[09.06.2007] TBT Bursa Buluşması
-
evet hocam 8 ya da 9 hazirandan birinde.. Firex sende gel uzak değil yav :)
-
Ben sizi yalovaya götürürüm yalovadaki arkadaşı alıp iznik kumla armutlu feln yapabiliriz :) dert etmeyin
-
ben varım iznikteyim...
-
netmacig bunu yazdı:
-----------------------------
Ben sizi yalovaya götürürüm yalovadaki arkadaşı alıp iznik kumla armutlu feln yapabiliriz :) dert etmeyin
-----------------------------abü bursa içi olursa daha hoş olur :D
-
beyer ben varım uludag unide okuruyom firex dai sende gelsen ii olur birde canafarda burada bizim sınıfta oda gelir
heykelde yada top hanede falan buluşuruz ii olur ama ne yapacaz?
-
OO bak izniktende arkadaş çıktı ne güzel benim işim bütün gün yalova bursa arası il ve ilçeleri gezmek.şehir içine girmekten iyiydir manyak bir trafik var yıldırım tarafı daha bktan ankara yolunda çalışma var ehe akşam gece akarız diosanız bak o olur .
-
abü maksat oturalım muhabbet edelim. doğaçlama yaparız bişeyler :)
-
netmacig bunu yazdı:
-----------------------------
OO bak izniktende arkadaş çıktı ne güzel benim işim bütün gün yalova bursa arası il ve ilçeleri gezmek.şehir içine girmekten iyiydir manyak bir trafik var yıldırım tarafı daha bktan ankara yolunda çalışma var ehe akşam gece akarız diosanız bak o olur .
-----------------------------akşam hayatına bende varım ama ananemlerde kalacağım için problem olabilir. çok fena akarız :P
-
wala edelim sorun değil benim içinde değişiklik olur gerçi hergün 10 larca insan ile tanışıyorum ama olsun.yapalım ben güneyu marmarada istediğiniz yere gelebilirim.:)
-
Artık bir dahakine İstanbul'da hocalar inşallah :) Seneye İstanbulla ilgili planlarım var :P