15 Mayıs Yürüyüsüne Kesin Gelecek Olanlar
-
Tunelden ciktim geliyorum bekleyin beni :D
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
Beyler bayanlar az biraz tecrübem olduğu için uyarayım. Öncelikle 18 yaşından küçük olanlar gelmesinler ya da arka planda kalsınlar. Ama gelmemeleri daha iyi.
Göz altına alınma durumu olmayacaktır çünkü çok yoğun bir talep var. Ama olursa tahribat müridlerinde numaramı veririm - ki zaten Andrei'de var alırsınız - siz çıkana kadar biz bekleriz sıkıntı olmaz.
Polis aşırı bir müdahale etmeyecektir ama olursa diye söylüyorum;
Gaz bombası yediğiniz zaman sakın eliniz kolunuz oynamasın usul usul geriye çekilin bizi bulun bir şekilde limon,maden suyu gibi yardımlarda bulunuruz.
Provoke edenler olacak sakın bulaşmayın öyle bir durum sezdiğiniz zaman müridleri tek tek uyarın.
Taşkınlık çıkartan kişilere destek verecek hareketler yapmayın.
Sadece kendiniz ve tahribat için yürümeyin. O meydan saat 14'de özgürlüğü seven binlerce kişiyi buluşturacak.
Takışık durumda olduğumuz sözlük ve forumlar ile o anda bir bütün olacağız o yüzden bence öyle şeyler düşünmeyin.
Ayrıca yukarıda yapılan açıklamayı, önerileri iyice okuyun.
Meydan'da görüşmek üzere
-----------------------------,Pis anarşik seni :)
İstanbulda olsam valla bende gelirdim, neyse kısmet bu işler...
-
evet beyler saolsunlar yaklaşık 20 kişi olduk , bagırdık , cağırdık inlettik yeri ve bizimkiler şimdi bira keyfi yapıyor :)
----------
http://www.cnnturk.com/2011/bilim.teknoloji/teknoloji/05/15/internet.sansurune.karsi.yuzbinler.sokakta/616774.1.11/index.html#photogal
direğe bırakmıştık , saolsunlar çekmişler orda en üste TBT yazıyor :) -
Resimleri videoları bekliyoruz müridler.
-
Medyadan hiç bir görüntü yok! dipnot.tv ve okanbayulgen hariç
-
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=47049&rid=2
resimler geliyo
-
Beyler ilk capsler geldi
kadrajda olmayan arkadaşlar kusura bakmasın güneşten bişey göremedim
-
-
Hahah süpermiş lan :D
-
tahribat burada tayyip nerede :D sloganı buldum günü kurtardık kuzu kuzu gecicekti :D
CNN iyi yakalamış bizim pankartı
görüntüler düşmemiş daha tam ilerki saatlerde gelir .