15 Mayıs Yürüyüsüne Kesin Gelecek Olanlar
-
tam da 15 ınde ankaraya gıdıcem. TMMOB konferansına. hay anasını . eylemci duygularım azmıştı ne guzel .
-
belli değil.(
-
Bende geliyorum listeye ekleyebilir misin? Birde TBT t-shirt'ü giyip destek verdiğimiz siteyi telafuz edecek miyiz? Diğer konuda site isminin söylenmesine HolyOne pek sıcak bakmıyordu. Son durum nedir?
-
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------Bende geliyorum listeye ekleyebilir misin? Birde TBT t-shirt'ü giyip destek verdiğimiz siteyi telafuz edecek miyiz? Diğer konuda site isminin söylenmesine HolyOne pek sıcak bakmıyordu. Son durum nedir?
-----------------------------
hava uygun olursa ben %90 t-shirtle gelirim zaten, diger müridler de öyle gelirse daha iyi olur. Holy kesin bi acıklama yapmadı onunla ilgili, zaten gidip "tahribat tahribat" diye nara atacak halimiz yok hocam (:
-
Ben yanımda 3-4 kişi daha getiriyorum abim falan :D kalabalık olalım :F
-
Nara atacağımızdan değil. Holyone site isminin yanlış anlaşılmasını hakkında terettütleri vardı. Bu yüzden merak ettim. Bir de pankart tarzı bir şeyler yapcakmıyız?
-
pankart islerinden anlayanlar varsa onlar el atabilir bu ise, tasarımını kim yapabilir mesela önce onu kararlastırmamız lazım.
ücretini bir sekilde hallederiz, sorun olmaz.
-
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------
Nara atacağımızdan değil. Holyone site isminin yanlış anlaşılmasını hakkında terettütleri vardı. Bu yüzden merak ettim. Bir de pankart tarzı bir şeyler yapcakmıyız?
-----------------------------inci vs tbt bekliyoruz kanka :D
-
yukarı tasıyalım..
-
yaz hocam beni de ^^ pankart işi için çok ince bi olay düşünmüyorsak 1x2 bezin üstüne bişiler yazılabilir..