Yıldızlararası / Interstellar ( 2014 )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

izledigim son bilim kurgu filmini gecen sene izlemistim : contact. sahaneydi o film benim icin ki psikolojik / gerilim dısında farklı türde pek film izlemezdim son yıllarda.

bu kadar övgüyü okuduktan sonra artık gitmemek ayıp olur. imax salonundan bir bilet aldım zorla, gece ben de yorumlarım artık.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

izledigim son bilim kurgu filmini gecen sene izlemistim : contact. sahaneydi o film benim icin ki psikolojik / gerilim dısında farklı türde pek film izlemezdim son yıllarda.

bu kadar övgüyü okuduktan sonra artık gitmemek ayıp olur. imax salonundan bir bilet aldım zorla, gece ben de yorumlarım artık.

carl sagan'ın SETI projesinden esinlenen bi filmdi mükemmeldi contact bendeki yeri ayrı, çocukluğumdan beri benzer senaryoya sahip başka bi bilim kurgu filmi çekilmedi amk,

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

contact çok iyiydi hocam. onu sevdiysen bunu da seversin bence ama contack daha derin bi' film.

keşke izmir'de imax olsa, bir de onu denesek.

iyi seyirler.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı
    Andrei bunu yazdı

contact çok iyiydi hocam. onu sevdiysen bunu da seversin bence ama contack daha derin bi' film.

keşke izmir'de imax olsa, bir de onu denesek.

iyi seyirler.

forum bornova cinemaxımun ımax var diye hatırlıyorum

dznlme: xpan 3d ile karıştırmışım :)

piiiranha9242 tarafından 14/Kas/14 16:48 tarihinde düzenlenmiştir

..Morali hep bozuk olan insan..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

aptallar anlayamıyormuş diyolar

iq'um 65 gitsem anlarmıyım? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    KAAMOS bunu yazdı

aptallık değil ama biraz modern populer fizik bilmek fena olmaz. memleketim kuantumcularının bilgisi bile işe yarar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı
    KAAMOS bunu yazdı

aptallık değil ama biraz modern populer fizik bilmek fena olmaz. memleketim kuantumcularının bilgisi bile işe yarar.

Beyazperde yorumlarının birinde değinilmiş bu konuya , yapıştırdım buraya

Film on numara beş yıldız. Filmin ne anlatmak istediğini anlamak istiyorsanız dahada ötesi filmden tat almak istiyorsanız asgari düzeyde uzay hakkında bilginiz olmalı ve eğer bu bilgilerden yoksunsanız ve bu filmi gerçekten merak ediyorsanız önce bu bilgileri edinip sonra izleyin , örneğin yörüngeye oturmak, solucan deliğinin ne olduğu, yer çekimi nedir ve nerelerde nasıl farklılık gösterir, en yakın güneş ne kadar uzaktadır bir ışık yılı ne kadar bir süre veya yoldur bunları ufak bir araştırmadan sonra öğrenebilirsiniz ve film sizdende beş yıldızı alır.

..Morali hep bozuk olan insan..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

burdaki sinemaya gelmiyor o yüzden torrent bekliycez tabi bu filmi sinemada izlemek isterdim ama nasip değilmiş

Converse giyen uzaylı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

çizik yazmak ban sebebiydi dimi?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

http://www.evrimagaci.org/fotograf/71/6706

Ayrıca, film gerçek bilimsel buluşlara da yol açmış.

http://www.penny4nasa.org/2014/11/07/how-interstellar-black-hole-led-to-an-actual-scientific-discovery/

http://www.askmen.com/news/tech/how-interstellar-made-an-actual-scientific-breakthrough.html

Filmi dün izledim, ben beğendim ama altyazısız izlediğim için bazı noktalar yarım kaldı. Tekrar izlerim.

Toplam Hit: 12575 Toplam Mesaj: 83