15 Mayıs Yürüyüsüne Kesin Gelecek Olanlar
-
onur35 bunu yazdı:
-----------------------------
izmirde yürüyüş varmı acep
-----------------------------Var kıbrıs şehitleri caddesinde
.......................... ...............................................................
İZMİR için;
Yer: Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Sevinç Pastanesi Önü
Zaman: 15 Mayıs Pazar-14:00
Etkinlik Sayfası: http://www.facebook.com/event.php?eid=202179733154246
......................................................................................... -
andrei bizide yaz hocam
@solstice
@tranceport
-
ANKARADAKİ YÜRÜYÜŞTE BİT YENİĞİ VAR; OLAY FARKLI YERE ÇEKİLMEK İSTENİYOR
Facebook'taki etkinlik sayfasında (http://www.facebook.com/event.php?eid=223821147633841) buluşma yeri önce Kuğulu Park'tı, oradan Sakarya'ya yürünecekti. Sonrasında buluşma yeri doğrudan Sakarya yapıldı.
Aynı tarihte sakarya'da TMMOB'nin "Eşitlik, özgürlük, bağımsızlık, demokrasi ve bir arada yaşama taleplerimizi topluca söylemek için" mitingi var. Bu mitingin katılım kitlesi malum.
İnternetime dokunma mitingi için gelecek kalabalıkları, TMMOB'nin mitingine karıştırmak istiyorlar. Ortalık karışabilir.
-
MaviEkran bunu yazdı:
ANKARADAKİ YÜRÜYÜŞTE BİT YENİĞİ VAR; OLAY FARKLI YERE ÇEKİLMEK İSTENİYOR
Facebook'taki etkinlik sayfasında (http://www.facebook.com/event.php?eid=223821147633841) buluşma yeri önce Kuğulu Park'tı, oradan Sakarya'ya yürünecekti. Sonrasında buluşma yeri doğrudan Sakarya yapıldı.
Aynı tarihte sakarya'da TMMOB'nin "Eşitlik, özgürlük, bağımsızlık, demokrasi ve bir arada yaşama taleplerimizi topluca söylemek için" mitingi var. Bu mitingin katılım kitlesi malum.
İnternetime dokunma mitingi için gelecek kalabalıkları, TMMOB'nin mitingine karıştırmak istiyorlar. Ortalık karışabilir.
-----------------------------ne yapacağız yani ? bence tam aksi olur diğerleri bize katılır. sakaryada buluşalım zaten ne işimiz var taa tunalıda
-
raul bunu yazdı:
ne yapacağız yani ? bence tam aksi olur diğerleri bize katılır. sakaryada buluşalım zaten ne işimiz var taa tunalıda
-----------------------------TMMOB'cilerin, bir diğer değişle komunistlerin :) daha çok olacağını düşünüyorum. bu arkadaşların eylemleri genelde gürültü patırtılı oluyor.
Ayrıca, onların başlıkları arasında bizim internetime dokunma konusu erir gider.
-
Nerde bulusuluyor pazar günü ?
-
Sansürle mutluyum. Devlet baba böyle uygun görüyorsa vardır bi hikmeti :W
-
yürüyüş baslamadan bizim bulusacagımız yer tam olarak neresi ? kararlastırıldıgında bu konunun ilk sayfasına yazılırsa yeni girenler için iyi olur
-
ZaYGo bunu yazdı:
yürüyüş baslamadan bizim bulusacagımız yer tam olarak neresi ? kararlastırıldıgında bu konunun ilk sayfasına yazılırsa yeni girenler için iyi olur-----------------------------
madem herkes ısrarla bunu soruyor; ben hakkımı Galatasaray Lisesi'nden yana kullanıyorum.
-
Andrei bunu yazdı:
ZaYGo bunu yazdı:
yürüyüş baslamadan bizim bulusacagımız yer tam olarak neresi ? kararlastırıldıgında bu konunun ilk sayfasına yazılırsa yeni girenler için iyi olur-----------------------------
madem herkes ısrarla bunu soruyor; ben hakkımı Galatasaray Lisesi'nden yana kullanıyorum.
Gs lisesinin önü çok kalabalık olabilir o yüzden birbirimizi bulmamız zor olur demirören avm nin önü uygun bence.