15 Mayıs Yürüyüsüne Kesin Gelecek Olanlar
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------
şakirtler şimdiden saçmalamaya başlamış maşala, sataşacak yer arıyo ipneler
-----------------------------seviyorum lan seni her ne kadar ağzın bozuk olsada :|
ama sende az ibne degılsın!
-
yaz yaz yaz beni de kesin yaz. bi önceki gün sabah 4e5e kadar çalışıcam çok büyük ihtimal ama uykumdan feragat edip gelicem :D birkaç saatlikte vaktim var toplanmaya kalabilir miyim bilmiyorum ama eyleme kesin katılım sağlıcam.
-
ayrıca kesinlikle pankart hazırlanmalı site ismine dair. geçen gün deniz gezmiş'in ölüm yıldönümü için yürüyordu sol örgütler. her örgüt kendi pankartını açmış arka arkaya sıralanmışlardı. mükemmel bir görüntü oluşmuş. istediğimizde organize oluruz mesajı verilir böylelikle. umarım diğer sitelerde böyle yapıyordur. neyse katılalım da gerisine bakarız.
-
up
-
Ovv beybi yukarı
-
Beni de yaz hocam.
-
ultrAsker bunu yazdı:
ayrıca kesinlikle pankart hazırlanmalı site ismine dair. geçen gün deniz gezmiş'in ölüm yıldönümü için yürüyordu sol örgütler. her örgüt kendi pankartını açmış arka arkaya sıralanmışlardı. mükemmel bir görüntü oluşmuş. istediğimizde organize oluruz mesajı verilir böylelikle. umarım diğer sitelerde böyle yapıyordur. neyse katılalım da gerisine bakarız.
-----------------------------aslında belki tahribat.com pankartı hazırlanmasa biyerde daha iyi, tbt fln olsa neyse türkiye bilişim topluluğu fln der geçeriz ama tahribat ?
biyerde orada kamuoyuna şov yapılacak, yasağın gereksizliği keyfiliği anlatılacak. tahribat.com diye bi site görürse amcalar teyzeler, isabet olmuş kapattıkları diye düşünebilir
-
yukarı..
-
up
-
Demodor bunu yazdı:
up
-----------------------------up up up
hocam sensiz olmaz :)