Yeşil Lazer Pointer - 10 Km Etki Alanı! (100 Mw)
-
bu lazerlerle mesela bir evin perdesini yakabilirmiyiz. Yakacağımdan değil merak ediyorum. mesela komşuya tuttun
-
rebellisch bunu yazdı
bu lazerlerle mesela bir evin perdesini yakabilirmiyiz. Yakacağımdan değil merak ediyorum. mesela komşuya tuttun
yok hocam naptın fazla fantaziye gerek yok
-
Zararına satışlar başladı. Son 2 adet 200 MW lik lazerler kaldı fiyatı 50 tl dir.
-
-
bunlar 200 lük deil hocam bunlar 50 lik falan ve kumanda pili ile çalışır 100MW olanlarından burdan bikaçkişiye sattım. bnim sattıklarımla arasındaki fark ise gerçek 200MW lik ve şekli şemali tamamen farklıdır. şarzlı pil ile çalışır. şarj aletide yanında veriliyor daha fazla bilgi için aşağıdaki linke bakabilirsin.
http://tahribat.com/Forum-Yesil-Lazer-Pointer-10-Km-Etki-Alani-100-Mw-168265/11/
-
rebellisch bunu yazdı
ucundaki lazeri sökeceksin dvd-rw yazan gözü buna takacaksın orman bile yakarsın :P
-
14 sayfayı okumaya üşendim şu mw nedir tam olarak onu soracaktım :)
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
14 sayfayı okumaya üşendim şu mw nedir tam olarak onu soracaktım :)
miliwatt ın kısası. güç birimidir. yani ne kadar güçlü lazer ışını çıkardığını belirtir.
güç arttıkça mesafe artar, yakıcılık v.s. artar. sanayide kullanılan, metal kesen lazerlerde var. onların gücünü sen düşün.
-
bu sarjili pilin yedeginden varmi
-
xxjokerxx bunu yazdırebellisch bunu yazdı
ucundaki lazeri sökeceksin dvd-rw yazan gözü buna takacaksın orman bile yakarsın :P
harbi olurmu acaba :D