15 Sene Sonra Merhaba.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S-E-R-H-A-T
    S-E-R-H-A-T's avatar
    Erkek

2004 dolaylarında dahil oldum ben de muhabbete : ) tbt cw vs hepsinde vardım hackerlik, lamerlik hesabına bişey kapabilmek için : )

CW de cihad ediyorlardı bildiğin : ) ama orda da 3 grup vardı,  radikal islamcılar, nurcular, milliyetçiler. iç çatışma çoktu. CWDoktoray fikri olarak sıradan bildiğin bilişimci, aytek'in arkadaşı zaten dijiturk mevzuları : ) tek islami olayı başörtüsü gibi çok marjinal olmayan dinsel taleplerdi. ama diğer gruplar fenaydı. mub@rek nurcuların başıydı. BADBOY milliyetçilerin. sonra mub@rek akıllıca bi taktikle nurcu olmayan ama radikal islamcıları destekledi Mujaahed falan gibi adamlar admin yapıldı sonra kayış koptu, cw cihad forumuna döndü : )

aynı dönemlerde TBT ise allahsız kitapız bir forum kıvamındaydı adminler ateizm e deizme meyyal olduklarından forumda hep din allah kavgaları vardı. antikky erne falan filan. TBT nin çekici gelen yanı bir dönemlerin incisozluk patlaması gibi organize taşşak yapabilme potansiyeliydi ve bu da eglenceli geliyordu. şeyh  küfür etmemiz için bile program yapmıştı : ) hatta her hafta birini kandırıp  "artık ben yeni admininizim" diye kandırıp konu açtırıyorduk. 

sonrasında ayyıldız mevzuları türedi, emredersiniz komutanımlı postlar falan işin cılkı çıktı. adamlar kitap yazdılar, kendilerine derin devlet havası kattılar vs.

o dönemde bütün grrupların ortak oldugu tek şey iskorpitx ile taşak geçmekti bi tek o noktada birleşmişlerdi. hey gidi günler hey : )

her gün en az 5 kişi başlığa redirect post kodu yazıp forumu index e yönlendirmeye çalışıyordu falan : ))

S-E-R-H-A-T tarafından 19/Oca/18 09:38 tarihinde düzenlenmiştir

şeyini şeyettiğimin şeyi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek

ben varım 2003 ten ama kimseyle tanışmışlığımız olacağını sanmıyorum :) gizliden gizliye takip :)

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı
    HaDeS bunu yazdı

Hahahaha resmen utanıyorum. :))) Çocukluk yıllarımızmış.. Kızı yakaladım. Çocuğu dövdüm. Sonra onlar evlendi sanırım :D O zamanlar sakarya'da yaşıyordum. Şimdi İstanbuldayım. Daha güzel noktalara geldik. Bir arkadaş ''hala lamerliğe devam mı'' yazmış. Yıl 2018 kardeşim , ne lameri ne hackeri. Gençtik , eğlendik geçti.. Ankaralı , tıp öğrencisi bir ablamız vardı. Bayaa makara birisiydi fakat nickini hatırlayamadım. O zamanlar ya cehennem.com yada cyberwarrior tayfasıyla kavga ediliyordu. Mail çalmalar , ddos filan. Yada ip adresinden pclere girmek. 

Valla şimdi minecraft server açıyor şeyhimiz. Mürit kesiyoz filan. Çok değişti herşey. Bitcoin, elon musk, twitter filan. O zamanlara bi pm atsak baya zengin olurmuşsun ha :D

ya sen bensiz minecraft'a mı giriyosun :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    italyan bunu yazdı
    LhaNeT bunu yazdı

