folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kabir Azabı Yoktur (Var Diyenleri İspata Davet Ediyorum)

Kabir Azabı Yoktur (Var Diyenleri İspata Davet Ediyorum)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------

Fetullah Gülen hoca efendi hazretlerinin söyledigi gibi ;

-böhöhöhö ühühühüüh fırk (burun cekme efekti) vatikan çiyan yuvasıdır. 

Bu sözlerinden,ileri görüşü ile adeta bugunleri o zamanlardan görup bizi uyararak ikaz eden o muthiş stratejik çözumlemesi ve muhtesem anelizi ile bizleri aydınlatan buyuk dehanın anlatmak istedigi seydır bunlar hep vatikanın oyunudur islamı kirletenlerdir hepmiz yani butun muslumanlar sorgusuz suelsiz inanıcaz yoksa cehennemde yanarız.

Ahahahah lan BAAL alemsin yaa :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek
    Omnuarliti bunu yazdı:

kartalkethuda bunu yazdı:
    hocam sen yanlış anlamışsın. kabre saygı göstermezsen olmaz kabir azabı. kabir azabı başka bir konudur. açıp ilmihalden öğrenebilirsin.

kabirdeki toprak kendiniz diyorsunuz yani ruh çıkmış gitmiş orda ölünün BENLİĞİ yok ki (nasıl doğmadan önce yoksa)

mezar ne saygı gösterilcek bişeydir, nede türbeden, ölmüş kimseden medet ummak mantıklı bişeydir.sadece topraktır o kadar.

selefisin? 

Bu niymiş la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek

NetBABA bunu yazdı:

Mü’min 46. âyette Firavun’a yönelik “Onlar sabah akşam ateşe arzolunurlar..” ifadesi ve akabinde “Kıyametin kopacağı gün de Firavun ve ailesini azabın en çetinine sokun.” İbareleri kabir Azabına delil gösterilmekte...

geldi senin için aramalarımı yapmaya devam edeceğim sayende bazı konulara daha hakim oluyoruz sağol:D

----------------------

Mümin46 daki firavuna yapılacak azap kıyametten sonrayı anlatıyor.

nasıl azazile kıyamete kadar hak tanınmışsa ademoğullarına da kıyamete kadar hak tanınıyor .Mümin suresi ölmümü ve tekrar dirilmeti anlatıyor.

Ama arada vücudun yaşadığı bir kabir yaşantısı yok.

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

bana kalırsa hiçbirşey yok din yok,ben yokum,tahribat yok şu anda monitörümün üzerinde gezen skilmiş sivrisinek bile yok

edit : sivrisinek varmış lan monitörün camına yapışmış kanlı cesediyle bana el sallıyor şu anda.

extra edit : biri vodka mı dedi.vodka yok ama köpeköldüren var şerefee dostlar:) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Omnuarliti bunu yazdı:

NetBABA bunu yazdı:

Mü’min 46. âyette Firavun’a yönelik “Onlar sabah akşam ateşe arzolunurlar..” ifadesi ve akabinde “Kıyametin kopacağı gün de Firavun ve ailesini azabın en çetinine sokun.” İbareleri kabir Azabına delil gösterilmekte...

geldi senin için aramalarımı yapmaya devam edeceğim sayende bazı konulara daha hakim oluyoruz sağol:D

----------------------

Mümin46 daki firavuna yapılacak azap kıyametten sonrayı anlatıyor.

nasıl azazile kıyamete kadar hak tanınmışsa ademoğullarına da kıyamete kadar hak tanınıyor .Mümin suresi ölmümü ve tekrar dirilmeti anlatıyor.

Ama arada vücudun yaşadığı bir kabir yaşantısı yok.

Berzah alem var  demi biliyorsun. Mu'min 46 oda bu konuyla alakalı iyi oku .

EDİT kaldı ki diğer ayetleri rivayetleri hadisleri niye dikkate almıyorsun sen onlarda yazılı var yani işine geldğini alıyorsun bence.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abendrot
    Abendrot's avatar
    Erkek
    Vehhabi görüşlü bi arkadasımız bu arkadas.. Filistinli Arapların Osmanlıyı arkadan vurmasının sebebi İngiliz Ajan Arabistanlı Lawrance'ın Vehhabilik diye bi mezhep ortaya atıp arapları kandırmasıdır.. Osmanlının Sunni olması Bu Vehhabi mezhepli insanların tamamen düşmanı olması demektir.. Bu arkadasımızda o insanların mezhebinden sanırsam :)

Ode To Melancholy.. Acı Ve Şarap..Verebileceğin En Ölümlü Tadı Ver Bana!..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek

rEfLeX bunu yazdı:
    sen nerden biliyorsun peki olmadıgını hiç bişeyi bilemezsin koçum vardır veya yoktur bunu birtek ALLAH bilir...

