folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Elektronik Sigara Macerası (E-Sigara İşe Yarıyor Mu ?)



Elektronik Sigara Macerası (E-Sigara İşe Yarıyor Mu ?)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 20/Ağustos/2008
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

    Yahu biri bi soylesin, bu kadar bilgi kirliligi ve degisik alengirli biseyi ben hayatimda gormedim :D okudugumu anlamiyorum resmen. 

    Ne alacaz simdi ? Yok tel sarmasiydi pamuguydu filan ugrastirmayacak ne onerirsiniz ? 200-300 lira ayirabilirim. Likitiydi diger zimbirtilariydi sunlari al seklinde aydinlatacak birisi var mi ?

    hocam benimde anladığım kadarı ile ilk önce tecrübeli birinin tavsiyesi ile içerisinde atomizer likit v.s herşey bulunan bir e-sigara kiti alıyorsun ve kullandıkça gerisi geliyor herşeyi yavaş yavaş öğreniyorsun. bende bayramdan sonra geçiş yapacağım inş


    Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2007
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

    Yahu biri bi soylesin, bu kadar bilgi kirliligi ve degisik alengirli biseyi ben hayatimda gormedim :D okudugumu anlamiyorum resmen. 

    Ne alacaz simdi ? Yok tel sarmasiydi pamuguydu filan ugrastirmayacak ne onerirsiniz ? 200-300 lira ayirabilirim. Likitiydi diger zimbirtilariydi sunlari al seklinde aydinlatacak birisi var mi ?

    yeni gördüm abi mesajını. ya benden kat kat deneyimli arkadaşlar filan var saolsunlar yardımcı da oldular bende 4 gündür içiyorum işte. bak eğer kimseden ses çıkmazsa pm at hallederiz. körler sağırlar hesabı benim gittiğim yoldan sana da ayarlarız bişiler :F

    3 gün tek tük sigara içiyordum ama bugün hiç içmedim daha bakalım sahura kadar ne olacak :F


    Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ocak/2009
    Erkek

    biz bunu nereden alıcaz hangi ürünü tavsiye ediyosunuz bunlarıda paylaişır mısınız bundan almak lazım 1 tane 


    Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2011
    Homo

    Başlangıç için ürünlere bakabileceğim satın aldığınız güvendiğiniz siteler var ise paylaşabilirmisiniz hocalar? Bende düşünmeye başladım baya. Birde bırakma niyetiyle almayı düşünüyorum aleti. Nikotin oranı nasıl olmalı veya 0 nikotin gibi detaylı bilgi verebilecek arkadaş yokmudur :)


    Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2008
    Erkek

    hocam bir guide yok mu ya

    ilk masraf kaç olur ne alınır başlangıç için hangi ürün üzmez daha sonra nereden ne alınır (bu likit sanırım dumanı çıkaran edavat) sigaradan memnun değilim ama tiryakiyim bırakamıyorumda tatmin edici olursa neden e sigara olmasın


    You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2011
    Erkek
    xylgn_ bunu yazdı

    likit isteyen olursa toptan fiyatina 3 liradan verebilirim. elimdeki stok adeti 300-350 tanedir. kargo aliciya aittir. suan disardayim eve gecince resim isteyen olursa koyabilirim.

    kaç miligiramı 3 liradan satıyorsun hocam

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Mart/2004
    Erkek

    E sigara kafa karıştırıcı bir konu başlangıçta bir starting kit ve liqua cuban gibi likitlerle başlayın 


    işte öyle
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2015
    Erkek
    DadasAdam bunu yazdı

    @Kreyzi  likitlerin kargosu geldi hocam, arkadaş incelik yapmış içine çikolata da koymuş, gerçek çikolata hobby :)

    Sipariş vermediysen iftardan sonrayı bekle aralarında işe yaramayan varsa söylerim başka aromayla değiştirirsin en azından.

    Deneme likitlerinden beğendiklerini yazarsan bizde faydalanırız .)

     

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2009
    Erkek

    @DadasAdam bende senin başladığın ürünü sipariş ettim az önce bi deneyeyim bakalım tat nasıl olacak ben 30mg natura likit istedim hatta not olarak Marlboro aromalı olandan yoksa da kahve aromalı olanı gönderin dedim. Bakalım bi gelsin deneyeyim kesecek mi beni de :) 

     

    Ardından bi önceki konuda da belirttiğim gibi bu ürün memnun ederse Kanger Subox alacağım ama denemeden çöpe atabileceğim bi ürün için 475 TL ödemek istemedim bi gelsinde hele bakalım 3 paketten günde 3-4 tek sigaraya düşürse bile razıyım :/ 

    sRcN tarafından 27/Haz/16 12:08 tarihinde düzenlenmiştir

    Wordpress - SEO & Digital Marketing
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ocak/2013
    Erkek

    Ufak bir guide ile başlayalım o zaman, merak ettikleriniz olursa maddeleri genişletip o şekilde anlatmaya devam ederiz.

