15 Sene Sonra Merhaba.
-
cigicigi nin sahibi kursat gazetecilik yapiyor. the bekir hala devam bilisim islerine kuran la ilgili bir yazilimi google play de yayiyodu en son.
-
romeo bunu yazdı
REMOTE hala buralarda :) görürüm arada yazışırız spymastersnake hatırlayanlar varmı cigicigi de çok vaktim geçmişti zamanında benimde warez sitem wardı o sıralarda türkddl hey gidi günler hey
Onu görürsen selamımı ilet, severim onu. @DesertSun hocam sende The Bekiri görürsen selamımı iletirsen sevinirim, en son kilo almış kendine gelmiş demişlerdi, umarım öyledir... Selametle dostlar..
vay @romeo hocam turkddl seninmiydi :) hey gidi günler.
ShockMan tarafından 18/Oca/18 14:43 tarihinde düzenlenmiştir -
romeo bunu yazdı
REMOTE hala buralarda :) görürüm arada yazışırız spymastersnake hatırlayanlar varmı cigicigi de çok vaktim geçmişti zamanında benimde warez sitem wardı o sıralarda türkddl hey gidi günler hey
spymastersnake candır :)
gokhan ne yapıyor nerelerde acaba?
-
Kayıt 18/Mar/03 Devrem oluyorsun sanırım :) -
caner ankaradaki caner abiyse çalıştığım firmadan ayrıldı 2 sene oluyor ankarada kendileri dükkan açtı. cnr felan
-
hahaha koptum yaw gülmekten :D ne güzel şeylerdi eskiden.. bende ilk 2005 civarıydı sanırsam girdiğimde ne yalan söylim sanki bende msn hack nasıl yapılır başlığı açmıştım birgün :D :D:D:D: hahaha kendi kendime gülüyorum şuan hanım soruyoru neye gülüyon diye :D gelde anlat tbt yi eskileri vs :D
-
rappermcs bunu yazdıromeo bunu yazdı
Zamanında iyi cc kosturdular
izleyici hacklemisti hic unutmam
İskorpitx vardı cok daşak konusu oluyordu acayip komedi muhabbetler dönüyordu
Lan ne günlerdi be yaa :) :)
-
rappermcs bunu yazdıromeo bunu yazdı
Gökhan muharremoğlu ydu galiba. Bi kaç sene önce tekrar açmıştı siteyi şu anda ne durumda bilmiyorum. Çok zaman geçmiş buraya üye olalı :-)
-
sanane abi seninle de gitar kursunda tanıştıydık biliyon değil mi :D 2008 olsa gerek 10 sene olmuş bende videosu var hala
o kıza teklif edemedim ya utandım ya...ah ah gençlik işte.
hastane işlerine devam sanırım kolay gele.tbt de koşturan eleman boş eleman değildir ben bunu bilir söylerim...kendini geliştirmeyen tembel yatan hariç
kaygusuz tarafından 18/Oca/18 22:03 tarihinde düzenlenmiştir -
şifreyi nasıl hatırladın reis ?