Yeşil Lazer Pointer - 10 Km Etki Alanı! (100 Mw)
-
Mycity bunu yazdıxxjokerxx bunu yazdırebellisch bunu yazdı
bu lazerlerle mesela bir evin perdesini yakabilirmiyiz. Yakacağımdan değil merak ediyorum. mesela komşuya tuttun
ucundaki lazeri sökeceksin dvd-rw yazan gözü buna takacaksın orman bile yakarsın :P
harbi olurmu acaba :D
youtube da onunla ilgili bir video vardı adam balon patlatıyordu dvd-rw lazeriyle
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Bu zımbırtının en güçlüsü hangisi üstat sende varmı varsa fiyatı nedir,
almanyada var sac deliyor uçaksavar olarak kullanmayı düşünüyorlar =D
-
Tnrsk bunu yazdıbu sarjili pilin yedeginden varmi
yok hocam sadece 1 tane var
-
metalkolik bunu yazdı
Zararına satışlar başladı. Son 2 adet 200 MW lik lazerler kaldı fiyatı 50 tl dir.
hocam aliyim ben bir tanesini
-
arkadaşlar baştada belirttiğim gibi sadece 2 tane kalmıştı biri sharp a satıldı. kalan 1 tane için 3 kişi ayırtmak istedi şimdi bu mümkün olmayacağı için ilk isteyen arkadaşa göndermek zorundayım kusra bakmayın.
sharp hocam ürünü kargoya verdim yarın elinde
-
metalkolik bunu yazdı
arkadaşlar baştada belirttiğim gibi sadece 2 tane kalmıştı biri sharp a satıldı. kalan 1 tane için 3 kişi ayırtmak istedi şimdi bu mümkün olmayacağı için ilk isteyen arkadaşa göndermek zorundayım kusra bakmayın.
hocam bugun kargoyalabilir misin..
-
parayı yatırdınmı hemen kargoya veriyorum 4 e kadar kargoya verilen ürün yarın elinizde olur. 4 den sonraki kargolar 1 gün sonra gelir
-
ürünler bitti arkadaşlar alanlara hayırlı olsun ve bikez daha uyarıyorum kişilerin gözlerine ve hareket halindeki araçlara tutmayınız. iyi günlerde kullanın
-
Alanlara hayırlı uğurlu olsun. Bende de var aynısı, gece kullanıldığında gidebildiği uzaklığa cidden şaşıracaksınız :)
-
metalkolik bunu yazdı
ürünler bitti arkadaşlar alanlara hayırlı olsun ve bikez daha uyarıyorum kişilerin gözlerine ve hareket halindeki araçlara tutmayınız. iyi günlerde kullanın
Hacı bu aletın 2000 lik olanalrı nasıldır? Kağıt falan yakar mı? Tesırı nedır? İnsan tenıne tutsan (göze demıyorum) zarar verırmı?