    Öncelikle şu linkte en aşağıda bulunan ESF TEDARİKÇİ FORUMLARI kısmındaki siteler dışında hiçbir siteden alışveriş yapmayın. Gerekmedikçe (coil ve yedek parça alımı gerekmedikçe) sitelerden alışveriş yapmayın çünkü fiyatlar yüksek tutuluyor. Linkteki forumdan review almış, güvenilir satıcıları tercih edin. Daha ucuz olur+satış sonrası destek alırsınız.

    1- Ne alacaz simdi ? Yok tel sarmasiydi pamuguydu filan ugrastirmayacak ne onerirsiniz ? 200-300 lira ayirabilirim. Likitiydi diger zimbirtilariydi sunlari al seklinde aydinlatacak birisi var mi ?

    Cevap: Başlangıç için ustaların önerdiği cihaz Eleaf iJust2'dir. Tel sarma-pamuk olayı yok. Tel-pamuk olayı olmayan cihazlara sürekli coil dediğimiz kartuşlardan alman gerekir. Yazıcı kartuşu gibi düşünün. Kartuş bitince yenisini alıp cihazın içine takacaksınız bütün olay bundan ibaret.

    Coillerin fiyatı 5'li paket 50-70 tl arası değişiyor. Bir coil 1 haftalık ömre sahiptir. 5 coil için 5 hafta ömür biçilir. 5 haftada normal sigara içen birini masrafı 7*35=245 TL iken e-sigara içen adamın masrafı en fazla 70 TL'dir.

    Bu cihazı http://www.esigara.us/'tan arayıp çok uygun fiyatlara alabilirsiniz. Alırken dikkat etmeniz gereken şey MOD yazanları değil, SET veya KİT yazanları alacaksınız. Satıcıya "içinde atomizer var mı" diye sorun varsa alın.

     

    2- biz bunu nereden alıcaz hangi ürünü tavsiye ediyosunuz bunlarıda paylaişır mısınız bundan almak lazım 1 tane 

    Yukarıda yazdığım gibi iJust2 yeni başlayanlara tavsiyedir (tel-pamuk sarmayla uğraşmamanız için)

     

    3- Başlangıç için ürünlere bakabileceğim satın aldığınız güvendiğiniz siteler var ise paylaşabilirmisiniz hocalar? Bende düşünmeye başladım baya. Birde bırakma niyetiyle almayı düşünüyorum aleti. Nikotin oranı nasıl olmalı veya 0 nikotin gibi detaylı bilgi verebilecek arkadaş yokmudur :)

    Yukarıda adresi yazılı olan forumun TEDARİKÇİ FORUMLARI kısmına bakabilirsin hocam. Ama sitelerden değil de forumdan güvenilir kişilerden almak hem daha ucuz olur hem de satış öncesi/sonrası merak ettiklerinize hızlı yanıt alırsınız. 1 pkaet ve üstü sigara içenler 18 mg nikotinli likitle başlamalı. Daha az içenler 9/6/3 mg gibi seçeneklerden isteğine göre alabilir.

    Bu arada e-sigaranın kartuşuna doldurup içtiğimiz sıvı nikotin likit diye anılmaktadır. Likit alırken e-sigara tecrübenizin kötü olmaması için evyap diye geçen likitlerden almayın :D Kaliteli, markası bilindir fabrika üretimi likitleri tercih edin. Marka likitler genelde forumda satılmaz veya daha pahalı satılır o yüzden tedarikçi forumlarında önerilen sitelerden alın.

     

    4- ilk masraf kaç olur ne alınır başlangıç için hangi ürün üzmez daha sonra nereden ne alınır (bu likit sanırım dumanı çıkaran edavat) sigaradan memnun değilim ama tiryakiyim bırakamıyorumda tatmin edici olursa neden e sigara olmasın

    İlk masraf ijust2 ile başlayanlara 100-120 TL arası cihaz, 5'li yedek kartuş (coil) 70 TL, 1 adet 20 ml marka likit 20-30 TL arası. Başka bir masrafın yok :D

    Cihazın ömrü kullanımınıza bağlı ama genelde kolay bozulan şeyler değiller. Minimum 1.5-2 yıl arası ömür biçiliyor.

    5'li yedek kartuş yani coil 5 hafta gider. Sonra yine alırsınız.

    20 ml likit 10-15 gün arası gün gider. Sonra yine alırsınız.

    Tatmin edici olması için doğru cihaz + bu işe bilgilendirici videoları izleyerek bilgili bir şekilde başlamak + doğru likitle olur hocam. Bu kombinasyonu sağlayıp e-sigaradan memnun olmayan neredeyse hiçkimse yoktur.

    Sigaradan e-sigaraya geçiş yapanların 18mg likitle başlamalarını öneririm. Çok çok ağır sigara içicileri 22mg kullanabilir. Aroma olarak tütün aromalı likitler sigara bırakmanızda daha yardımcı olur.

     

    Bu işe girişmeden önce bilgilendirici videolar izlemekte fayda var:

    http://www.youtube.com/watch?v=QgXFkrOGnt8

     

    Başka merak ettikleriniz varsa soru hocalar. Dev gib tbt guide yapalım :D


    Bir anadan dünyaya gelen yolcu...