folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yeşil Lazer Pointer - 10 Km Etki Alanı! (100 Mw)

Yeşil Lazer Pointer - 10 Km Etki Alanı! (100 Mw)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    metalkolik bunu yazdı
    kaanstain bunu yazdı

Konuyu zikmek gibi olmasın da..

Meraklı muritler burdadır diye yazıyorum,

dvd yazıcının lazerini sökün, 1.5volt diyot lazer, onun önüne de basit bir mercek koyun(1liralık lazerlerinkinden)

uzağa gitmez, ama 50cm'den pet bardağı delmiştim.. sonra 3volt verdim yanlışlıkla elime yapıştı :D

sıkıntı yok hocam sen bu yorumla konuyu deil anca elini zikersin :)

ha ha haaaa

ne güldüm amk gece gece

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

5 tane başlığı oluyormuş galiba onlar var mı 200lüğün kutusunda? 

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    kaanstain bunu yazdı
    metalkolik bunu yazdı
    kaanstain bunu yazdı

dvd yazıcının lazerini sökün, 1.5volt diyot lazer, onun önüne de basit bir mercek koyun(1liralık lazerlerinkinden)

uzağa gitmez, ama 50cm'den pet bardağı delmiştim.. sonra 3volt verdim yanlışlıkla elime yapıştı :D

ha ha haaaa

ne güldüm amk gece gece

. . .. . ... .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

valla aslında nezamandır istediğim alette, tam sıkışık zamanıma denk geldi. inş. bir dahakine alırım.

çizik olsunda daha sonra kalırsa pm atarım

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    Buremba bunu yazdı
    kaanstain bunu yazdı
    metalkolik bunu yazdı
    kaanstain bunu yazdı

ha ha haaaa

ne güldüm amk gece gece

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    buruksu bunu yazdı

aklıma geldi ....????    buna bi aparat taksakta uzaga istedigimiz yazıyı yazdırabilsek mümkünatı varmıdır acaba yazının büyüklügü önemli degil örnek veriyorum 1 km uzaktaki birinin yanına ttuttugumuzda  istedigimiz bir kaç kelime yazıyı okuyabilsin , optik bilgisimi gerekir nedir ,  içinde ekran kartı kullanılan projektör tv ler var onlar gibi mesela yada öyle olmak zorunda degil eski batman filmindeki gibi önüne nesne koyup ışık gölge ilişkisi kurdurulabilir mümkünmüdür

bilgisi olan varsa fikirlerini döksün bakalım ortaya :D

Bende merak ettim bilen yok mu ya? 

Bide hacı şimdi bu kağıt falan yakıyo mu ben orasını anlayamadım :s

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    ibrahimeren bunu yazdı
    Buremba bunu yazdı
    kaanstain bunu yazdı
    metalkolik bunu yazdı
    kaanstain bunu yazdı

ha ha haaaa

ne güldüm amk gece gece

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek
    MiqRoP bunu yazdı
    buruksu bunu yazdı

aklıma geldi ....????    buna bi aparat taksakta uzaga istedigimiz yazıyı yazdırabilsek mümkünatı varmıdır acaba yazının büyüklügü önemli degil örnek veriyorum 1 km uzaktaki birinin yanına ttuttugumuzda  istedigimiz bir kaç kelime yazıyı okuyabilsin , optik bilgisimi gerekir nedir ,  içinde ekran kartı kullanılan projektör tv ler var onlar gibi mesela yada öyle olmak zorunda degil eski batman filmindeki gibi önüne nesne koyup ışık gölge ilişkisi kurdurulabilir mümkünmüdür

bilgisi olan varsa fikirlerini döksün bakalım ortaya :D

Bende merak ettim bilen yok mu ya? 

Bide hacı şimdi bu kağıt falan yakıyo mu ben orasını anlayamadım :s

Önceki postlari okumaissiniz belli bakın bunun kağıt yakanlari tenide yakar şakayı kakaya çevirirsiniz başıma kalır die bn satışını yapmiyorm 200luk bile tehlikeli iken daha yukseini satamam 

bide başlık isteyen arkadaşlar başlıkları satiliyo ama bndekiler basliksiz Laserler hakkında biraz bilgi vereyim bari

*50mw ve üstü lazer kullanıcılarının dikkat etmesi gereken noktalardan biride "Amperi Yüksek Şarjlı Piller" tercih etmesi önem teşkil eder.Lazerlerin yanında verilen ya da piyasadaki piller ürünün güç değerlerini net karşılayamadığı için; Güçsüz ışık, ilk basışta güçlü ardından azalma ve yakıcılık etksinin az olması gibi benzer performans düşüklüğü yaşatabilir.Bazı bozuk piller ise yüksek mw'li lazerlerde voltaj dengesizliği sebebi ile lazere zarar verir.

*Güçlü lazerlerde Kibrit Yakabilir,Balon ya da balonları patlatavbilir,Koyu renkli poşet vb. ürünleri yakma & delme özellikleri bulundurur.100mw ve üstü lazerlerin karşılıklı iki aynaya tutulduğunda sonsuz yansıma olabilidiği söylenir.Yeşil lazerlerin ışık ve dalga boyuna bağlı olarak suyun kırmasını engellemesinden dolayı denize tutulduğunda bazı balık türlerinin dikkatini çektiği ve en dipteki canlının  bile yukarıya çıkmasını sağladığı kullanıcılardan gelen deneyimlerdir.Bu şekilde balık tutmakta kolaylaşıyor.

metalkolik tarafından 15/Kas/12 08:20 tarihinde düzenlenmiştir

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek
    100luk lazer, kibrit yakmiyorsa sahtedir 15lik falandir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek
    alicem bunu yazdı
    100luk lazer, kibrit yakmiyorsa sahtedir 15lik falandir

Ne alaksi var hocam konu hakkında bilgin yoksa laf olsn die post atma 

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
Toplam Hit: 21040 Toplam Mesaj: 159