folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kabir Azabı Yoktur (Var Diyenleri İspata Davet Ediyorum)

Kabir Azabı Yoktur (Var Diyenleri İspata Davet Ediyorum)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Vardır. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Tyler_Dayi bunu yazdı:
    -----------------------------
    önce bi hurafe yazmayı ögren ondan sora insanları aydınlat sayın hocaefendi...

+99999999999999999999999999999 aynen

ayrıca hajım, sabret yakında gerçeği görüceksin :) 

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek

Tyler_Dayi bunu yazdı:

iyi yakalamışşın

asıl üzüldüğüm diyanette de bunu biliyor ama üstüne gitmeye korkuyor.madem hurafelerle savaşmayacaksınız niye bu devletten para alıyonuz.doğru bildiğinizi açıklasanıza...

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek

Kabir azabı olabilirde olmayabilirde. Bu kişinin dünyadaki yaşantısına bağlı. Hak olan şudur ki;  Kişinin ölümü ile kıyamet arasında bir zaman vardır. Buna da kabir hayatı deniyor. İster inanırsın ister inanmassın bu senin bileceğin iş. Kişinin kabri otobüs gibidir.  Eğer iyi bir yere bilet kazandıysan sen  oraya ulaşana kadar güzel manzaralar görürsün. Asıl güzelliğide vardıgın yerde alırsın. Yok eğer bir sürgüne  götürüyorsa  hak ettiğin bilet   oraya varana kadar her anın eziyet gelir asıl skıntıyı da oraya vardıgında yaşamaya baslarsın.   Kabir hayatına inanıp inanmamak  imanı etkilermi bilmiyorum.  Belki de dediğin gibi  kesin bir ayet yoktur bilemiyorum. Ama içinde iman bulunan ve ahirette Allahın rahmetinden faydalankam isteyen birisi ona göre yasar. Kabir hayatı olsada olmasa da onun ıcın farketmez. Zaten kazanacagını kazanmıstır.

Amacın öğrenmekse  yada ikna olmaksa umarım yardımcı olabilmişimdir bilgim yettiğince. Yok fesatlık çıkarmak için açtıysan bu konuyu . Bu yazıyı yazmaya ayırdıgım 3 dk acırım.

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Omnuarliti bunu yazdı:

Tyler_Dayi bunu yazdı:

iyi yakalamışşın

asıl üzüldüğüm diyanette de bunu biliyor ama üstüne gitmeye korkuyor.madem hurafelerle savaşmayacaksınız niye bu devletten para alıyonuz.doğru bildiğinizi açıklasanıza...

yaaaa sen galiba bir kabir turuna katıldın nekadar emin konuşuyorsun he :D bu ne emin olmaktır sen öleceğin günü saati nasıl öleceğini bana kanıtla bende sana kabir azabını kanıtlıyım hadi bakim :D

edit: ya gidin oyuncaklarınızla oynayın ilk önce google ye sor ondan sonra gel konu aç buraya bi defolun gidin  ya darlandırmayın insanları durduk yere saçma konularla.Lan asırlık islam dinini kalkmış adam çürütmeye çalışıyor ne ezik insanlarsınız yaaaa.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek

kartalkethuda bunu yazdı:
    hocam sen yanlış anlamışsın. kabre saygı göstermezsen olmaz kabir azabı. kabir azabı başka bir konudur. açıp ilmihalden öğrenebilirsin.

kabirdeki toprak kendiniz diyorsunuz yani ruh çıkmış gitmiş orda ölünün BENLİĞİ yok ki (nasıl doğmadan önce yoksa)

mezar ne saygı gösterilcek bişeydir, nede türbeden, ölmüş kimseden medet ummak mantıklı bişeydir.sadece topraktır o kadar.

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

NetBABA bunu yazdı:
    yaaaa sen galiba bir kabir turuna katıldın nekadar emin konuşuyorsun he :D bu ne emin olmaktır sen öleceğin günü saati nasıl öleceğini bana kanıtla bende sana kabir azabını kanıtlıyım hadi bakim :D

10 dk. sonra deyip 10 dk. sonra intihar ederse g.t gibi kalırsın gibime geliyor dsfsfmdfs 

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Fetullah Gülen hoca efendi hazretlerinin söyledigi gibi ;

-böhöhöhö ühühühüüh fırk (burun cekme efekti) vatikan çiyan yuvasıdır. 

Bu sözlerinden,ileri görüşü ile adeta bugunleri o zamanlardan görup bizi uyararak ikaz eden o muthiş stratejik çözumlemesi ve muhtesem anelizi ile bizleri aydınlatan buyuk dehanın anlatmak istedigi seydır bunlar hep vatikanın oyunudur islamı kirletenlerdir hepmiz yani butun muslumanlar sorgusuz suelsiz inanıcaz yoksa cehennemde yanarız.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı:

NetBABA bunu yazdı:

10 dk. sonra deyip 10 dk. sonra intihar ederse g.t gibi kalırsın gibime geliyor dsfsfmdfs 

vallahi bak aklıma geldi onuda  yapar bu zihniyetteki ezikler :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:

Fetullah Gülen hoca efendi hazretlerinin söyledigi gibi ;

-böhöhöhö ühühühüüh fırk (burun cekme efekti) vatikan çiyan yuvasıdır. 

Bu sözlerinden,ileri görüşü ile adeta bugunleri o zamanlardan görup bizi uyararak ikaz eden o muthiş stratejik çözumlemesi ve muhtesem anelizi ile bizleri aydınlatan buyuk dehanın anlatmak istedigi seydır bunlar hep vatikanın oyunudur islamı kirletenlerdir hepmiz yani butun muslumanlar sorgusuz suelsiz inanıcaz yoksa cehennemde yanarız.

ha   ha    ha          ha

Toplam Hit: 23982 Toplam Mesaj: 150