Yeşil Lazer Pointer - 10 Km Etki Alanı! (100 Mw)
-
Bende 5 lik vardı denemek için almıştım ondan bile çok memnun kaldım param olsa direk alırdım kacırmaan hocam sen bana ayır bi tane ay başında laıyım olur mu?
-
Baracuda bunu yazdı
Bende 5 lik vardı denemek için almıştım ondan bile çok memnun kaldım param olsa direk alırdım kacırmaan hocam sen bana ayır bi tane ay başında laıyım olur mu?
Sana ayarlarız merak etme
smdi duracell pil takip denedm smdi gözle görülür şekilde performansı arttı beyler
-
güven konusunda sıkıntınız olmasın ya :D hiç olmadı cebitte yine yakarsınız :P
bu arada hocam küçük bi video filan bişiler yapabilme imkanın var mı ?
hani 7 sayfa post olmuş herkes bişi soruyo.
yok mangal yakıyomu yok kız kaçırıyomu balon şişiriyomu filan. onlara iyi olur hani :)
-
Bundan bende var. Astronomi alanında kullanıyoruz.
-
Kim urqscak onla ya lazer iste basiyon ışık cikiuo nese ewe gidimde çekerim biseler :d
-
vidyoya burdan ulaşabilirsiniz
bide martılara tuttum onlarınki daha güzel havada panik moduna geciolar hemen :)
-
onrkrsy tarafından 16/Kas/12 10:22 tarihinde düzenlenmiştir
-
metalkolik bunu yazdıalicem bunu yazdı
100luk lazer, kibrit yakmiyorsa sahtedir 15lik falandir
Ne alaksi var hocam konu hakkında bilgin yoksa laf olsn die post atma
Ne alakasi var ne demek hocam, 15lik kullaniyorum gayet uzaga gidiyor ancak birsey yakmiyor 50lik lazerler bile yakarken 100luk iddia edilen lazer yakmiyorsa sikinti var -
alicem bunu yazdımetalkolik bunu yazdıalicem bunu yazdı
100luk lazer, kibrit yakmiyorsa sahtedir 15lik falandir
Ne alaksi var hocam konu hakkında bilgin yoksa laf olsn die post atma
Ne alakasi var ne demek hocam, 15lik kullaniyorum gayet uzaga gidiyor ancak birsey yakmiyor 50lik lazerler bile yakarken 100luk iddia edilen lazer yakmiyorsa sikinti varhocam dün arkadsinkini denedik ustende 1200 luk yazio anahtarlık koca bise kibriti 1 dk da falan yaktı neyin davasndasin
-
onrkrsy bunu yazdı
Siz şimdi inaniyomusunuz o lazerin okadar kalın işin halinda ağacı okadar aydinlatacana bndeeki bile bukadar aydinlatmiyo üstelik bn bu siteyi hic duymadim
metalkolik tarafından 16/Kas/12 11:57 tarihinde düzenlenmiştir