[09.06.2007] TBT Bursa Buluşması
-
beyler tbt li olduumuzu nası belirtçez? gerçi bence gerek yok direk göze batar tbtliler :D ya da herkes fermuarını açık bıraksın ordan anlıyalım.. ama o zmn da tbtli ararken paso dalgalara bakaz yanlış anlaşılabilir :DD
-
ya erken gelen bir kağıda tbt yazar herkes onun yanına gider birde kimlerin geleceği tam olarak bir liste halinde olsa ii olacak
-
Eğer yolda hal ve davranışları normal olmayan birisi görürseniz o tbtlidir.Gerek yok kağıda yazmaya :D
-
la firex sende gel dai ben o akşam ist e gidecem seninle yalovaya kadar beraber gideriz olmazmı
-
Hacı benim işler faln yoğun neyse 3-4 aya ayarlarız birşeyler.
-
telefonlarla haberleşiriz hocam.
-
hackermemo bunu yazdı:
-----------------------------
beyler tbt li olduumuzu nası belirtçez?
sen fistan ı bul yeter :) ki bulursun çünki O an bursada görebileceğin en yakı$ıklı v karismatik insan odur :D hemen yapı$ırsın. -
Arkadaşlar benden yardım isticeğiniz bi durum olursa seve seve yardım ederm.. Gelebilme durumum pek söz konusu değil ama :S elimden ne geliyorsa yaparım..Misafir perverliğim iyidir.. ;) Telefonumu filan isterseniz veririm,ararsınız..
-
Excalibur001 bunu yazdı:
hackermemo bunu yazdı:
beyler tbt li olduumuzu nası belirtçez?
sen fistan ı bul yeter :) ki bulursun çünki O an bursada görebileceğin en yakı$ıklı v karismatik insan odur :D hemen yapı$ırsın.
teveccünüz efenim...
şaka maka abzürt ayakkabılı birini görürsen o benimdir :) -
Bende Bursa da oturuyorum ama gelebileceğimi sanmıyorum arkadaslar..Neyse belki bi ara gelip sohbete katılır giderim müsadenizle tabii (:
Toplam Hit: 16560 Toplam Mesaj: 130