1 Polisi Öldüresiye Döven Şerefsizler !
-
videoda şuan ne oluyo bilmiyorum ama dewletin kolluk gücü değil bi "insan" öldürülmüş ...
sol görüş değil midir "insan"a değer veren sadece insan olduğu için eşit kılmaz mı herkesi ...
şuan yapılmakta olan solculuk popülaritelik uğruna yapılmaktadır ... kim "para" terimini ortadan kaldırabilir ki ...
neden kalksın hem ben çok çalışacam ben az çalışanla eşit olacam neden ?
ağustos böceği ile karınca arasında fark olmalı arkadaş ... videoda muhtemelen bişeyler yağmalanıyo yağmalayan hiç bi düşünce arkasına sığınarak benle eşit olmaz ...
zamanında Atatürk komünizme sığındı yardımı aldı zamanında Atatürk dine de sığındı ama şartları güzel hale getirmek için ve en güzel kıyağını yaptı Türkiyeye kendi kendinizi yönetin diye ama ölene kadar kendi yönetti monarşi şeklinde ama bu gerekliydi ...
şimdi hala bi takım insanların düşüncesine takılmış laf dalaşına girilmesi neyin nesidir anlamam ...
devir tyyeap'in dewri 3 kurum elinde ve bişeyler yapmaya çalışıyo iyi veya kötü sadece Türkiyede işsizlik yok beyler açın gözünüzü teğet geçti diyecek tabi ki bir başbakan kriz mahvetti bizi dese borsa dibe wursa daha mı ii olur ?
nitekim adam her siyasetçinin yönetim duygusuyla örgütleşti ve bunu çok iyi yaptı ...
önümüzdeki 10 yıl Atatürk'ün zamanı gibi geçecek geliyor bana tek kurum altında ilerleyecez bu ilerleme içinde benim tawsiyem az biraz dalaşmadan güç birliği sergileyin azıcık ...
beyinlerinize bu yönde yol verin birbirinize az biraz saygınız olsun ...
-
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------
dhkpc li bunlar yani deniz gezmiş denen adi herifin köpekleri. devletin 1 numaralı düşmanlarıdır, teröristlerdir.
-----------------------------"türk genci, devrimlerin ve rejimin sahibi ve bekçisidir. bunların lüzumuna, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır; rejimi ve devrimleri benimsemiştir. bunları zayıf düşürecek en küçük veya en büyük bir kıpırtı ve bir hareket duydu mu, bu memleketin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adliyesi vardır demeyecektir. hemen müdahale edecektir. elle, taşla, sopa ve silahla, nesi varsa onunla kendi eserini koruyacaktır. polis gelecektir; asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. genç, “polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir” diye düşünecek, fakat asla yalvarmayacaktır. mahkeme onu mahkum edecektir. yine düşünecek: “demek adliyeyi de islah etmek, rejime göre düzenlemek lazım!” onu hapse atacaklar. kanun yolundan itirazlarını yapmakla beraber; bana, ismet paşa'ya, meclis'e telgraflar yağdırıp haksız ve suçsuz olduğu için tahliyesine çalışılmasını kayrılmasını istemeyecek. diyecek ki, “ben inan ve kanaatimin icabını yaptım. müdahale ve hareketimde haklıyım. eğer buraya haksız gelmişsem, bu haksızlığı meydana getiren sebep ve amilleri düzeltmek de benim vazifemdir!” iste benim anladığım türk genci ve türk gençliği!"
mustafa kemal atatürkDeniz gezmişin yaptğı hiçbirşey yasalara aykırı değildi.O Atatürk'ün görmek istediği Türk genciydi."Tam bağımsız Türkiye" ve "yaşasınTürk-Kürt kardeşliği"demesi bazı kesimlerde hazımsızlık yapmıştır.Hani şu 6. filo geldiğinde secde eden ne idüğü belirsiz köpeklerden bahsediyorum.Sözüm meclisten içeri isteyen üstüne alınabilir.
adit:
" türkiye’nin kalkınması ve halkın kurtuluşu amerikan emperyalizminin yurttan atılmasına bağlıdır. bağımsızlığımızı kazanmadan kalkınmak mümkün değildir. mümkündür diyenler ya bilmeden söylüyorlardır veya çıkarları gereği yalan söylüyorlardır.
işte bunun içindir ki, önümüzdeki sorun amerikan emperyalizmini kovmak için mücadeledir. ve bu mücadeleyi başaracak tek kuvvet vardır o da; amerikan ortağı, patron, ağa, tefeci ve bezirganlar dışında kalan ve ezilen tüm türkiye halkıdır.
