15 Mayıs Yürüyüsüne Kesin Gelecek Olanlar
-
yaz bakalım
-
bulusma yeri ve saatini 2. mesaja ekledim.
-
Anadolu yakasindan gelicekler haber versin kadikoyden filan beraber geceriz
-
Andrei anıt o saatte çok yoğun olur. Otobüs duraklarının arkasındaki park içerisinde buluşursak daha iyi organize oluruz.
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Andrei anıt o saatte çok yoğun olur. Otobüs duraklarının arkasındaki park içerisinde buluşursak daha iyi organize oluruz.
-----------------------------
simdi solstice'le konustum da evet öyle olur aslında. o zaman tekrar soruyorum baska bi yer ayarlayalım.
lise önü diyorum birisi uzak diyor, avm diyoruz onaylayan yok, anıt desek kalabalık.
-
ya beyler anıtın önünde 3 bin kişi olmayacak ya.Grup halinde olan bir kitle hemen kendini belli eder zaten.Cok zor bişey değil bence sürekli karar değiştirmeyelim.
-
Dediğim gibi arkadaki park uygun olur otobüs duraklarına da yakın metroya da yakın. Kimse itiraz etmez hem orada organize olmak kolay olur.
-
Orayı herkes biliyor mu ? Tamam nereyi belirliyorsanız kesin belirleyinde değiştirmeyelim öğle vakti oldu sonra akşama kalmasın karar vermek.
-
diger gelecek olanlar da yorum yazsın konuya bi zahmet, 3-4 kisi tartısmayalım aramızda bu konuyu.
sonra vay efendim bizim haberimiz yoktu niye degisti olmasın.
-
iletisim icin tel kullaniriz telefonlasiriz diyoruzda kimsede benim telim yok yada kimsenin teli bende yok =)