15 Mayıs Yürüyüsüne Kesin Gelecek Olanlar
-
http://www.tahribat.com/Forum-Istanbul-Taksim-Internet-Sansurune-Karsi-Yuruyus-15-Mayis-2011-138607/3/#1611581
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
gelen arkadaslara Tahribat.Com'u yalnız bırakmadıkları icin ayrı ayrı tesekkürler.
belki gelirim veya gelirim deyip keyfi bir bicimde gelmeyenler varsa ayıp ettiler.
ilk defa İstanbul tayfasıyla bulustum, keyifliydi, tekrar tesekkürler..
-----------------------------valla hocam ankaradanım bene, gece 12 de tahribat tişörtümü giydim otobüse bindim burdan sabahın 6sında istanbuldaydım, planım öğlen 2 den önce diş işlerimi tamamlayıp oraya damlamaktı, ama dişçiden çıktığımda saat 4e geliyodu + kanal ağrılarıda cabası :) :)
o yüzden üstüme alınmıyorum -
telefonumun şarjı çok sikko bi zamanda bittiğinden dolayı geç uyandım. işten 1 saat kaytarıp tayfanın yanında az da olsa takıldım. görülen o ki keyifler falan yerindeydi :)
-
Mekandaki muhabbeti kaçırdınız :D
-
inci siker inci siker diye tezahurat yapıyorlardı tam sustukları anda sikemez! Diye bagırdım.Millet bana dondu bu kim fln dedi.gote gelıyodm )
-
Hepiomiz hakkiyiz sansure karsiyiz ve pornoma dokunma sana sararim diye bagirdigimizde teyzelerin destek vermesi gulmesi guzeldi ama dahada guzel olan cibildaklarin hoplaya ziplaya destek vermesiydi o anda butun tbt aska geldi zaten :d
-
Hocalar kusura bakmayın öncelikle hemen upload edemedim resimleri..
Taksimde bir esnafın "1 Mayıs dan sonra gördüğüm en büyük yürüyüş.." diye belirttiği fakat bazı medyada 200 kişi olarak lanse edilmiş bi yürüyüş oldu, sosyal medyada ve bi çok sitede acayip tepkiler var ki zaten kayıtlarda ortada..yinede 200 kişi diye göstermeye çalışan medyaya da hala bi çok kanalda göstermemeye çalışan yandaş medyaya da kafam girsin! M.Serdar Kuzuoğlu nun dün yazdığına göre 40.000 kişi vardı ve polisler trafik yüzünden daha gelmek isteyenleri geri çevirdi diye yazmış twitter'ında.
Önceden pankart hazırlığı yapmadığımız için son dk da elimizdeki pankartlara Tahribat yazabilmek için bi süre By_Gizemli ile kalem aradık ben normal bi kalemle kalın kalın yazmaya çalışırken bi yerden buldu kalın bi kalem.. Genelde atılan sloganlar;"Sansüre karşı omuz omuzaa!", "Tayyip elini internetten çek", "Pornoma dokunma sana sararım.." di tahribat olarak da ekstra katıldığımız sloganlar "Pornoma dokunma sana sararım..", "Hepimiz haydarız filtrelere karşıyız", "Tahribat burada tayyip nerede", "İnadına özgürlük!" sloganları oldu. "Sansür ağacı" olarak koyulan demirden bi yapıya tüm siteler pankartlarını asmaya başladı tabi tahribat'ın bi kaç pankartı en üstlerdeydi (bkz: linkdeki resimler) İsmini "Haydar" koyduğumuz zenci amerikalı ile korelilerle tahribat pankartlarıyla resimler çekindik.
Kalabalıkda kaybolan yada farklı programları olan müridler den geriye kalanlar "Pad sos" diye bi yerde ayaküstü bişiler atıştırdık, sonra içme programı başlayacakdı benimde ayrılmam gerektiğinden onlara katılamadım. Genel olarak güzeldi, hem yeni müridlerle tanışmak hemde bi şekilde tepkimizi eğlenerek dile getirdiğimiz için herkez mutluydu bu ve bunun gibi sansüre karşı tüm eylemler eminim ses getirecekdir.
Resimleri tek tek eklemek çok zaman alacak, hepsini http://www.mehmetbat.com/sansur/15MayisTahribat.zip adresinden indirebilirsiniz.videoları upload ediyorum.. yüklenince buraya vericem linkini.
Okan Bayulgen de bizim kabiledendi :P
http://vimeo.com/23760194Ayrıca Serdar Kuzuoğlu hocamın yeni yazısı okunmaya değer.. http://bit.ly/mjMG0T
-
beyler asyalı ve zenci bi abimizle fotoğraf çekilmiştik onlar kimde
-
txt nin upload ettigi zip te mevcut zenci abide singapurlu abilerimizde
-
tamamdır eyw. :)