15 Mayıs Yürüyüsüne Kesin Gelecek Olanlar
-
daha önce mesaj atmak istemedim belli olmadığı için şimdide tam belli değil fakat yüksek ihtima lgelcem gibi gözüküyo
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------daha önce mesaj atmak istemedim belli olmadığı için şimdide tam belli değil fakat yüksek ihtima lgelcem gibi gözüküyo
-----------------------------
ihtimal dahilinde olanlar da gelirse 30 kisi olduk..
-
FCN bunu yazdı:
daha önce mesaj atmak istemedim belli olmadığı için şimdide tam belli değil fakat yüksek ihtima lgelcem gibi gözüküyo
-----------------------------fatin evden çıkıyo göz kulak olun fatinime :|
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
FCN bunu yazdı:
-----------------------------fatin evden çıkıyo göz kulak olun fatinime :|
-----------------------------ahhah :D dasp senide bekleriz istanbula gelince :D darkıda kap gel
-
şimdi tam mekan nere nerde buluşuyoz
-
Oda kulenin orada trt binasının önü boş oluyor her zaman kalabalık olucağından taksimde bir tek orayı boş bulabiliriz
isterseniz orada paslaşabilir üyeler sonrada demlenmeye işi orada yapılabilir hem ucuz hem manzaralı tekelden al gel iç:)
-
Hocam bi uğrayacağım diye beni listeye eklememişsin :) önce yanınıza geleceğim biraz takıldıktan sonra uğramam gereken bi kaç grup daha var onların yanına gideceğim. Resmi rengimiz olan siyah t-shirt le geleceğim, Görüşürüz yarın.
-
Pek tanıyanınız yoktur beni ama listeye ekleyebilirsiniz. Gelirim.
-
numaralarını yollayanları kaydettim. meydana gittigimde tek tek ararım herkesi. cok gecikmemeye özen gösterelim müridler.
maksimum 13:30 gibi gelirseniz iyi olur..
-
Andrei bunu yazdı:
numaralarını yollayanları kaydettim. meydana gittigimde tek tek ararım herkesi. cok gecikmemeye özen gösterelim müridler.
maksimum 13:30 gibi gelirseniz iyi olur..
-----------------------------ben daha öncede dedigim gibi pilav gününden dolayı 14.00 gibi gelebilirim. o yüzden numaranı ver de arıyabileyim seni.
bu arada sen hazırladın mı döviz vb. ?