Yeşil Lazer Pointer - 10 Km Etki Alanı! (100 Mw)
-
Elinde varsa, kaldiysa, arkalara sikistiysa bi tane alicam :))
-
çizik sonraya inşallah
-
Bunun 2 W olanı nerede bulunur?
Ve
*2 W lazer göze değdiğinde direk kör mü olunur?
*20 mW göze değdiğinde direk kör mü olunur? -
Arkadaşlar 200 lük yok ama isteyen olursa siparişle 100 lüklerden gönderebilirm. mesafe olarak aralarında fark yok. şahsen kendim 100 lük kullanıyorum.
ürünü sipariş alnca temin edip göndericem sonra elimde patlıyor. o yüzden isteyen olursa siparişi verir bnde 1 gün sonra kargoya teslim ederim. fiyatı 30 tl dir.
şimdi bana başka başka yerlerden link gönderipte bunla arasında ne varkı var die sormayın. istiyosanız o ucuz olanı alın elinde patlayınca görürsün farkı. burda 10 kişiye satmışımdır 100 lüklerden bi sorun yaşayan varsa söylesin. üstelik sorunlu olan çıkarsa ürünü değiştirir yada parasını iade ederim.
evet varmı şimdi isteyen
-
metalkolik bunu yazdı
Arkadaşlar 200 lük yok ama isteyen olursa siparişle 100 lüklerden gönderebilirm. mesafe olarak aralarında fark yok. şahsen kendim 100 lük kullanıyorum.
ürünü sipariş alnca temin edip göndericem sonra elimde patlıyor. o yüzden isteyen olursa siparişi verir bnde 1 gün sonra kargoya teslim ederim. fiyatı 30 tl dir.
şimdi bana başka başka yerlerden link gönderipte bunla arasında ne varkı var die sormayın. istiyosanız o ucuz olanı alın elinde patlayınca görürsün farkı. burda 10 kişiye satmışımdır 100 lüklerden bi sorun yaşayan varsa söylesin. üstelik sorunlu olan çıkarsa ürünü değiştirir yada parasını iade ederim.
evet varmı şimdi isteyen
hocu benimkini bekletiosun demi ? -
bi önceki sayfadaki post ta soyledim hocam 3 kişi bana ayırırmısın die yazınca zaten elimde 2 tane kalmıştı birini sharp aldı 1 taneyede 3 kişi bana ayırmısın değince bnde ilk isteyene vermek zorunda kaldım. ama istersen 100 lüklerden ayarlim
-
ben de istiyorum hocam, yoksa da beklerim.
-
ürün çok hızlı geldi kargoya hemen verdi arkadaş sağolsun. ürün youtube da izlediğiniz 200 mw ler gibi değil hiçbişeyi yakıp yıktığı yok ama çok uzaktaki binalara falan tutuyorum dumanlı ortamlarda lazer gözüküyo güzel oluyor :) şarj cihazı prize olmadı bende ucuna ek yapmak zorunda kaldım