olursa 100 lükte 200 lükte getirtebilirim
-
SA hocam.
satmıyor demişsin heralde 200 mw üstü ama ben yine de soormak istiyorum.
1 w elinde var mı veya bulabilir misin ?
-
yok hocam ya onlar çok pahalı ve tehlikeli satmıyorum onlarda
-
ne amaçla kullanıyorsunuz bunları sırf eğlence mi ??
-
saqeslanger bunu yazdı
ne amaçla kullanıyorsunuz bunları sırf eğlence mi ??
Başka ne amaçla kullanmak istersnki
-
Burda eleman baya bi anlatmış http://forum.donanimhaber.com/m_54774429/tm.htm