emperyalizm bunu çok iyi bildiği için ve başına birçok defalar belâ geldiği için, yoksul ülkelerdeki en ufak bir kıpırdanmadan nem kapar. bir kuduz köpek ateşten nasıl kaçarsa, amerika’da bağımsızlık için mücadele edenlerden öyle kaçar. bunun için de ne pahasına olursa olsun bağımsızlık mücadelelerini daha zayıfken ezmek yok etmek ve esaret tahtını devam ettirmek ister.
bizler amerikan emperyalizmine karşı mücadeleyi ilk şart gördüğümüz, bu işin de mutlaka silâhla kazanılacağına inandığımız için silâha sarıldık ve mücadele ediyoruz. tek amacımız budur, bunun için nurhak dağlarında mücadeleye başladık. yoksa, sayın savcının dediği gibi anayasa’yı ortadan kaldırmak için değil... bu arada sırası gelmişken, iddia makamındaki kişiye birkaç sözümüz var:
sayın savcı,
1. amerikan emperyalizmi gayrı millîdir.
2. ona ortaklık edenler ulusumuza ihanet etmişlerdir.
3. emperyalizme karşı mücadele suç değildir, silâhlı mücadele ise anayasa’yı ihlâl değildir.
4. gayri millî olan emperyalizm ve ortaklarının sömürüsü, anayasaya aykırıdır.
buna göre iki şey var:
1. eğer belli bir hata sonucu, iddianame ve mütalaayı hazırladınızsa, dikkatli olunuz; idamını istediğiniz kişiler kasaplık koyun değildir ve siz savcısınız...
2. yok eğer yaptığınızın bilincinde iseniz: yolunuz açık olsun."son yazdıklarımıda oku ve bir daha böyle bir insana dil uzatırken bir daha düşün tabi şerefin ve düşünecek beynin varsa.
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------
dhkpc li bunlar yani deniz gezmiş denen adi herifin köpekleri. devletin 1 numaralı düşmanlarıdır, teröristlerdir.
-----------------------------bu arkadaş evrim teorisinin somut bir ispatıdır. Bilim dünyasına hayırlı uğurlu olsun.
-
NATO nun yaptığı katliamlarda sesiniz niye çıkmıyor?
1977 den beri Özel harekat Cia nın eğitiminden geçiyor. Emir alıyor. Sesiniz buna mı çıkıyor? Ne kadar duygusal vatanpervermişsiniz nazar değmesin.
-
Solcu o.ç oldu. Solcu köpek oldu. Solcu beyinsiz oldu. Solcu salak oldu. Solcu kuruluşlar terörist oldu.
Deniz Gezmiş vatan haini oldu.. Ülke terör örgütü oldu...Ee herşeyin zaten a. koymuşsunuz daha neyi tartışıyonuz hocalar??
Sol nedir açın okuyun bi öğrenin. Sonra yorum yazın. -
bence bi anket yapalım dersime ne dersin_? a) Evet b)Evet
bu sitedeki kürtleri bekliyorum bu konuya olum siz varya katliamın kralını istiyonuz ama biz yapamıyoruz hem elimiz bağlı hem vicdanımız aydın kürtmüş kürtün en aydını bu videodakiler kadardır aksini idaa eden varsa ispatlasın küfürsüz bi kerede desinki biz türkleri şurda arkasından vurmadık yada devlete şu konuda faydamız dokundu
-
Teröre kurban edilmiş canlara yazık mevzu kürt mevzusu değildir. Kürtlere ihale edilmiş bölücülük faaliyetidir. Ne yazıkki kürt halkının içinde cahil körü körüne kürt milliyetçiliği yapan aptallar vardır. Asıl olan Ay yıldızlı bayrağın altında toplanıp ona sahip çıkmaktır. Kürdünde dedesi Çanakkalede şehit oldu bizlerinde untulmamalı. bu ülkede hiç kimse farklı imtiyaza sahip değildir.
-
yok tikkolu yok dhkpc yok cckp yok pkk yok bilmem ne ...
ne farkeder ki? tikko olsa İNSAN pkk olsa hayvan bunlar mı diyeceksin? dhkpc olunca sarılacak ibda_c li olunca kızacakmısın?
sonuçta insan değiller ..
hatırladığım kadarıyla ordaki polis göstericiymiş gibi davranıyor ama silahı düşünce ( görününce) iş açığa çıkıyor ve olay vurun kahpeye filmine dönüşüyor.
işin acı tarafıysa 15 20 metre uzaklıkta polisler var .o polislere silah ne için verilmiş? bu durumda ateş açmayacaksında nezaman açacaksın?
-
Bu ülkeyi bölmeye çalışan aşşalık pislik herifler nerden geldiğiniz bile belli değil konuşma dilinmiz bile bi b*ka benzemiyo bide çıkmışınız devlet kuracaz diye konuşup duruyonuz hava alırsınız.Bu memleket tarihte
TÜRK'tü
Bugünde
TÜRK'tür
ve edebiyende
TÜRK
olarak yaşayacaktır
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR...