[09.06.2007] TBT Bursa Buluşması
-
ne oldu acaba hayvana Allah rahmet eylesin ne diyelim
-
Beyler köpek yaşıyo kartel korumasına sırtını vurdu ezmedim köpeği tam ortaladım:.Ön ve arka tekelerleğin arasından çıktı gitti en fazla belinde ufak tefek bi problem vardır üreme zamanında aksedebilir.Ayrıntılara girmek istemedim.EE hadi millet fotoları merak ediyo koyun. foto ve videolar montajı bitmediğinden biraz geçikebilir :)))
-
Resimler Geliyooo zuhahaha, kafeden yaptığım için fotomontaj yapamadım kusua bakmayın :D
resimler burda, hepsi biarada ama bazı resimleri reklam olmasın diye :P çıkarmak zorunda kaldık.
linkler sildim resimlerde düzenleme yapılıp tekrar upload edilecektir(netmacig)
Fizik kanunlarına nasıl karşı geldiğimizi ve hacim olayını tepetaklak ettiğimizi gösteren vidyo :D
Muhteşem vidyo ise birazdan geliyo. Yıllarca konuşulacak müthiş görüntüler, AZ SONRA
-
Bi indirelim bakalım, :) iyi eğlenebilmişmisiniz.
-
Esas bomba burda, netmacig kadının bile erkeğinin makbul olduğunu be travestileri tercih ettiğini ağzından kaçırdı.
Bu durumun "gökkuşağı derneği"ne gittikten sonra oluştuğunu sanıyoruz :D
İşte olay görüntüler.
Şimdi de bizi kazıklayan O.Ç. abimizle çektirdiğimiz foto
Kim kimdir?
yaşlı bi amca görüyosunuz, kasket şapka giymiş olan. Heh işte o ilk buluşurken yanımıza gelen ve "gençler napıyosunuz burda ben sizin yaşınızda 5 kızla gezerdim siz erkek erkeğe duruyosunuz Atatürk bu gençliğe mi emanet etti ülkeyi" diyen amca. Ayrıca benim kız için ağladığımı iddia etti. Beni görmüş hatta mendil eskitip duruyomuşum :D yani o kadar da değil ama biraz tutturmadı değil hani.
Elinde Hesap, lokanta önü gördüğünüz hatta üzerinde O.Ç. yazan vatandaştan bahsediyorum hemen yukarıdaki resimde. Hayır O.Ç. adının baş harfleri değil!!! Bize kıyak yaptığını iddia eden ama hesabı geçiren garson kılıklı restoran sahibi. Bi iskender yedirdi akşam uyuyamadım karın ağrısından. Midye tavaya bayılan Fistan bile getirdiği midyeleri beğenmedi. Hatta tadına bakan bir arkadaş midyeyi ağzından çıkararak tepkisini gösterdi (canafar)
Çarptığımız köpek resimlerde görünmüyor, çekme fırsatımız olmadı tabi :D yaşıyosa bile maalesef artık özürlü bi köpek :(
Yolda bize bakanlar resimlere ve "fizikkanunlai" vidyolarına bakarsanız niye baktıklarını anlarsınız.
Jandarma resim çektik ama hepsini sildirdi, jandarma arabası göründüğü için yasakmış. Saçlar uzun diye "sizden iyi rockçı olur" diye espri yapma çabasına giren jandarmayı ise sempatiyle anıyoruz :P
Hadi biraz da siz yazın arkadaşlar daha bi sürü şey var. Mesela netmacig'in otoban freni, adama yavaşla dedik ani fren yaptı anayolda ya gidiyoduk valla.
-
walla ben baba olay prometus ve canafarın benzinliği havaya uçurma çabasıydı
-
pujja :D ak çocuunun tipinde dolandırıcılık var ztn xD Lan bn o adamı görsem girmezdim o lokantaya :D
-
Benzinlik olayı da dehşetti ya :D
Ben normalde sigara içmem zaten sporcuyum ama bilneler bilir kız muhabbeti var benim o kafayla teklif edilen cigarayı aldım içtim. Zaten 3 gün önce başlamıştım. Adam verdi aldım yaktım ama bi sorun var, benzinlikteyiz depo dolduruyoz :D
Adam uyardı içilmez burda uzaklaşın dedi. Yan tarafta bi kamyon vardı onun dibine attık sigaraları. Buraya kadar neyse fazla bişey yok ama o kamyon var ya abi benzin tankeriymiş sigaraları onun altındaki ızgaraya attıktan sonra farkettik.
-
la bu metronun ordaki lokanta deilmi :D yazık olmuş valla size :) bu arada iiki gelmemişim hepiniz hayvan gibisiniz aq çocuk gibi kalcaktım yanınızda :D
-
yok ne metrosu yav. Armutlu'da deniz kenarında bi lokanta.