Yıldızlararası / Interstellar ( 2014 )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

filmi çok begendim adam Einstein fiziği ile dram bile yapmış filmde yeri gelince 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek

imax te izlemeyecekseniz gitmeyin. Şiddetle tavsiye edilecek bir film.

Bir var,Bir yok..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sessizadam
    sessizadam's avatar
    Erkek
    Haymatlos bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı

facete birinin yorumu vardı tbtden biriydi sanırım

tüm film boyunca 3-5 konuşma olsun die bekliorsunuz sonra film sona eriyor hiç bişi anlamıorsunuz sonunda aşk kazanıyor 

gibi bir yorum vardı

bu film neden iyi ?

izzmarit in yorumu o. hanımefendi gram beğenmemiş filmi. çok saçmaymış güya. dünyanın geri kalanının aksine bir o mantıksız bulmuş :D

Bu yorumu yapan arkadaş İncir Reçeliyle karıştırdı herhalde filmi

seSSizadam
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek

torrente düştümü?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Beyler demin bu filmden ciktim da kafama sey takildi. Burasi spoiler. Filmin sonunda adam karadelikten cikiyor ve 120 kusur yasinda oluyor. Sonra kişi murphy branDin yanina git diyor. Brandi gösteriyorlar ve o da hic yaslanmamis. Kadin da karadeligin dibine girdigi icin mi yaslanmadi yani zaman yavasladi? Karadeligin içinde zaman tamamen duruyor mu yoksa normal akisinda devam mi ediyor? Gerci karadeligin içinde zaman gelecek ya da geçmiş değil en boy yükseklik gibi bir boyut durumuna gelmisti. Kafam karisti brandin durumunda.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

imdb de 9.1 mi 9.2 miydi neydi puanı, bu hafta gidelim bari imax e felan diyoduk ankaradaki imax kapanmış diye duydum içimde patladı :d

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Biz daha afişini göremedik millet izlemiş. 

Bekleki gelsin Çanakkaleye.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

Film gereksiz uzun.. Anlamanız içinde biraz fizik ve uzay bilimi bilmeniz gerek bu film herkese hitap etmıyor sıkılabılırsınız götunuz oturmaktan terleyebılır sinemada.

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    Haymatlos bunu yazdı

Beyler demin bu filmden ciktim da kafama sey takildi. Burasi spoiler. Filmin sonunda adam karadelikten cikiyor ve 120 kusur yasinda oluyor. Sonra kişi murphy branDin yanina git diyor. Brandi gösteriyorlar ve o da hic yaslanmamis. Kadin da karadeligin dibine girdigi icin mi yaslanmadi yani zaman yavasladi? Karadeligin içinde zaman tamamen duruyor mu yoksa normal akisinda devam mi ediyor? Gerci karadeligin içinde zaman gelecek ya da geçmiş değil en boy yükseklik gibi bir boyut durumuna gelmisti. Kafam karisti brandin durumunda.

Spoiler---------

Dostum oncelikle bilinen gercege gore karadeligin etrafinda/yakininda zaman bizim bildigimizden daha yavas isliyor. 3 gezegenin 3 u de karadeligin etrafinda oldugu icin zaman, gezegenlerdeki 1 saate karsilik dunyada 7 yila tekabul ediyor. Toplamda adamin uzayda harcadigi vakit 3-4 yil iken dunyada 23(miller'da),60kusur diger gezegenlerde toplam 80kusur yil geciyor. Adam en sonunda 126 yasinda oluyor. Kiz da onunla birlikte oldugu icin kiz da yaslanmiyor dogal olarak.

Yani karadeligin icinde degil, etrafinda zaman yavasliyor. Icinde ne olup bittigi hakkinda gunumuz bilimi hicbirsey soylemiyor. Sadece sonsuza yakin bir cekim kuvveti ile herseyi yuttugu gercegi var. Filmde karadeligin icinde adamin yasadiklari tamamen kurgu yani. Benim bildigim ve anladiklarim bunlar. Yanlisim varsa duzeltin.

All I need is a possibility.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

film gereksiz  uzun,bu konulara meraklı olanları bile sıkabilen cinsten,daha yüzeysel geçip görsele yüklenseydiler şahane olurmuş ama bi the man from earth havası da verememişler o yüzden iki taraflı gidip geliyosunuz filmde bi taraftan 'bu ne amk' derken diğer taraftan bi hoş ediyo insanı,üç dört defa boğazım düğümlendi ağlıcaktım duygusal kaldım,robotla girilen dialoglar eğlenceliydi, the contact havasında olsa kendine bi yer edinirdi zannediyorum ama bu haliyle pek zannetmiyorum,son kullanıcıya hitap etmesi lazım böyle filmlerin ama izlemeye gelenlerin bi çok kavramı bilmeleri gerektiği varsayılarakçekilmiş o yüzden bu ne amk diye tepki verenleri yadırgamamak lazım,neyse geldi geçti işte 

Toplam Hit: 11917 Toplam Mesaj: 83