15 Sene Sonra Merhaba.
-
Şimdi aklıma geldi de bir zumsuk vardı, noldu ona?
-
literatur bunu yazdı
butun programlama dillerinde hello world yazmayi ogrenip erdi. simdi munzevi hayati yasiyor.
-
bir sitenin bunca yıl devam etmesi güzell bende 2005 yılında kayıt olmuşum ara ara buraya gelip konulara göz atıyorum aktif değilim kimseyide tanımam ama bir ara nedensiz banlanmıştım çok dokunmuştu bu olay bana:) sonra holyone ye yada yönetime hatırlamıyorum email çekmiştim nedensiz banlandım diye olay çözüldü
-
SpermMan bunu yazdı
Benim üye olduğum tarihlerden, anılar depreşti anasını satiiim :)
Bu arada tahribat tarihinin en baba tasarımı buydu.
https://web.archive.org/web/20070704221822/http://www.tahribat.com/
Arkadaki o desen harbi orjinal bir şeydi.
-
Durqrimast bunu yazdıEmiRReiS bunu yazdı
Ne zaman birisi eskilerden konu açsa, eskiyi anmaya can atıyorsunuz, büyüyün la : )
Geçti o bir gece sirkeci postanesi önünde 30 sap uzun eşşek oynadığımız günler. Ağaca vurduğumuz sarper bebesi bile üniversiteden mezun oldu : )
Geleceğe bakın, hüzünlemeyin kendinizi.
ne güzeldi o 30 kişi uzuneşşek :D bak istemsizce gülümsedim
bak sen yazınca hatırladım, geçenlerde seni ağaca vurduğumuz fotoları arşivde gördüm tekrar : )
-
vay nasını arkadaşı tanımıyorum ama nostalji koktu buralar :)
ben de artık yazmıyorum ara ara bakıyorum. genelde başlıklar ilgimi çekmiyor. benden dolayı sanırrım :)
-
literatur bunu yazdı
Nick değiştirmişti en son eski nickini hatırlayamadım şuan.
-
AMpul bunu yazdıliteratur bunu yazdı
butun programlama dillerinde hello world yazmayi ogrenip erdi. simdi munzevi hayati yasiyor.
Girişken bir arkadaştı. O zamanlar pek sevmezdim ama buralardaysa bir hello tbt diyerek ortamı renklendirebilir.
-
-
Liarhack bunu yazdırappermcs bunu yazdı
Antirus u bilmeyen bizden değildir :) ahahahahhahahahha

Vakti zamanında patentli bir lamer vardı, msn de grup sohbeti yaparak rakip hack sitelerine saldırı yaptırırdı :)) hatta bir portscanner yazmış hemde reshackten hahaha...
Aynen ya bankayı heykledim diyip dötünden korkan bi cüce vardı benimde aklıma o geldi herkese atar gider yapardı sonra gitti balık muhasebecisi oldu :D :D :D :D