folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder 1 Polisi Öldüresiye Döven Şerefsizler !

1 Polisi Öldüresiye Döven Şerefsizler !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    Kaligula bunu yazdı:
    -----------------------------
    Concept bunu yazdı:

sopa yersiniz ne demek ya senin polisin orda dayak yiyen aslında böyle söyleyenlere atmak lazım o dayağı .yakıcaksın tabi sen eğer herşeye yumuşak başlı davranırsan senin o yumşak baslılığından faydalanırlar tepene cıkarlar bu piçlerinde götleri kalkmışindirmesini bilirler

ne diosun hoca sen ? Nie katıonuz olm dersimliler İle madımak ? bi kaşıntınızmı var  anlayamadım.?  Götleri Kalkmış dio adama bak.! 

Merhabaaaaa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

NowalgiN bunu yazdı:

"Adalet Mülkün Temelidir"    

Mülkü olana adalet var hocam. Gerisi teferruat, formalite. 

hakkını aramak istiyosan tek yapman gereken bi dilekçe yazmak inan bu kadar . sadece bi dilekçe

ben köylünün  kendi el yazısıyla yazdı okunması zor olan bi yazıyla nasıl bi koskoca bankayı   al aşşa ettini hatılıyorum.(bilmem kaç milyar tazminat almıştı amcamız)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Concept
    Concept's avatar
    Erkek

NowalgiN bunu yazdı:

İsteyen istediğini koyar profil resmine özentilik mi oluyor bu.  Profil resmine atatürkü koyanlar adam da diğerleri adamdan sayılmıyor mu? Tecavüzcü coşkunu koyanları  ipe mi asalım o zaman?

Orada dövülen polis in ismi de vardı. İşkenceci olduğu biliniyor. Durduk yere adam dövülmez, laf olsun diye dövülmez. Bir sebebi vardır elbet. orada heres kimin ne olduğunu iyi biliyordur. 

Aynen.

Adamlar bana seni yakacagim diyecek, ben firsati yakaladigimda onun agzini-burnunu kirmayacagim. Var mi oyle yagma?

Fasistlerin kini bitmedikce sol'un yumrugunu daima yiyeceklerdir. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

Tutturmuşsunuz terör örgütü terör örgütü..

En büyük terör örgütü devletlerin ta kendisidir. Geçmişte de böyleydi, bugün de böyledir. Bırakın insanı, eşyanın bile doğasına aykırıdır.  Terörün önünü açanda devlettir, kapayan da. Çıkar ilişkisi temelinde devlete göre heşey mübahtır. Katliamlar mübahtır.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    ulAN orada bi taramalı tüfek olacaktı elimde şerefsizim alayını counter strike de adam vurur gibi vururdum gözümü kırpmadan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

NowalgiN bunu yazdı:

Tutturmuşsunuz terör örgütü terör örgütü..

En büyük terör örgütü devletlerin ta kendisidir. Geçmişte de böyleydi, bugün de böyledir. Bırakın insanı, eşyanın bile doğasına aykırıdır.  Terörün önünü açanda devlettir, kapayan da. Çıkar ilişkisi temelinde devlete göre heşey mübahtır. Katliamlar mübahtır.

yaz bi dilekçe  2 dayanak göster  onada  ergenekon reloaded  die  bi operasyon başlasın :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

VEXTA  hocam devlet istediğinden alır istediğine verir.  Devletin sağ kolu özel mülkiyet olduktan sonra bunların bir anlamı yok. Sağlık sektöründe, Eğitim sektöründe  ve daha yüzlerce sektörde sermayenin yanında olan devlet için bunların bir önemi yok...

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Su baslik altinda 1tane daha kufur post gormek istemiyorum.

Kufur post atmaktan baska hicbir fikir yok ,3-4 kisi dogru duzgun dusuncelerini ifade etmis , onun disinda zerre adam akilli yazi yok.Al sana terorden daha buyuk tehlike , cehalet.Fikrin yoksa varliginin hicbir anlami yoktur.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berdush
    berdush's avatar
    Erkek

Fırat ın kenarında kaybolan koyundan sorumlu hükümet acaba bu olaylardan sorumlu değil mi?

Felek Adamın A. qor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

nowalgin concept

hocam  burda açıkça konuşmasanızda sizin gibiler genelde dtplidir ve herolayda polisi taşlarlar devlete lafatanakadar gidip 2 roj tv harici kanal izleyinde öğrenin ne nedir benim okuldada sizin gibi çokvar Allahtan akılseviyeleri düşükte cülümüleri kadar bile yer yakamıyorlar

hasiz derseniz bensizi yanlış anladım ozaman buraya yazın

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
Toplam Hit: 18312 Toplam Mesaj: 108