katılmıyorum Allah insana ''akıl'' diye öyle bi nimet vermiş ki düşünerek herşeyi anlasın ve bilsin.

mesala HZ.İbrahim kendine vahiy inmeden düşünme yoluyla Allah ı bulmuştu olay Kuran-ı Kerim de anlatılıyor.özetle ben kendim anlatayım:

Hz.İbrahim putperes bi toplulkukta doğmuş aklı erince sormaya başlamış nasıl olduda var oldum diye yaratılışın sırlarını düşünmüş.

annesine soruyor: -anne beni kim yarattı?, diye

annesi: -baban ve ben.

Hz.İbrahim: peki sizi kim yarattı?

annesi: -Nemrut yarattı

Hz.İbrahim:peki Nemrut kim..

annesi: -şşşt bunlar ayıp düşünme bunları sus!

daha sonra Hz.İbrahim büyüyor gençlik çağına giriyo.o zaman bir bayram var ve herkes şehir dışında tapınağa giriyor ve en büyüğü hariç tüm putları indiriyor.putları kırdığı balyozuda kalan tek putun eline veriyor.karnaval bitince halk şehire geliyor ve o da ne.Hz.İbrahim i yakalayıp Nemrutun karşısına çıkarıyorlar.

Hz.İbrahim: - ben değil büyük put yaptı, diyor.

Nemrut: - o nasıl yapsın bi taş parçası ne zararı ne yararı var diyor

ve Hz.İbrahim madem zararı yada yararı yok niye tapıyorsunuz diye lafı gediğine oturtuyor.Nemrut tabi mort oluyor.sonra kaçıyormu yoksa sürgünmü ediliyor tam hatırlamıyorum velhasıl gidiyor.

yolda düşünmeye devam ediyor.

gökyüzüne bakıyor olay Kuran-ı kerimde aynen şöyle:

Gecenin karanlığı onu kaplayınca bir yıldız gördü, Rabbim budur, dedi. Yıldız batınca, batanları sevmem, dedi. Ay'ı doğarken görünce, Rabbim budur, dedi. O da batınca, Rabbim bana doğru yolu göstermezse elbette yoldan sapan topluluklardan olurum,dedi. Güneşi doğarken görünce de, Rabbim budur, zira daha büyük, dedi. O da batınca, dedi ki : Ey kavmim ! Ben sizin (Allah'a) ortak koştuğunuz şeylerden uzağım.

------------------------------------

diyeceğim o ki aklımızıda kullanmazsak geriye ne kaldı

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek

Abendrot bunu yazdı:
    Vehhabi görüşlü bi arkadasımız bu arkadas.. Filistinli Arapların Osmanlıyı arkadan vurmasının sebebi İngiliz Ajan Arabistanlı Lawrance'ın Vehhabilik diye bi mezhep ortaya atıp arapları kandırmasıdır.. Osmanlının Sunni olması Bu Vehhabi mezhepli insanların tamamen düşmanı olması demektir.. Bu arkadasımızda o insanların mezhebinden sanırsam :)

vahabbi deilim ama vahabbiliğin temel taşlarından biri budur doğru.vahabbiliğin temeli dini hurafelerden arındırmadır.çünkü islam coğrafyası büyüdükçe gelen mediniyetlerden bazı örfler geçmişti ve bir süre sonra bu örfler din gibi algılanmaya başlamıştı

(örnek hıristiyanlardan geçen kabre mum dikme olayı) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek

Tyler_Dayi bunu yazdı:
    önce bi hurafe yazmayı ögren ondan sora insanları aydınlat sayın hocaefendi...

aynen ..  

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı:

bana kalırsa hiçbirşey yok din yok,ben yokum,tahribat yok şu anda monitörümün üzerinde gezen skilmiş sivrisinek bile yok

edit : sivrisinek varmış lan monitörün camına yapışmış kanlı cesediyle bana el sallıyor şu anda.

extra edit : biri vodka mı dedi.vodka yok ama köpeköldüren var şerefee dostlar:)

Dı meytriks hez yu.

@geniuss
    Önce üç nokta kullanmayı öğren sonra başkasının görüşlerine katıl. Görüşlerine katıldığın insan da, önce "sonra" sonra "hoca efendi" yazmayı öğrensin sonra aydınlansın sdfdsfsdf

Edit:

Açıklama gereği hissettim;

Ne takılırmışsınız harflere, kelimelere. Yazıya değil yazıdaki anlama bakın :/ 

while (1<2)
Toplam Hit: 24004 Toplam Mesaj: 150