:) 
    cyberwarriorcuların aslında kendi açtığı adult yada din kitap söven troll forum sitelerine sonradan ayetli hadisli index yükleyip din/ahlak düşmanlarını hackledik diye ortaya çıkma komedilerini hiç unutmuyorum, bu gibi kendilerinin açıp indexlediği yüzlerce site vardı... aslında yeni başlayan pek çok kişi gibi bende o sitelerin kendilerine ait olduğuna inanmıyordum çünkü o dönemlerde domain fiyatları epey pahalıydı yani o kadar site açıp index yüklemek v.s akıl almaz bir bütçe demekti.. tabii tbt ile tanışınca kısa sürede aydınlanıp işi aslını gördüm ama o değirmenin suyunu hep merak ediyordum.. dönem fetönün hoca efendi olduğu dönemlerdi.. aradan yıllar yıllar geçti ve sonra birisi çıkıp kandırıldık dedi.. :D

Bi yaşıma daha girdim. O hackledikleri sitelerin hepsini kendileri mi almış ? Ben FSO Script ile yapıyorlar sanıyordum. Pekcok firmadan alan alıp FSO Script attıklarını ve hacklemeye değer siteler aradıklarını hatırlıyorum. FETO muhabbetlerini bilmiyorum ama bi ibnelik vardı. 

Gerçekten hacklenmiş olan siteler en fazla 1-2 güne eski haline dönüyor yada bakımdayız falan yazıyordu ama cw bi hackliyordu anasayfada hacked yazan index 5 sene öylece duruyordu :D

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

bizde de bi 14 yıl oldu. bi tane iskorpix mi ne onun muhabbeti çok dönüyordu, adam sonradan ortaya çıkmış muhasebeci miymiş ne. okeyde taşını çalmışlar bu da hacker olmuş :)

neyse msn gruplarında ExcaliburTBT ile bir adet yancısı ayarlamışlar, çocuk dedi excalibur ateist, sen buna cevap ver tartış dedi, bende bi kaç zaman bununla dinin peygamberin varlığına ikna etmek için baya uğraşmıştım meğer sonra anladım ki böyle birilerini seçip taşak geçiyorlarmış :D geyik denen şeyi bu sitede öğrendik. yeri geldi adsense grubu kurduk birbirimizin sitesine tık attık. cebit buluşmasına çok gelmek istedim ama kısmet olmadı.  holyone nin bu siteyi reklamsız çıkarsız böyle tutması da takdire şayan, evladı gibi besleyip devam ettiriyor.  :) ben olsam yüz kere reklam koyardım. veya başka sistemler kurup burdakilerden destek isterdim :)

///______________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı

bizde de bi 14 yıl oldu. bi tane iskorpix mi ne onun muhabbeti çok dönüyordu, adam sonradan ortaya çıkmış muhasebeci miymiş ne. okeyde taşını çalmışlar bu da hacker olmuş :)

Okey değil hocam tavla :) :) 

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

Hepinizin girip uzaktan uzaktan okuyup gectiginizi biliyordum bende dahil :)) 

Dur be kadınnnn....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Burada herkese 'hocam' falan diyoruz da baya 'abi'ymişsiniz siz ya :))))) 2003 lü yıllarda ben evde Half Life NFS falan oynuyordum. İnternet yoktu. Oyun dergilerinde resimlere bakıp iç geçiriyordum.

Ben bazen rastgele üyelere bakıyorum üye listesinden.  En son 5 yıl önce 10 yıl önce 15 yıl önce giren değişik şeyler hissettiriyor bana. Acaba nerede şimdi ne yapıyorlar? Yaşıyorlar mı? Hayallerine kavuşabildiler mi falan ...

Çok acayip.

SkynetX tarafından 19/Oca/18 22:51 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

rene'den yediği küfürü anca hazmetmiş arkadaş :D

https://www.tahribat.com/forum/bakmadan-gecmeyin-sapsari-oldum-22407

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xeren
    xeren's avatar
    Erkek
    A_REX bunu yazdı

Hepinizin girip uzaktan uzaktan okuyup gectiginizi biliyordum bende dahil :)) 

Toplam Hit: 135420 Toplam Mesaj: 215
tahribat ailesi